Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms 4 dalis

QUOTE(shidochika @ 2012 12 05, 18:46)
Nu va prasideda  doh.gif  norit manes atsikratyt,as nesijauciu liekna ir taskas  biggrin.gif  foto apgaulingos,visada stengiuos paslept ka nereikia,todel atrodau lieknesne,bet toli grazu

Juk visagali fotoshopas yra lotuliukas.gif
Pora brukstelejimu ir visos mes monekenes drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotrauka @ 2012 12 05, 18:47)
Juk visagali fotoshopas yra  lotuliukas.gif
Pora brukstelejimu ir visos mes monekenes  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif

Bet realybe ir kasdienybe niekur nedingsta,jos nepafotoshopinsi laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(shidochika @ 2012 12 05, 18:53)
Bet realybe ir kasdienybe niekur nedingsta,jos nepafotoshopinsi laugh.gif

tu cia man? g.gif biggrin.gif
mergos tema uzdarys,jei plepesim apie nieka,cia ne bendraminciai.. unsure.gif
Atsakyti
Grazu ania? bigsmile.gif noriu tigrines sukneles bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
labai grazu thumbup.gif
as eisiu i baliu,nezinau ka nusipirkt doh.gif
Atsakyti
o aš niekada nevilkėčiau tigrinės suknelės. Man atrodo, kad tokios suknelės ir kilų ir amžiaus ir vulgarumo dadeda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2012 12 05, 20:14)
o aš niekada nevilkėčiau tigrinės suknelės. Man atrodo, kad tokios suknelės ir kilų ir amžiaus ir vulgarumo dadeda  g.gif

tikrai nebutinai schmoll.gif
svarbu koks pasiuvimas,o tokie rastai dabar madingi. Man tai tikrai grazu ir ne vulgaru. Vulgarumas ne audinio raste,o visai kitur pasitaiko mirksiukas.gif
Priklauso kaip viska suderinsi ir aisku nuo pacio zmogaus,makiazo,sukuosenos ir t.t.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 05 gruodžio 2012 - 20:29
QUOTE(Jeta @ 2012 12 05, 20:14)
o aš niekada nevilkėčiau tigrinės suknelės. Man atrodo, kad tokios suknelės ir kilų ir amžiaus ir vulgarumo dadeda  g.gif

Tada as vulgari bigsmile.gif a kokios sukneles neprideda kg?as maniau jei kokybiskai pasiuta,pagal figura tai yra puiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 12 05, 18:28)
na tai, kaip suknelė? Dydis tinka? kaip šiaip ar limpa? bigsmile.gif
Dėl foto, tai kol kas nėra man laiko (ir veidrodžio didelio laugh.gif kai kurios matė, žino mano veidrodį  doh.gif  lotuliukas.gif ), bet visai įdomu. Tai kuri ten bus atsakinga už fotoalbumą? ax.gif

Nesimatavau dar,laiko nebuvo smile.gif tik viena akim ivertinau,tai spalva visai ne i ta puse....ten tokia ruda pavaizduota,o gavau pilka g.gif ir biski nusivyliau medziaga - galvojau tokia standesne bus,o ten trikotaziukas skystas schmoll.gif ,ryt bandysiu matuotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shidochika @ 2012 12 05, 19:09)
Labutes,jungiuos ir as prie jusu,esu vidutine nei apvali nei liekna  mirksiukas.gif  jau rengiantis reikia labai apgalvot kiekviena rubeli kad ,,nestorintu,, o lieknoms viskas tinka,ka beuzsidetu  bigsmile.gif

va va kalbat kaip is mano varpines blush2.gif
jungciausi ir as i albumiuka, noreciau patarimu gaut is salies bigsmile.gif
Papildyta:
ir, atsiprasau isiterpsiu i diskudija apvali ne apvali, bet temos pradzioje tos merginu fotografijos, na ju figuros irgi neapvalios, as panasi i ta virsutiniaja tik ne toks ispudingas biustas, deje unsure.gif
Atsakyti
as noreciau nuorodos i albuma. Man labai knieti pasikonsultuoti del paltuku. Namie ner su kuo - man viskas blogai, vyrui totaliai dzin, kiti mandagiai tyli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shidochika @ 2012 12 05, 22:10)
Tada as vulgari  bigsmile.gif  a kokios sukneles neprideda kg?as maniau jei kokybiskai pasiuta,pagal figura tai yra puiku  smile.gif

jei jums patinka ir tinka, tai žinoma puiku. Aš sakau, kad aš tokios niekada nedėvėčiau. Tiesiog, kad ir kokia madinga suknelė būtų, bet į tokio rašto drabužį įsispraudus jau nebebūčiau aš. Beje, abu pavyzdžiai parodyti ant manekeniškų formų merginų, kaži kaip būtų ant kitokios figūros.
Atsakyti