Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms 4 dalis

QUOTE(Robisss @ 2012 12 06, 14:46)
imeciau foto, bet kazkodel uzrakinta albuma rodo g.gif

As tave matau mirksiukas.gif nezinau kodel spyna ant tavo foldzeriuko,bet atidaro bigsmile.gif grazus batai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Robisss @ 2012 12 06, 14:46)
imeciau foto, bet kazkodel uzrakinta albuma rodo g.gif

todėl, kad įvedėt slaptažodį savo albumui.
Atsakyti
tada ok thumbup.gif aciu uz pagyras batams smile.gif
Atsakyti
super kokia tema atsigavusi thumbup.gif saunuoles mergaites kad lendat i dienos sviesa ir dalinates patarikais thumbup.gif as dar nedrysiu saves rodyti bo baisiai didele esu tai kazkaip nesinori nesmagu jumi akyse rodytis doh.gif bet tik nepamirskit ir toliau kokiu fotkiu i temute kelti nes labai saunu paskaitineti ir cia kas mum tinka kas netinka kokios mados tendencijos spalvos ir ttt. nes tyliai bet as visada seku sia tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(plyta @ 2012 12 06, 15:29)
super kokia tema atsigavusi thumbup.gif  saunuoles mergaites kad lendat i dienos sviesa ir dalinates patarikais  thumbup.gif  as dar nedrysiu saves rodyti bo baisiai didele esu tai kazkaip nesinori nesmagu jumi akyse rodytis doh.gif bet tik nepamirskit ir toliau kokiu fotkiu i temute kelti nes labai saunu paskaitineti ir cia kas mum tinka kas netinka kokios mados tendencijos spalvos ir ttt. nes tyliai bet as visada seku sia tema 4u.gif

Butinai pasirodyk!
Visom mes cia su savo kompleksais esam! Ir niekas nesisaipo 4u.gif

O as molis istryniau savo foto, vel is naujo desiu!!! blush2.gif
Atsakyti
Aciu merginos, kas del manes pasisaket biggrin.gif
Atsakyti
galeciau ir as gauti slaptazodi i nuotraukas?
Atsakyti
QUOTE(giedrusėlis @ 2012 12 06, 12:24)
As sventems uzsisakiau tokia suknele:
http://www.clothinga.../invt/jg211791/
Esu labai patenkinta kokybe, ir sakyciau, suknele lieknina ir graziai ziurisi net ant 18 dydzio lasiniu kalniuko:)) aisku, plikom rankom neisiu, reikalingas svarkelis arba salis. Jei ileisite i albuma, galiu pasirodyti smile.gif audinys storokas, suknele tikrai ne vasarine, su pamusaliuku

Imeciau i albumiuka, kaip atrodau su sia suknele. Atsiprasau uz netvarka ir uz nuotrauku kokybe, bet kaip rasiau albume, savaitgali pasistengsiu nusifotkinti prie normalaus apsvietimo, gal graziau atrodysiu:)))))
Atsakyti
Mamkos,

plius minus matėm vienos kitas. 4u.gif Nejuokauju, bet esam gražios motriškos kaip reikiant, tik su savais kompleksais schmoll.gif schmoll.gif

Tai daba kai tos Kalėdos artėja, nu puoštis reikia ir pan, ką jūs planuojat rengtis? Aš blūdiju jau antrą savaitę, nes nieko nesugalvoju. Bus didelis susibūrimas su MB šeima, o jie ten visi naujom šmutkėm ištisai, nesumąstau ką man dėtis? schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
As tai sakiau kokio sarafaniuko ieskosiu,nes vienas drabuzis o su skirtingom bliuzelem ar svarkiukais gali visas sventes atlaikyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(axma @ 2012 12 07, 11:47)
As tai sakiau kokio sarafaniuko ieskosiu,nes vienas drabuzis o su skirtingom bliuzelem ar svarkiukais gali visas sventes atlaikyt  smile.gif

Sarafaniukai gerai iseitis,viena turiu,vakar dar nauja golfyte nusipirkau,na man per sventes nereikes puostis,busiu savo artimuju rate,tai taip be rupescio sedziu biggrin.gif
Nuotrauka apie sarafano tipo suknikes gera mintis thumbup.gif bliuskikes tik keiti ir vis naujas apdaras bigsmile.gif
Atsakyti
as tokia alia suknele-sarafana juoda turiu,tai nusipirkau kardiganu pora skirtingu ir visai neblogai atrodysiu manau lotuliukas.gif tik problema,kad jis ant petneseliu,jei rasiu tikrai dar viena nusipirksiu sarafana,kad rankoves butu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axma: 07 gruodžio 2012 - 12:16