Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Duduliux @ 2012 12 10, 14:38)
Ciklo diena nera svarbi, bent jau pas G. Bet manau, jei nevaziupsi pas G, per daug nepergyvenk del sio tyrimo, o paprasciausiai per sekanti IVFa leiskis papildomai progesterona, kaip Atiloja sako, blogiau nebus.

aišku 4u.gif Kaip suprantu, to leidžiamo LT nėra? Tai reikės ieškotis? O per daug nebūna, ar ne? Neperdozuosi?
Atsakyti
QUOTE(am* @ 2012 12 10, 14:19)
o i sarasiuka traukiat del statistikos? as laukiuosi po ivf, gal irgi reikia prasytis i ta sarasa statistikai pagerinti?  g.gif

drinks_cheers.gif surasykit viska, galit man i az 4u.gif
QUOTE(KittyKitty @ 2012 12 10, 15:14)
aišku 4u.gif  Kaip suprantu, to leidžiamo LT nėra? Tai reikės ieškotis? O per daug nebūna, ar ne? Neperdozuosi?

nu crenono gi neperdozuoji mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 12 10, 11:31)
Mergaites, prisiduodam, kas startuoja, ka traukti i parasiuka, ka i sarasiuka?  4u.gif

as jau penkta diena kaip PUPO ax.gif tikiu mano snaigutes si kart parodys ka gali wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Camella @ 2012 12 10, 15:48)
as jau penkta diena kaip PUPO  ax.gif  tikiu mano snaigutes si kart parodys ka gali  wub.gif

sveikinu, linkiu is visos sirdies nestuke.gif

Atiloja, Duduliux, pasakykit po kiek reiketu leistis to leidziamo progesterono. Bandysiu ir as jo kitam kartui gauti.
Atsakyti
QUOTE(Allivo @ 2012 12 10, 15:53)
sveikinu, linkiu is visos sirdies  nestuke.gif
Atiloja, Duduliux, pasakykit po kiek reiketu leistis to leidziamo progesterono. Bandysiu ir as jo kitam kartui gauti.

As kol kas dar negaliu atsakyti, protokola man sustatys gruodzio pab.
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2012 12 10, 12:31)
Mergaites, prisiduodam, kas startuoja, ka traukti i parasiuka, ka i sarasiuka?  4u.gif

As nuo sausio pradzios.
Atsakyti
QUOTE(am* @ 2012 12 10, 14:19)
o i sarasiuka traukiat del statistikos? as laukiuosi po ivf, gal irgi reikia prasytis i ta sarasa statistikai pagerinti?  g.gif

Aciu uz tokias geras naujienas thumbup.gif Didziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

as jau penkta diena kaip PUPO  ax.gif  tikiu mano snaigutes si kart parodys ka gali  wub.gif

Camella,

kaip smagu, sveikinu PUPO wub.gif malonaus laukimo 4u.gif
Atsakyti

Puiku wub.gif kokie pozymiai tongue.gif ? Blastukes ar 3 dienu sodino?
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 12 10, 11:06)
Labas rytas  4u.gif
man is baltarusijos parveze  4u.gif Tik ten su juo problemos, nes tiokiais kiekiais, tai puse Minsko aplakste, kol surinko menesio doze  doh.gif  lotuliukas.gif

Cituli, niekas nedraudzia tau paciai pasirupinti leidziamu progesteronu  4u.gif kazkaip galvoju, kad nepakenks jis  ax.gif

Sveikutes ,kam reiks progesterono paprasysiu parves. mirksiukas.gif Atiloja,Cituk Duduliux jum mergytes pirmenybe su virusu nestuke.gif ,dar is savo dezutes pakrapstysiu kuri uzkresta nestuke.gif ,as net neabejoju ,kad po G jus visos busit nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2012 12 10, 17:48)
Aciu uz tokias geras naujienas thumbup.gif Didziausi sveikinimai 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Camella,

kaip smagu, sveikinu PUPO wub.gif malonaus laukimo 4u.gif

nesitikejau sulaukti sveikinimu, kadangi nebendravau sioje temoje blush2.gif Kaip malonu, aciu labai wub.gif

tuo paciu pavirusuosiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo am*: 10 gruodžio 2012 - 19:08
QUOTE(Citas @ 2012 12 10, 18:18)
Puiku  wub.gif kokie pozymiai  tongue.gif ? Blastukes ar 3 dienu sodino?

aciu merginos wub.gif

3 dienu sodino, 6 ir 8 lasteliu, is 4 snaiguciu atsilo 2 smile.gif pozymiu jokiu, si karta ju net neieskau smile.gif tik vakar ant aplikatoriaus pamaciau kelis kraujo lasus, bet dar nepanikuoju, bent jau stengiuos nepanikuot smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(am* @ 2012 12 10, 13:19)

vaje kaip smagu sveikinu labai thumbup.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Camella @ 2012 12 10, 14:48)

labai dziaugiuosi ir tikiuosi kad busi nestuke.gif thumbup.gif
Papildyta:
nu ka buvau pas gydytoja ,tai tu tyrimu man tiek padarytu ,kur galvojau eisiu darytis AFS - jis man padarytas,skydliauke ir istirta ,visi visi hormoniniai ,nu zodziu viskas viskas..tai va tiek ziniu 4u.gif
Atsakyti

Sveikutes 4u.gif
Camella, laikau kumstukus uz jusu sekme-juk stebuklingas laikotarpis,tad taip tikiuos kad stebuklai aplankys musu skyreli.Daznai nueinu i Mergeles Marijos baznycia,ji salia mano namu tai visad pasimeldziu uz visas musu mergytes,ypac senbuves ir zinoma tas kurios isejo pas nestukes,kad ju nestumas butu grazus ir sekmingas.Labai dziugu,kad neieskai pozymiu-tikiu kad jie prades reikstis netrukus mirksiukas.gif Zodziu,zinok kad tavo miestelyje yra zmogutis is pietinio kuris irgi tave palaiko 4u.gif
AM* fantastika thumbup.gif Sveikinu,na kokia puiki zinia wub.gif ir taip ilgai tylejai.Sveikatos,sveikatos ir daug graziu ispudziu ir nuostabaus laiko bunant nestuke.gif o virusiukus priglausiu ir as blush2.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 12 10, 21:01)
Sveikutes  4u.gif
nu ka buvau pas gydytoja ,tai tu tyrimu man tiek padarytu ,kur galvojau eisiu darytis AFS - jis man padarytas,skydliauke ir istirta ,visi visi hormoniniai ,nu zodziu viskas viskas..tai va tiek ziniu  4u.gif

Tai dziugu,kad nemazai jau istirta.As tai prie viso sito sikart tyriausi AFS,LAI1 ir Leideno sindromui-kiek supratau viskas normose,nors merginos rekomenduoja leistis vaistus skystinancius krauja g.gif Net nezinau ka reiks daryt,bandysiu kalbetis su O.K. ax.gif O siaip mes irgi daug pasidarem tyrimus,jei nepavyktu sis IVF tai tektu mastyti labai rimtai apie Georgy g.gif Nes daugiau kaip ir nera ka tirti g.gif Bet meldziuosi kad 2013 metai bus sekmes metai senbuvems,o tai mes jau per ilgai cia uzsibuvom mirksiukas.gif Kaip as juokauju,reiktu jau mums i pensija kad isleistu biggrin.gif
Grazaus vakaro sirdeles.Buckis mano senbuvems draugytems.Triumfante jei skaitai,zinok kad deja neturiu laiko labai bet apie tave pagalvoju ir negaliu kalbeti uz kitas,bet man truksta taves cia-labai.Pasiiiilgau wub.gif
user posted image
Atsakyti