Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms 4 dalis

QUOTE(Seven devils @ 2012 12 06, 12:24)
man tai dabar toks širdies skausmas gavosi... turėjau vieną paltuką, bet man jis nepatiko. nusipirkau kitą, bet ir tas toks taip sau. Padėkit apsispręsti, kuris mažiau baisus  biggrin.gif  Įmečiau save į private

deja,as matyt neuzsitarnavau i albuma priejimo biggrin.gif ,o kokios spavos paltuku? nes as asmeniskai vis bandau kokia spalva jaukintis,bet visi mano paltukai kaip taisykle juodi biggrin.gif
Atsakyti
Klausykit, o ar galeciau albumiuke paprasyti patarimo sikart ne del rubu o del plaukuosenos? Sestadieni einu i kirpykla bet nezinau ko prasytis ar keist spalva ar kirpt trumpiau ir tt. Veidelis kadangi ne kauletas tai ne nzn g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2012 12 06, 12:54)
Klausykit, o ar galeciau albumiuke paprasyti patarimo sikart ne del rubu o del plaukuosenos?

Manau galetum,jei turi albumo priejima mirksiukas.gif as dairausi dabar siltos suknutes aukstu kaklu,jau kiek internetiniu psl perverciau,ziuriu kad gera sudetis butu siulo,aisku galeciau pati nusimegzt,bet taip uzsimaniau pirktines biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shidochika @ 2012 12 06, 13:48)
deja,as matyt neuzsitarnavau i albuma priejimo  biggrin.gif ,o kokios spavos paltuku? nes as asmeniskai vis bandau kokia spalva jaukintis,bet visi mano paltukai kaip taisykle juodi  biggrin.gif

tai gal dar gausit mirksiukas.gif Paltai juodi, vienas trumpas - apie kelius, trapecijos formos su banguota apykakle. Kitas V formos iškirpte, ilgas, tiesus ir neva pagal mane turėjo ploninti, bet jam tas nepavyko biggrin.gif Ačiū nuotrauka už nuomonę 4u.gif
Atsakyti
Kas netingi, uzeikit, idejau pora foto, na del tos plaukuosenos....
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2012 12 06, 14:26)
Kas netingi, uzeikit, idejau pora foto, na del tos plaukuosenos....

user posted image

o bandėt kada kokį cheminį susidėti. Man rodos jums tiktų - norisi man to purumo
Atsakyti
Aš kažkada panašų turėjau. Jaučiaus labai graži, greičiausiai todėl, kad iš prigimties mano plaukai labai tiesūs. Dėčiausi ir dabar, bet cheminis baisiai plaukus sugadino sad.gif tad neberizikuoju.
Atsakyti
QUOTE(Seven devils @ 2012 12 06, 14:33)
user posted image

o bandėt kada kokį cheminį susidėti. Man rodos jums tiktų - norisi man to purumo

nea nebandziau, baiminuosi biggrin.gif Ir gal nenoreciau, nera pilnai atsigave plaukai po sviesinimo, nors gal buna tokiu cheminiu kad tik nuo saknu kazkaip atkelia g.gif nes prisiploje tie plaukai pas mane, tiesus unsure.gif Reiks pakalust kirpejos. Niekad net nesiule g.gif
Papildyta:
Ai merginos as tai vis kiekviena ziema svajoju, kad va iki vasaros turesiu ilgus plaukus, atsiauginsiu ir sukusiu biggrin.gif Deje laikas prabega o svajones kazkaip tokios ir lieka sekanciam sezonui doh.gif
Atsakyti
user posted image

arba kažkaip taip. Taip tiesą pasakius mane jau kokius 4 metus kur be nueičiau, taip ir kerpa biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Esu pastovi temutes skaitytoja, bet va pasirekst vis nepasireiksdavau. Kiek suprantu tai, nemazai cia yra merginu tik mananciu, kad yra apvalios arba truputu atitolusios nuo manekeniniu formu. Na o as tai neaukstas apvalus obuoliukas apie 90kg blush2.gif . Noreciau gauti albumo slaptazodi, galeciau pasirodyt savo paltuka. Ir kaip tik ruosiuosi atsiimti suknele ir kelnes is siuvejos, tai pries einant i zmones noreciau jusu nuomones isgirst 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(shidochika @ 2012 12 06, 13:58)
Manau galetum,jei turi albumo priejima  mirksiukas.gif  as dairausi dabar siltos suknutes aukstu kaklu,jau kiek internetiniu psl perverciau,ziuriu kad gera sudetis butu siulo,aisku galeciau pati nusimegzt,bet taip uzsimaniau pirktines  biggrin.gif

as vis del to mezguos doh.gif kita savaite tureciau uzlauzt-dydis vis delto 26,darbo daug doh.gif rolleyes.gif Nuotrauka,ir man slapto iejimo reiktu-savo nuotraukas pries Kaledas sumesiu-tikiuos su naujaja tunika ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 06 gruodžio 2012 - 13:45
QUOTE(Rutele_S @ 2012 12 06, 14:39)
Ai merginos as tai vis kiekviena ziema svajoju, kad va iki vasaros turesiu ilgus plaukus, atsiauginsiu ir sukusiu biggrin.gif  Deje laikas prabega o svajones kazkaip tokios ir lieka sekanciam sezonui doh.gif

va va aš irgi visada svajoju apie tuos ilgus plaukus ir pan, bet kad iš tiesų ilgų plaukų šukuosenos mažai kam tinka verysad.gif
Atsakyti