QUOTE(Pumpule @ 2013 01 05, 20:15)
Oho Beta, nieko sau potyriai, laikykis tikrai, vargsiuke.. Na kad daugiau taip nepasikartotu...
As tai cia toliau su nuotykiais..

zinai aplinka tai niekis, kazkaip forume gyre kad cia super personalas, nors aplinka tarybine, galvojau pries guldama , kad va dabar paziuresiu, koks tas personalas ir jei tikrai superinisi, tai tikrai galiu gimdyti cia... Tikrai nesu ispuikusi, bet mes su palatos drauge pasibaisejusios prieziura... Mes visam skyriuje tik 6! Vakarienei dave du saukstus koses (beje pavakarius praleido, kartu atnese su vakariene, cia su cukriniu diabetu, kur reikia 6k valgyti), klausia pieno norit, sakom zinoma, juk priklauso pagal dieta, pasiskunde kad ji gavo tik litra pieno ant 6 pacienciu ir pasake, kad veliau atnes ir padalins visoms... Na ir kaip manot? Ar Sulaukem mes to pieno.. Ji niekam net nepadalino.. Smulkmena visiska, bet tokia nesamone... Dabar irgi slapimo tyrima mums daro kas ryt, nes reikia nuspresti ar reikes laselines, ar isnyko leukocitai... Akuseres paprasem buteliuku, pareiske, kad nepskirta ir neduos, eikit kalbeti su gydytoja, kuri su gimdykloje... Na tai koks tikslas ryt guleti, vienu zodziu prieziura tai cia tikra tragedija, siandien personalas visai... Tai net nera kalbu kur noresiu gimdyti, tik iseinu ir einu tartis pas Juršėną! 100% apsisprendziau, jei tik priims mane su tuo diabetu, o jei ne, turbut vaziuosiu i Kauna!! Nes toks pensininkiu personalas per gimdyma gali tikrai pridaryti bedu, o ka jau kalbeti del maziuko prieziuros, jei nepaskaito (kolegei tik kita diena perskaite tyrimus ir pasake, kad jai butina laseline) ir ar nepaskiria reikiamu tyrimu. Issiliejau jums cia, soriukas...
Ziuriu, kad niekas ten nepasikeite

. Man su gd nese cepelinus, bandeles, kai pasakiau endokrinologei, tai visas personalas buvo ant ausu pastatytas, plius laiku negaudavau maisto, kas svarbu siekiant isnaikinti tuos ketonus, nes rezimas turi daug reiksmes: as stengiausi, kad jie isnyktu, o slauges, rodos, atvirksciai viska dare, o tu pati turi susigaudyti, kas, kiek ir kada tau priklauso.
Pumpule, jursenas tave tikrai priims, man sake, kad jokiu problemu ir laukiam bet kada, t.y. kada pati panoresiu, neziurint net i tai, kad as jau su insulinu draugavau, o tu gi tai nedileidi jo. Taip, kad tau zalia sviesa dega i ak

.