Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms 4 dalis

As cia tik kaip pavyzdi imeciau,mazu kas siuna,del idejos,o siaip net nezinau,as vis vargstu LT nes norisi kad ir madziaga kokybiska butu ir pasiuvimas smile.gif
Atsakyti
niu labai grazus pavyzdukai isties grazu tokie turetu buti. as dabar biski apymtis susimazinau tai pagaliau galiu sijonus nesioti leskos nebesitrina taip stipriai tai manjakiskai sukneles ir sijonus uzsipirkineju ir va dar uzsimaniau ir sarafano i darbuka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2012 12 06, 13:09)
tokiu atveju minimalistinis modeliukas,o visas prabangumas audinyje ax.gif
user posted image
as galvoju tokia siutis

Faina šita suknelė, man laba patiko, kai pirmą kartą užmačiau..bet jau pėdkelnės, tai siaubo filmas kažkoks g.gif

QUOTE(shidochika @ 2012 12 06, 13:48)
deja,as matyt neuzsitarnavau i albuma priejimo

Aš irgi neužsitarnavus dar rolleyes.gif

Ne viską perskaičiau.. foto pažiūrėjau ir klausimą apie sarafanus mačiau, tai va.. du sarafanus turiu, abu pirkti Gariūnuose, ten kur siutus rūbus parduoda ax.gif

aj dar va, pildau vienos narės norą pamatyti kaip plus size suknelė atrodo ant apvalios figūros:
čia
čia
čia
Atsakyti
QUOTE(plyta @ 2012 12 07, 18:26)
panos o kur tokio tipo sarafanciku galima ieskoti apvalainai figurai?

Bent jau kiek pastebejau ant saves, tai graziausiai atrodo rubai, kurie pabrezia liemeni - yra isiuvai ir pan. Ir reikia, kad butu standi medziaga, kad neisryskintu baranku, nebent esate smelio laukrodzio figuros, tuomet turite didesni pasirinkima smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ar priimsit dar viena ispudingu gabaritu dusele i savo buri?
Atsakyti
Labas vakaras. Na mano Kaledines sventes bus artimuju buryje, tai labai pustytis nereikia biggrin.gif Vienas derinukas - t.melyni dzinsai tiesaus kirpimo, nusipirkau pasteliskai lyg melsvus, marskinukus, iliemenuoti jie bei juoda plonytis uzmestinuka megztinuka, toks plonas, panasus kaip cia, net perregimas. Ilgis jo irgi kazkur toks.
O kitas derinukas, juodos timpos ir megzta tunika/suknele.

As labai labai megstu timpas ir visokias tunikas, ilgesnius megztinukus, man taip lb patogu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2012 12 07, 18:07)
Sveikos  4u.gif

Ar priimsit dar viena ispudingu gabaritu dusele i savo buri?

zinoma 4u.gif
Zaliaake,grazius pavyzdzius idejai. Neiseina man parodyt,bet tavo nuorodose sone pamaciau tokia nebloga suknute juodai balta bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutes, matau visos šventem tik puošiasi smile.gif o aš tai šalu sad.gif neturiu šilto palto....gal kas siuntėtės is JAV kokį paltą??? kaip ten su dydžias dsydžkėms?? noriu tokio
http://www.amazon.co...=A2RVOV2NNUFAH4

bet nesupranku kokį dydi imti. gal patarsite? kiek tas 2XL???
gelbėkit šalu smile.gif nors papildomų lašinuku turiu oi nemažai smile.gif
Atsakyti
raskilaa, o jūs norit tikrai tokio palto? tos horizontalios siūlės labai platina. Tikrai žinau, nes mama tokį paltą turi, tai užpakalis kaip tvarto durys atrodo (ji pilvotos kriaušės tipo) 4u.gif apie savo užpakalį tame palte tai iš viso patylėsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Raskila koks jusu figuros tipas?tikrai tos siules dames vizualiai kg,tiesaus kirpimo paltukas ir su dirzu nebloga iseitis manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shidochika @ 2012 12 07, 20:50)
tiesaus kirpimo paltukas ir su dirzu nebloga iseitis manau  smile.gif

drinks_cheers.gif turiu tokį, jau kokie 4 metai jam, bet labai fainas..Dabar aišku su savo gabaritais jaučiu net neįvairuosiu į jį doh.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
Aciu uz naujus namus 4u.gif
Na ir prikalbejot mergaites, kol perskaiciau viska biggrin.gif

Noreciau ir as prisijungti prie fotoalbumo smile.gif

Labai retai kada turiu proga pasipuosti labiau, bet jau kai galesiu tai taip ir pasirodysiu ax.gif

Zhaliaaake, dar norejau rasyti, kur dingusi, bet avuka pasikeitei ir nepazinau biggrin.gif doh.gif

O sventems noreciau ko nors ant timpu, kurios begalo patinka drinks_cheers.gif reikes ieskotis kokios tunikos grazios rolleyes.gif
Atsakyti