Miau
Gal tikrai kažkas šį ciklą su ta O negerai, nu vat ne taip man, kaip visada. Ta mano paskutinė viltis taip ir liks tokia.. na ,nieko, ką padarysi. Apsikabinsiu difą ir keliausim, norėjau leistis 21 ir pradėt stimuliuoti 2 c.d, kaip visada, bet neišeina, nes turbūt tikrai mmm ateis kelionėje. Vadinasi, bandysim kitaip, kaip dar niekad nedariau. Gal ir įdomiau
QUOTE(GingerBella @ 2012 12 18, 23:30)
KittyKitty,
as OK. Ruosiuosi kelionei, nuo penktadienio dingsiu is eterio 2 savaitems. Ir jeigu MMM nesukvailios po buvusio IVF - uzsirasius LT esu histeroskopijai 28 dienai. Del ko labai dziaugiuosi ir daug vilciu dedu. Dar Sorpo pasidarysiu galybe tyrimu. Tad laukiu kokio tai prasviesejimo sausio menesi :-)
Zarazas del sventinio periodo ir komplikuoto siuntimo pastu per pacias Kucias/Kaledas, atidejau sausiui.
O pasimatymas su Gorgy seks jau po to. O gal drasos ir pasimatymui su snaigute atsiras po histeroskopijos...
Tad, linkiu geru pasiruosiamuju darbeliu ir tau, geros stimuliacijos pradzios ir fantastisko poilsio Milane, skanaus italisko maisto;-)
šaunuolė tu

Gal tikrai po histero vertėtų snaigiuką pasiimti

Geros kelionės, pailsėkit, atitrūkit ir tada jau kibsit į darbus su naujom jėgom. Mes , tikiuosi, irgi. Sako, gyvatės metai žada siurprizų
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 12 19, 12:01)
Kitty

Gal telefonas atsirado?
ačiū
ne, jau atsisveikinau su juo.. Ką darysi.
QUOTE(sniege555 @ 2012 12 19, 12:55)
Man 7sav. ir susitikom su dviem plakančiom širdelėm
fantastika

sveikinu
QUOTE(Terze @ 2012 12 19, 14:02)
KittyKitty ir Strygai linkiu geros keliones

Linksmai pasibukit!
ačiū, vis pagalvoju apie tave, kaip tu

Kiek tau dabar laiko, 18 -19 savaičių kažkur? Turėtų kaip tik daryti echo, gal jau žinai, kas pilvelyje gyvena?