QUOTE(Beta1 @ 2012 12 13, 22:45)
MonCheri, labai gerai, kad isikisi

Man dabar labai pravercia tokie ir panasus kitu mamu patyrimai, nes baisiai gi aktualu

Zinau, kad momentu bus visokiu.Ir geresniu, ir blogesniu...Man baisiausia yra naktys.Diena bus aukle kartu, tai tikrai bedu daug neturetu buti.O net jeigu ir be aukles, diena, nenamau, kad prapulciau.Nesunku man diena makaluotis, viskas istveriama.Bet kaip tos naktys cia mum bus, tai man mistika atrodo.
arba tiesiog baimes akys dideles.....
as dar masciau ...ir noreju taves paklaust, kai taikei maziui ta metoda,tai kaip jis tau miega nakti nesikelia?O jei atsikelia ,tai ka darot neimat jo ant ranku, glostot ar kazkaip kitaip migdot ?!

Nes jei pati negali kilnot,tai kas kociojas su juo, vyras?
Nes pas mus naktys-katastrofa, iki 1-2val miegam gerai,o paskui....vamzdiec

tai koncertai,raitymasis,o dar sugalvojo naktim atsigerinet pradet,ko net maziukas nedare pirma ismiegodavo nevalges visa nakti,tai dbr nori-nenori as ji keliuos pas save,ir ''kociojames'' abu
aisku sunku su tokiu klecku,va metinukas vistiek ir vaiksto pats,ir poreikiai mazesni nei dabartinio amziaus kleckam,tikiu kad nelengva.O as
savo 11kg tikros meiles irgi nepatampyciau
**manau kad sis variantas

bet juk leliukas neatsiras poryt,o iki to laiko dar situacija gali keistis,gal ir tau mintyse harmonija isivyraus.
su gera TA
QUOTE(Pumpule @ 2012 12 14, 13:42)
o tau GD buvo ir anksciau,ar ji nustate nestumo metu?
Parode ji GTT tyrimas ?