Įkraunama...
Įkraunama...

~*~Nėštukių namučiai~*~

QUOTE(PerKūnas @ 2012 12 13, 08:34)
Sveikos,

Aš su savo prašymu - keliam mane jau į mamų sarašą smile.gif

Dvi pačios pačiausios dukrytės po CP gimė gruodžio 4d.  wub.gif

Sveikinimai tapus is kart dviguba mamyte 4u.gif

QUOTE(Prince @ 2012 12 13, 12:49)
sveikinimai 4u.gif

Labas rytas,
man siandein iseigine thumbup.gif ,tai isimiegojau ,pavalgiau  ir vel vartausi lovoje biggrin.gif

Skaitau kaip ilgai mergaites  crinone naudoja as jau nutraukineju po truputi smile.gif

As irgi vis dar progesterona naudoju nakciai ir taip iki pat 16 sav. kol vel pas gydytoja vaziuosiu, o tada speju, kad jau lieps nutraukti. Man regis jo naudojimas priklauso nuo rezultatu, pas tave jis gal ir taip pats savaime naturaliai kyla ax.gif o maniskis matyt nera toks didelis g.gif

AnaMari

HCG skaiciukai geri, o del progesterono tai tikrai ji susikelsi, del to buk rami. Kai pakartosi tyrima pati pamatysi, kad jis kyla po truputi 4u.gif
Atsakyti
Siek tiek isikisiu blush2.gif

QUOTE(Beta1 @ 2012 12 12, 17:12)

Beta, tarp mano vaiku skirtumas 1,9men.Ne ka didesnis nei bus tarp taviskiu.Nera taip baisia viskas kaip gali atrodyt biggrin.gif
dicke mano miegodavo didziaja dali pas mus lovoj, buvo kategoriska pries iskraustyma,na plius ji dar biski tetes lepune ax.gif wub.gif gal delto,kad per nestuma (sunkus buvo) mb ja rupinos ir pan.
Atsiradus mazajam jis miegodavo salia pristumtoj lovytej, paskui isikeldavau pas save i lova,budavo naktu kad miegodavom 4-iese kazkaip belekaip,kas kur ...biggrin.gif
Pietu m iegot eidavo dazniausiai kartu,budavo kad kryziu guledavau biggrin.gif - maziukui (.) dickei ranka reikdavo laikyt kol uzmigdavo.
dabar mazius protestuoja pries miega,sunkiai nuliauzamas pasidare.
Bet nepaisant visko jie nuo mazu dienu geriausi draugai.Sese dar naujagimi vis prieidavo pabuciuodavo,kai ismoko ropot ale gaudynes zaide -o kiek krykstavimo abiems biggrin.gif wub.gif vos mazajam suverkus sese kur buvus,kur nebuvus atlekia su tiute,mamai pampersus paduoda,ir vis kokiu kasneliu dalinasi su broliu.
As daznai irgi girdziu svarstymus is draugiu kaip reikes susitvarkyt kai buna 2,nedideliu skirtumu.
Bet ka galiu pasakyt susitvarkau,ir be aukliu,be pagalbos (nes tokios niekas nesisiulo) su abiem,o su kiekviena diena yra lengviau nes vaikai auga,tobuleja, tai ilgiau pazaidzia,ar kartu pradeda uzsiimti kazkuom, uztenka kad mazajam kazkas zuja palei akis,mamos vis maziau reikia mirksiukas.gif ,galiu tada uzsiimti namu ruosa.
Taip kad viskas kontroliuojama mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(vilciukas11 @ 2012 12 13, 14:08)
Sveikinimai tapus is kart dviguba mamyte  4u.gif
As irgi vis dar progesterona naudoju nakciai ir taip iki pat 16 sav. kol vel pas gydytoja vaziuosiu, o tada speju, kad jau lieps nutraukti. Man regis jo naudojimas priklauso nuo rezultatu, pas tave jis gal ir taip pats savaime naturaliai kyla  ax.gif o maniskis matyt nera toks didelis  g.gif

AnaMari

HCG skaiciukai geri, o del progesterono tai tikrai ji susikelsi, del to buk rami. Kai pakartosi tyrima pati pamatysi, kad jis kyla po truputi  4u.gif

na nezinau ,bet man jau liepe ir taip ji nutraukti,o as va savavaliskai dar po truputi nutraukineju kas antra diena deduosi iki 14 sav.bus,o pas gydytoja 13 sav.kita antradieni.Dar BR nutraukineju ir po truputi.
Atsakyti
Na va, as jau po echo, tai viskas gerai... Sveriam 1800, tai pagal lenteles idealiai smile.gif tik nieko nemaciau kai dare echo, net nuotraukeles negavau, na bet jie ten specifiskai kas jiems reikalinga ziurejo, tai jokiu pokyciu neturim.. Pakartotinis echo po menesio.. Dar pamatavo su tuo spec aparatu sirduko tonusus gal 20 min. Dar isiklausinejau, kad tikrai maziui kazkokiu komplikaciju tikrai mazesne tikimybe buti, nes as nevartoju insulino, o tik dieta.. Nors daktariukai, akuseres malonios, bet kazkaip netraukia manes RK, ten man slogi nuotaika, matyt nesutampa kazkas...
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2012 12 13, 17:11)
Na va, as jau po echo, tai viskas gerai... Sveriam 1800, tai pagal lenteles idealiai smile.gif tik nieko nemaciau kai dare echo, net nuotraukeles negavau, na bet jie ten specifiskai kas jiems reikalinga ziurejo, tai jokiu pokyciu neturim.. Pakartotinis echo po menesio.. Dar pamatavo su tuo spec aparatu sirduko tonusus gal 20 min. Dar isiklausinejau, kad tikrai maziui kazkokiu komplikaciju tikrai mazesne tikimybe buti, nes as nevartoju insulino, o tik dieta.. Nors daktariukai, akuseres malonios, bet kazkaip netraukia manes RK, ten man slogi nuotaika, matyt nesutampa kazkas...

Su gera TA tave 4u.gif
O kaip tu po tas ligonines vaiksciot pradejai? tave gine pasiunte? nes man sake, tik po naujuju reiks eiti su gydytojais tartis i ligonine, nes as noriu CP, tai man reiks tartis
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2012 12 13, 15:16)
...nes as noriu CP, tai man reiks tartis

O kodel nori CP? ax.gif

Pumpule, su gera TA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2012 12 13, 17:22)
O kodel nori CP? ax.gif

Nenoriu as cia daug aiskint, tiesiog visad norejau CP ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2012 12 13, 15:24)
Nenoriu as cia daug aiskint, tiesiog visad norejau CP ax.gif  mirksiukas.gif

Nesuprask neteisingai, tiesiog idomu zinot, del kokiu priezasciu nesirenki neturalaus gdymdymo?
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2012 12 13, 16:16)
Su gera TA tave  4u.gif
O kaip tu po tas ligonines vaiksciot pradejai? tave gine pasiunte? nes man sake, tik po naujuju reiks eiti su gydytojais tartis i ligonine, nes as noriu CP, tai man reiks tartis

Mane mano endokrinologe siuncia, del gestacinio diabeto, kadangi pas ja einu RK poliklinikoje, tai pas ginekologe ji nusiunte i RK ligonine, o jie jau priziuri iki nestumo....
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2012 12 13, 17:27)
Mane mano endokrinologe siuncia, del gestacinio diabeto, kadangi pas ja einu RK poliklinikoje, tai pas ginekologe ji nusiunte i RK ligonine, o jie jau priziuri iki nestumo....

Supratau, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irute1984 @ 2012 12 12, 23:11)
PRG 35 berods prie 600 su kapeikom HCG berods tai geriau po 3x1 dufo  ax.gif

Mano Prog. buvo 35, prie hcg 1187 (čia 5 sav. beveik buvo), tai irgi iš tos dienos po vieną Crinono žvakutę vakarais naudojau.

Daugiau nekartojau jokių hcg ir prog., o tiesiog apžiūra po kelių dienų parodė, kad pusliukas gimdoje ir viskas OK.
Papildyta:
QUOTE(Drovute @ 2012 12 13, 17:24)
Nenoriu as cia daug aiskint, tiesiog visad norejau CP ax.gif  mirksiukas.gif

Žinai, kai man taip lengvai ir gerai praėjo neplanuotas CP, ir vaikučiui viskas gerai ir su pienu jokių problemų nebuvo, tai pagalvoju kartais slapta, kad gal būtų ramiau tas CP, nei gimdymas ir baimė dėl visokių gimdymų traumų....., bet veju tokias mintis šalin ir sakau, kad esu pasiruošusi natūraliai gimdyti, nes taip jau gamtos sutvarkyta. O jei iškils kokių nesklandumų, esu rami, nes mano daktarytė tikrai nedels ir laiku atliks tą CP.

Bet gi tai aišku kiekvino asmeninis reikalas.
Atsakyti
SVEIKUTES MANO DRAUGES ax.gif

Labai daug darbo turiu iki Kaledu g.gif visai nera laiko verysad.gif

Siandien po TA , viskas ok thumbup.gif tik musu slapukas, kaip sedejo ant uzpakaliuko, taip ir sedi rolleyes.gif kaip suprantu, kartu su placentos pirmeiga, si karta turiu visa eile parodymu CP doh.gif nors gydytoja pabreze, kad placenta siek tiek pakilo ( atsitruko) nuo kaklelio thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyte.lt: 13 gruodžio 2012 - 16:04