QUOTE(Camella @ 2012 12 10, 15:48)
as jau penkta diena kaip PUPO

tikiu mano snaigutes si kart parodys ka gali
Sveikutes
Camella, laikau kumstukus uz jusu sekme-juk stebuklingas laikotarpis,tad taip tikiuos kad stebuklai aplankys musu skyreli.Daznai nueinu i Mergeles Marijos baznycia,ji salia mano namu tai visad pasimeldziu uz visas musu mergytes,ypac senbuves ir zinoma tas kurios isejo pas nestukes,kad ju nestumas butu grazus ir sekmingas.Labai dziugu,kad neieskai pozymiu-tikiu kad jie prades reikstis netrukus

Zodziu,zinok kad tavo miestelyje yra zmogutis is pietinio kuris irgi tave palaiko
AM* fantastika

Sveikinu,na kokia puiki zinia

ir taip ilgai tylejai.Sveikatos,sveikatos ir daug graziu ispudziu ir nuostabaus laiko bunant

o virusiukus priglausiu ir as
Papildyta:
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 12 10, 21:01)
Sveikutes
nu ka buvau pas gydytoja ,tai tu tyrimu man tiek padarytu ,kur galvojau eisiu darytis AFS - jis man padarytas,skydliauke ir istirta ,visi visi hormoniniai ,nu zodziu viskas viskas..tai va tiek ziniu
Tai dziugu,kad nemazai jau istirta.As tai prie viso sito sikart tyriausi AFS,LAI1 ir Leideno sindromui-kiek supratau viskas normose,nors merginos rekomenduoja leistis vaistus skystinancius krauja

Net nezinau ka reiks daryt,bandysiu kalbetis su O.K.

O siaip mes irgi daug pasidarem tyrimus,jei nepavyktu sis IVF tai tektu mastyti labai rimtai apie Georgy

Nes daugiau kaip ir nera ka tirti

Bet meldziuosi kad 2013 metai bus sekmes metai senbuvems,o tai mes jau per ilgai cia uzsibuvom

Kaip as juokauju,reiktu jau mums i pensija kad isleistu
Grazaus vakaro sirdeles.Buckis mano senbuvems draugytems.Triumfante jei skaitai,zinok kad deja neturiu laiko labai bet apie tave pagalvoju ir negaliu kalbeti uz kitas,bet man truksta taves cia-labai.Pasiiiilgau