Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Kadangi pati ieskau nepavykstancios implantacijos priezasciu, radau idomu ir naudinga (ir sudetinga) straipsni apie galimas to priezastis:

http://humrep.oxford...21/12/3036.full

Atsakyti
[quote=Citas,2012 12 10, 23:14]
Late aciukas didelis, su virusais jauciu susigundysiu, nu dar gorgio pries tai paklausiu smile.gif dar judesiuku nejauti, jau arteja 20 savaitele 4u.gif
Jauciu Cituk kutenimus jau kasdien thumbup.gif ,bet tos kileres kyla ,kaip ant mieliu verysad.gif nu nieko nugalesim su Gorgio pagalba ax.gif
O del progesterono ,man irgi G sake nereikia schmoll.gif ,o po to kai nuo 4 crinone i dien aprogesteronas nekilo ,tada skubos tvarka leidausi ir jau kita diena kilo kuo graziausiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Lolypopas ,nepergyvenk,nieko baisaus. As tai vaistukus prasau vyro suleist,nes man paciai ranka nekyla biggrin.gif Man pati nemaloniausia punkcija,nes narkozes doze maza UK ir jauti ta nemalonu skausma,bet ir tas ner baisus....Asaros is laimes bego...ir is skausmo... biggrin.gif
Nuo kelintos dienos startuosi ir koks protokolas? Ta prasme vaistai...
Atsakyti
Sveikos merginos, aš šiandien pirmąkart esu prisjungusi prie supermamos smile.gif Tai noriu šiek tiek informacijos įdėti. Man šiandien įdėjo blastocistą, o prieš porą dienų - du embrionus. Tai tvirtai tikiuos, kad tikrai pavyks būt :nėštuke
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

smagu skaityti ikvepiancias sekmingas naujienas 4u.gif o vat mano naujienos ne kokios verysad.gif nesistimuliuoja verysad.gif po 7 dienu stimuliacijos tik 3 foliai po 6mm ir gleivine plona.As lengvam soke blink.gif nes tuos nupiepusius folius skauda, as juos jauciu,net dzinsu negaliu normaliai susisegt doh.gif Vienu zodziu, padidino gonalio doze ir dar skyre merional leistis tris dienas. Jei situacija nepageres, teks viska nutraukti ir galvoti viska is naujo verysad.gif Visokiu minciu kyla g.gif tik vakar mmm baigesi, tai gal ta gleivine dar uzaugs ir foliai gal kitaip reaguos su kitais vaistais? Bet ar per tris dienas gali uzaugt iki reikiamo dydzio? Man uzteks ir tu triju, kad tik geri butu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(uogiuke @ 2012 12 11, 22:31)
Lolypopas ,nepergyvenk,nieko baisaus. As tai vaistukus prasau vyro suleist,nes man paciai ranka nekyla biggrin.gif Man pati nemaloniausia punkcija,nes narkozes doze maza UK ir jauti ta nemalonu skausma,bet ir tas ner baisus....Asaros is laimes bego...ir is skausmo... biggrin.gif
Nuo kelintos dienos startuosi ir koks protokolas? Ta prasme vaistai...

aciu uogiuke uz padrasinima 4u.gif net nezinojau kad narkoze tokia silpna bus unsure.gif nors as niekada narkozes ir neturejau - tai net neisivaziduoju ko tiketis unsure.gif

o pirmiausiai turesiu sulaukti menesiniu (prasideti turetu sausio 1-2 dienomis) tada pasiskambinti jiems. Kiek pamenu minejo kad 2-3 ciklo diena padarys scana isitikinti kad viskas tvarkoj (kad nera cistu ir pan), israsys leidziamuosius, prie to pacio ir pamokins "badymosi malonumu" biggrin.gif pirmiausiai paskirs leidziamuosius tuos menopauzinius lyg tai dviejom savaitem ar tai 10 dienu. Paskui paskirs kitus jau auginti foliams. Nepamenu netgi pavadinimu kokius ten man juos skirs doh.gif , nors jeigu neabejoju minejo gonali ir minejo HSC ar HCS kazka panasaus - kiek viskas man ten susviete tai atrodo kad turesiu 3-ju rusiu leidziamuosius tam tikru ciklo metu. Jis labai abstrakciai viska aiskino - sake detales visas zinosiu kai ateisiu scanui tikrintis del cistu - sake viskas nuosekliai bus paaiskinta smile.gif zodziu sausio pradzioje viska jau zinosiu tiksliai smile.gif iskamantinesiu viska biggrin.gif

primink uogiuke juk turejai jau 1 IVF ar ne? Ar sulaukei kokiu ziniu is ju jau? juk pinigelius tai sumokejai 2 -am unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NAZARA @ 2012 12 11, 10:16)
Sveikos mergaites 4u.gif

smagu skaityti ikvepiancias sekmingas naujienas 4u.gif o vat mano naujienos ne kokios verysad.gif nesistimuliuoja verysad.gif po 7 dienu stimuliacijos tik 3 foliai po 6mm ir gleivine plona.As lengvam soke blink.gif nes tuos nupiepusius folius skauda, as juos jauciu,net dzinsu negaliu normaliai susisegt doh.gif Vienu zodziu, padidino gonalio doze ir dar skyre merional leistis  tris dienas. Jei situacija nepageres, teks  viska nutraukti ir galvoti viska is naujo verysad.gif Visokiu minciu kyla g.gif tik vakar mmm baigesi, tai gal ta gleivine dar uzaugs ir foliai gal kitaip reaguos su kitais vaistais? Bet ar per tris dienas gali uzaugt iki reikiamo dydzio? Man uzteks ir tu triju, kad tik geri butu... verysad.gif

Stimuliacija per mmm? Cia kazkas man naujo g.gif
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2012 12 11, 02:26)
Musu ta pati diagnoze. ''Sulipusi''/''grupuojasi'', tad be jokiu ilgu diskusiju taike visada tik ICSI. As ir dziaugiuosi. Nes ir taip is ispunktuotu pvz. 11 kiausialasciu, galutiniam/isodinimo etape lieka tik puse (mums gavosi 4 blastocistos), tai jeigu dar vaisinant ne su ICSI, is tu 11 klausimas ar bent 1 apsivaisinusi gautusi, o kur dar ''nubyrejimo'' procentas per 3-5 dienas. Tad, as tik dekinga siuolaikiniam mokslui uz ICSI thumbup.gif

As taip pat ne LT, deda tik 1. Nors labai reikalaujant, manau butu galima issikovoti.

Sekmes ir linkiu tapti nestuke.gif kuo greiciau 4u.gif

primink o kiek IVF- ICSI jau esi turejusi? 4u.gif na as irgi pagalvojau kad su ICSI gal ir visai neblogai, tik irgi juk truputi didesne rizika del visu tu kiausinelio pazeidimu ir pan. girdejau kad vaikuciai gali tureti koki defekta ir pan. aisku procentas nedidelis, taciau visgi susimastau kartais unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Mika... @ 2012 12 11, 13:20)
lollypopai, i klausima kaip istveria, galima atsakyti tik taip- kai turi vaika, supranti,kad istvertum ir ne tiek  4u.gif
O is savo varpines pasakysiu tiek: visko paklausk sesuciu,jos patars kaip ir kada leistis vaistus, keisti vis kita puse pilvo sono, kad nebutu skausminga,o gal net galima ir i slauni kojos? sito as jau nebeatsimenu  g.gif Vyro neprasiau,nes man baisiau duriancios drebancios vyro rankos, nei as pati  biggrin.gif

As irgi buvau visko baile, bet isivaziuoji ir susileidi ta maza adatele  smile.gif Mano IVF irgi buvo ne LT, man dare punkcija be narkozes, taigi, teko atlaikyti ir si ''malonuma'' unsure.gif Pilvo jokio netempe, nes kai zino klinika, kad sodins tik 1 embrioniuka, nera tikslo auginti ju daug, mano atveju ispunktavo 8. Daugiau ziuri ju kokybe, o ne kieki. As turejau tik 1 apsivaisinusi, ta viena isodino, jis buvo sekmingas  4u.gif
sekmes startuojant  4u.gif

sekmes auginant stebukliuka bigsmile.gif nuostabu kad uzteko tik vienos proceduros 4u.gif
kokios pas jus problemeles buvo? ir kiek laiko sieket to tikslo? 4u.gif
Atsakyti
Lolypopas,tai gal Suprecur, o paskui Luveris ir Gonalis? Jo ,jau viska susitvarkiau,antras menuo vartoju slopinamuosius, o sausio pabaigoje startas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lollypopas @ 2012 12 11, 22:27)
aciu uogiuke uz padrasinima 4u.gif net nezinojau kad narkoze tokia silpna bus unsure.gif nors as niekada narkozes ir neturejau - tai net neisivaziduoju ko tiketis unsure.gif

o pirmiausiai turesiu sulaukti menesiniu (prasideti turetu sausio 1-2 dienomis) tada pasiskambinti jiems. Kiek pamenu minejo kad 2-3 ciklo diena padarys scana isitikinti kad viskas tvarkoj (kad nera cistu ir pan), israsys leidziamuosius, prie to pacio ir pamokins "badymosi malonumu" biggrin.gif pirmiausiai paskirs leidziamuosius tuos menopauzinius lyg tai dviejom savaitem ar tai 10 dienu. Paskui paskirs kitus jau auginti foliams. Nepamenu netgi pavadinimu kokius ten man juos skirs doh.gif , nors jeigu neabejoju minejo gonali ir minejo HSC ar HCS kazka panasaus - kiek viskas man ten susviete tai atrodo kad turesiu 3-ju rusiu leidziamuosius tam tikru ciklo metu. Jis labai abstrakciai viska aiskino - sake detales visas zinosiu kai ateisiu scanui tikrintis del cistu - sake viskas nuosekliai bus paaiskinta  smile.gif zodziu sausio pradzioje viska jau zinosiu tiksliai  smile.gif iskamantinesiu viska biggrin.gif

primink uogiuke juk turejai jau 1 IVF ar ne? Ar sulaukei kokiu ziniu is ju jau? juk pinigelius tai sumokejai 2 -am unsure.gif

Prieš savaitę man buvo narkozė kai man atliko punkciją, nepasakyčiau, kad kiek per
silpna, kad likau be sąmonės ir pabudusi pajutusi nedidelį skausmą ir apsvaigusi kiek.
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 12 11, 22:31)
Stimuliacija per mmm? Cia kazkas man naujo g.gif

blink.gif tai kad stimuliacija prasidejo 2 cd, o mano mmm tesiasi 7-8 dienas.....si karta buvo 8, tai taip ir gavosi, kad visa laika kol badziausi buvo mmm g.gif dabar ir as jau nieko nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(uogiuke @ 2012 12 11, 23:38)
Lolypopas,tai gal Suprecur, o paskui Luveris ir Gonalis? Jo ,jau viska susitvarkiau,antras menuo vartoju slopinamuosius, o sausio pabaigoje startas  4u.gif

va suprecur lyg tai irgi minejo -a cia tie slopinantys gal? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ievmedis @ 2012 12 11, 23:41)
Prieš savaitę man buvo narkozė kai man atliko punkciją, nepasakyčiau, kad kiek per
silpna, kad likau be sąmonės ir pabudusi pajutusi nedidelį skausmą ir apsvaigusi kiek.

4u.gif
Atsakyti