Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(regata @ 2012 12 19, 15:51)
sniege! bigsmile.gif  Sveikinu su dviem širdutėm  wub.gif  wub.gif 
ne veltui tavo toks nikas biggrin.gif o dar liko snaigučių?

Ačiū, Regata 4u.gif
Kokia tu įžvalgi dėl niko... Savo likima uzkodavus buvau, pasirodo rolleyes.gif
Liko dar snaiguciu biggrin.gif net 4... Treijs MB gąsdino, kad kitąkart trijule isodins cool.gif
Nežinau, sakė, kad galima dovanoti snaigutes... Neturim dar sprendimo...
Atsakyti
SNIEGE555 dydziausi sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2012 12 19, 14:49)
Ačiū, Regata  4u.gif
Kokia tu įžvalgi dėl niko... Savo likima uzkodavus buvau, pasirodo  rolleyes.gif
Liko dar snaiguciu  biggrin.gif  net 4... Treijs MB gąsdino, kad kitąkart trijule isodins  cool.gif
Nežinau, sakė, kad galima dovanoti snaigutes... Neturim dar sprendimo...

o ką, sodinkit ir trijulę, būsi kaip Erika Santos lotuliukas.gif
Atsakyti
Miau 4u.gif

Gal tikrai kažkas šį ciklą su ta O negerai, nu vat ne taip man, kaip visada. Ta mano paskutinė viltis taip ir liks tokia.. na ,nieko, ką padarysi. Apsikabinsiu difą ir keliausim, norėjau leistis 21 ir pradėt stimuliuoti 2 c.d, kaip visada, bet neišeina, nes turbūt tikrai mmm ateis kelionėje. Vadinasi, bandysim kitaip, kaip dar niekad nedariau. Gal ir įdomiau smile.gif

QUOTE(GingerBella @ 2012 12 18, 23:30)
KittyKitty,

as OK. Ruosiuosi kelionei, nuo penktadienio dingsiu is eterio 2 savaitems. Ir jeigu MMM nesukvailios po buvusio IVF - uzsirasius LT esu histeroskopijai 28 dienai. Del ko labai dziaugiuosi ir daug vilciu dedu. Dar Sorpo pasidarysiu galybe tyrimu. Tad laukiu kokio tai prasviesejimo sausio menesi :-)

Zarazas del sventinio periodo ir komplikuoto siuntimo pastu per pacias Kucias/Kaledas, atidejau sausiui.

O pasimatymas su Gorgy seks jau po to. O gal drasos ir pasimatymui su snaigute atsiras po histeroskopijos... g.gif

Tad, linkiu geru pasiruosiamuju darbeliu ir tau, geros stimuliacijos pradzios ir fantastisko poilsio Milane, skanaus italisko maisto;-) 4u.gif

šaunuolė tu 4u.gif Gal tikrai po histero vertėtų snaigiuką pasiimti bigsmile.gif wub.gif Geros kelionės, pailsėkit, atitrūkit ir tada jau kibsit į darbus su naujom jėgom. Mes , tikiuosi, irgi. Sako, gyvatės metai žada siurprizų biggrin.gif

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 12 19, 12:01)
Kitty 4u.gif Gal telefonas atsirado?

ačiū 4u.gif
ne, jau atsisveikinau su juo.. Ką darysi.

QUOTE(sniege555 @ 2012 12 19, 12:55)
Man 7sav. ir susitikom su dviem plakančiom širdelėm  wub.gif

fantastika wub.gif sveikinu 4u.gif

QUOTE(Terze @ 2012 12 19, 14:02)
KittyKitty ir Strygai linkiu geros keliones wink.gif Linksmai pasibukit!

ačiū, vis pagalvoju apie tave, kaip tu 4u.gif Kiek tau dabar laiko, 18 -19 savaičių kažkur? Turėtų kaip tik daryti echo, gal jau žinai, kas pilvelyje gyvena? ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 12 19, 16:55)
Miau 4u.gif

Gal tikrai kažkas šį ciklą su ta O negerai, nu vat ne taip  man, kaip visada. Ta mano paskutinė viltis taip ir liks tokia.. na ,nieko, ką padarysi. Apsikabinsiu difą ir keliausim, norėjau leistis 21 ir pradėt stimuliuoti 2 c.d, kaip visada, bet neišeina, nes turbūt tikrai mmm ateis kelionėje. Vadinasi, bandysim kitaip, kaip dar niekad nedariau. Gal ir įdomiau smile.gif

O gal verta NT pagadinti? g.gif wub.gif
Atsakyti
Pepe,

tai bus man chirurgine. Nes liepe nieko nevalgyti, nieko negerti, kramtomos gumos nekramtyti 6 val. iki operacijos. Mano gydytojas zino ka daro ir ko ieskot, pasitikiu juo ax.gif Gera kartais nesukti sau galvos biggrin.gif ax.gif

Sniege,

kaip miela, kad abi snaigutes pas jus isitaise ir sirdutes uzplake wub.gif kaip greitai laikas bega. Jau 7 savaiteles wub.gif Sekmingo nestumo. Ir sveikinu jau oficialiai musu miela nestuke nestuke.gif nestuke.gif

KittyKitty,

nesuk ir tu galvos sau. Susipakuok ka reikia, susileisk ka reikia ir megaukis sventemis ir atostogomis 4u.gif Ir ka gali zinoti, gal tokiu budu vaikelis/vaikeliai renkasi kada jam/jiems ateiti yra geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 19 gruodžio 2012 - 17:09
QUOTE(KittyKitty @ 2012 12 19, 16:55)
ačiū, vis pagalvoju apie tave, kaip tu 4u.gif Kiek tau dabar laiko, 18 -19 savaičių kažkur? Turėtų kaip tik daryti echo, gal jau žinai, kas pilvelyje gyvena? ax.gif  bigsmile.gif

Kokia tavo atmintis.. taip, pilnu 18savaiciu. O echo nzn kiek jau apturejom, gal jau visus 6.. Ryt bus 7 wink.gif O pilvukyje vienas su kitu jau pazindinasi mergyte su berniuku wub.gif I striuke vos telpu.. Auga mazuciai. Jau ir juda, maziau streso, kai pajauciu judesiuka, tada zinau, kad jie su manimi... wub.gif
Ir vis laukiu jusu .... kitam skyreli.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 12 19, 19:49)
Kokia tavo atmintis.. taip, pilnu 18savaiciu. O echo nzn kiek jau apturejom, gal jau visus 6.. Ryt bus 7 wink.gif O pilvukyje vienas su kitu jau pazindinasi mergyte su berniuku  wub.gif  I striuke vos telpu.. Auga mazuciai. Jau ir juda, maziau streso, kai pajauciu judesiuka, tada zinau, kad jie su manimi...  wub.gif 
Ir vis laukiu jusu .... kitam skyreli....  wub.gif

Terze,

kaip miela! Netgi mergaite su berniuku wub.gif Ieskok jau naujos striukes;-)
Atsakyti
Terze oro_buckis.gif tavo porelei,labai už jus džiaugiuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2012 12 19, 20:01)
Terze,

kaip miela! Netgi mergaite su berniuku wub.gif Ieskok jau naujos striukes;-)

Tave va paremontuos nrthway, pasidarysi tyrimus ir jau tada sukneles xxl dydzio pirksi wink.gif wub.gif

QUOTE(Adrutė @ 2012 12 19, 20:26)
Terze  oro_buckis.gif tavo porelei,labai už jus džiaugiuosi mirksiukas.gif

Aciu labai wub.gif Kaip jus? Ilsites?
Atsakyti
sniege, superines naujienos thumbup.gif
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 12 19, 11:01)
O dar turit likusiu snaiguciu? Gaila, kad likimas kisa koja...Laikykites abu 4u.gif

ne nebeturim snaiguciu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 12 19, 20:20)
Aciu labai  wub.gif  Kaip jus? Ilsites?

Aš dabar džiaugiuosi kitų sėkme,o mum deja likimas taip susidėliojo,kad lauksim tik anūkų. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrutė: 19 gruodžio 2012 - 21:03