Įkraunama...
Įkraunama...

~*~Nėštukių namučiai~*~

Oho Beta, nieko sau potyriai, laikykis tikrai, vargsiuke.. Na kad daugiau taip nepasikartotu...

As tai cia toliau su nuotykiais.. smile.gif zinai aplinka tai niekis, kazkaip forume gyre kad cia super personalas, nors aplinka tarybine, galvojau pries guldama , kad va dabar paziuresiu, koks tas personalas ir jei tikrai superinisi, tai tikrai galiu gimdyti cia... Tikrai nesu ispuikusi, bet mes su palatos drauge pasibaisejusios prieziura... Mes visam skyriuje tik 6! Vakarienei dave du saukstus koses (beje pavakarius praleido, kartu atnese su vakariene, cia su cukriniu diabetu, kur reikia 6k valgyti), klausia pieno norit, sakom zinoma, juk priklauso pagal dieta, pasiskunde kad ji gavo tik litra pieno ant 6 pacienciu ir pasake, kad veliau atnes ir padalins visoms... Na ir kaip manot? Ar Sulaukem mes to pieno.. Ji niekam net nepadalino.. Smulkmena visiska, bet tokia nesamone... Dabar irgi slapimo tyrima mums daro kas ryt, nes reikia nuspresti ar reikes laselines, ar isnyko leukocitai... Akuseres paprasem buteliuku, pareiske, kad nepskirta ir neduos, eikit kalbeti su gydytoja, kuri su gimdykloje... Na tai koks tikslas ryt guleti, vienu zodziu prieziura tai cia tikra tragedija, siandien personalas visai... Tai net nera kalbu kur noresiu gimdyti, tik iseinu ir einu tartis pas Juršėną! 100% apsisprendziau, jei tik priims mane su tuo diabetu, o jei ne, turbut vaziuosiu i Kauna!! Nes toks pensininkiu personalas per gimdyma gali tikrai pridaryti bedu, o ka jau kalbeti del maziuko prieziuros, jei nepaskaito (kolegei tik kita diena perskaite tyrimus ir pasake, kad jai butina laseline) ir ar nepaskiria reikiamu tyrimu. Issiliejau jums cia, soriukas...
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2013 01 05, 20:15)
Oho Beta, nieko sau potyriai, laikykis tikrai, vargsiuke.. Na kad daugiau taip nepasikartotu...

As tai cia toliau su nuotykiais.. smile.gif zinai aplinka tai niekis, kazkaip forume gyre kad cia super personalas, nors aplinka tarybine, galvojau pries guldama , kad va dabar paziuresiu, koks tas personalas ir jei tikrai superinisi, tai tikrai galiu gimdyti cia... Tikrai nesu ispuikusi, bet mes su palatos drauge pasibaisejusios prieziura... Mes visam skyriuje tik 6! Vakarienei dave du saukstus koses (beje pavakarius praleido, kartu atnese su vakariene, cia su cukriniu diabetu, kur reikia 6k valgyti), klausia pieno norit, sakom zinoma, juk priklauso pagal dieta, pasiskunde kad ji gavo tik litra pieno ant 6 pacienciu ir pasake, kad veliau atnes ir padalins visoms... Na ir kaip manot? Ar Sulaukem mes to pieno.. Ji niekam net nepadalino.. Smulkmena visiska, bet tokia nesamone... Dabar irgi slapimo tyrima mums daro kas ryt, nes reikia nuspresti ar reikes laselines, ar isnyko leukocitai... Akuseres paprasem buteliuku, pareiske, kad nepskirta ir neduos, eikit kalbeti su gydytoja, kuri su gimdykloje... Na tai koks tikslas ryt guleti, vienu zodziu prieziura tai cia tikra tragedija, siandien personalas visai... Tai net nera kalbu kur noresiu gimdyti, tik iseinu ir einu tartis pas Juršėną! 100% apsisprendziau, jei tik priims mane su tuo diabetu, o jei ne, turbut vaziuosiu i Kauna!! Nes toks pensininkiu personalas per gimdyma gali tikrai pridaryti bedu, o ka jau kalbeti del maziuko prieziuros, jei nepaskaito (kolegei tik kita diena perskaite tyrimus ir pasake, kad jai butina laseline) ir ar nepaskiria reikiamu tyrimu. Issiliejau jums cia, soriukas...

Ziuriu, kad niekas ten nepasikeite doh.gif . Man su gd nese cepelinus, bandeles, kai pasakiau endokrinologei, tai visas personalas buvo ant ausu pastatytas, plius laiku negaudavau maisto, kas svarbu siekiant isnaikinti tuos ketonus, nes rezimas turi daug reiksmes: as stengiausi, kad jie isnyktu, o slauges, rodos, atvirksciai viska dare, o tu pati turi susigaudyti, kas, kiek ir kada tau priklauso.
Pumpule, jursenas tave tikrai priims, man sake, kad jokiu problemu ir laukiam bet kada, t.y. kada pati panoresiu, neziurint net i tai, kad as jau su insulinu draugavau, o tu gi tai nedileidi jo. Taip, kad tau zalia sviesa dega i ak smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2013 01 05, 21:45)
Ziuriu, kad niekas ten nepasikeite  doh.gif . Man su gd nese cepelinus, bandeles, kai pasakiau endokrinologei, tai visas personalas buvo ant ausu pastatytas, plius laiku negaudavau maisto, kas svarbu siekiant isnaikinti tuos ketonus, nes rezimas turi daug reiksmes: as stengiausi, kad jie isnyktu, o slauges, rodos, atvirksciai viska dare, o tu pati turi susigaudyti, kas, kiek ir kada tau priklauso.
Pumpule, jursenas tave tikrai priims, man sake, kad jokiu problemu ir laukiam bet kada, t.y. kada pati panoresiu, neziurint net i tai, kad as jau su insulinu draugavau, o tu gi tai nedileidi jo. Taip, kad tau zalia sviesa dega i ak smile.gif .

Va va, lygiai tas pats, jei iki pirmadienio laikys, eisiu kalbet su vedeja... Atvaziavau be jokiu spazmu, o siandien visa diena spazmuoja gimdute, ka reiskia nervai... Dabar akusere iki asaru davede, nedave tusciu indeliu slapimui, nes as pasakiau, kad noriu paimti rytinio slapimo, o su gydytoja susitarsiu per vizitacija rytine, kad istirtu, nes juk pagrinde del to guliu... O ji visu grazumu nieko nezinau, nieko nedarysiu, tarkis su gydytoja, kuri gimdykloje ir neaisku kada bus, kada miegos ir pan. O kiek mums nesciosioms tereikia susinervuoti ir pravirkti... Kazkaip nenusiraminu visai...
Atsakyti
Labutis smile.gif

BETA, aciu us pasiulyma pavezeti, ziuresiu, kaip jausiuosi... Jie nesunku, brukstelk savo telefoniuka man i az, jei nuspresiu prisiungt, informuosiu wink.gif
Dziugu, kad blogumai greit praejo...Gal apsinuodijusi buvai kokiu maistu?

PUMPULE, tragedija, o ne RK biggrin.gif

IRIS, sveikinimai jusu seimynelei!

LIETUVA, tariuosi su gydytoju, jis ta diena turi dirbti wink.gif Na bet ziuresim, kiek tempsiu, siandien ir CP randa kzo dilgcioja...
Atsakyti
Verkimo rezultatai - slapimo buteliukus gavau sau ir kolegei! Xixixi ir piena po 4 val gavome!!! Juokas pro asaras, bet kikenom su kolege labai ilgai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpule: 05 sausio 2013 - 21:49
QUOTE(Pumpule @ 2013 01 05, 21:47)
Verkimo rezultatai - slapimo buteliukus gavau sau ir kolegei! Xixixi ir piena po 4 val gavome!!! Juokas pro asaras, bet kikenom su kolege labai ilgai...

thumbup.gif na, svarbu jau kikenat ax.gif Laikykis, Pumpule. Kai man teko guleti AK, tokiu bajeriu nebuvo biggrin.gif
Sekmes, ir daugiau neverk 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Pumpule, 4u.gif , laikykis RK. Po tavo pasakojimu, as net nevaziuosiu i RK pasiziuret kas ten ir kaip. Kazkaip visai nedziugina manes

Beta, 4u.gif uz visus negerumus. Dabar gydykis perputimus. As irgi arbatytes geriu, tai draugaujam

As siandien buvau Traku ligonineje pasiziuret, kaip atrodo, tai personalas labai maloniai nuteike. Visa kita puse velnio - nerealiai ramu. Gerai, kad su vyru bet kokiu atveju galima buti. Ryt gal bandysiu i AK ir VGN nuvaziuot, jeigu labai blogai nesijausiu. Beje, Traku ligonineje sake, kad nuo vasario 18 Santariskes prades gimdymus priimineti. Tai gal cia ja tikrai galutine RK issikraustymo diena - vasario 15.
Atsakyti
Labas rytas mergytes!!

Pas mus tai cia nesibaigiantys smagumai, jau juokiames, nes neaisku kas siandien musu laukia... Siandien mano kolege nunese savo tyrimus pas akusere ir pamate, kad ant mano tyrimo lapelio uzdeti kitos moters tyrimai (as dar nebuvau nunesus). Tai ji tai akuserei pasake, o ji pradejo moralizuoti kaip mes negraziai elgiames ir prasinejam tyrimu (nors nuo ju priklauso musu visas gydymas), todel taip ir atsitinka...Tai gi cia tokiu klaidu galima pridaryti... Na laukiam kas bus toliau...
Atsakyti
Sveikos mergaites mirksiukas.gif

Ziuriu kiek cia daug visokiu naujienu... ka reiskia neskaityti forumo savaite ax.gif

Betule, laikykis, pati zinau, kad kartais apsireiskia kosminiai dalykai, bet tikekimes, kad tai trumpalaikiai negalavimai 4u.gif

Pumpule, tu manau su savo RK istorijom galetum kokia knyga parasyti... Tokiu siaubu neteko niekur girdeti blink.gif blink.gif gal galetumete issifruoti si sutrumpinima RK?

O mano naujienos nekokios... unsure.gif gripas uzpuole o dar ir toks, kad vaikysteje taip budavo. I vakara temperatura kyla iki 38, gerkle skauda, nosis uzgulusi, kosulis nezmoniskas o dar ir sausas, atsikosyti neimanoma verysad.gif verysad.gif o dar ir daktaras sako gerti 2 paracetamolio tabletes ir 3xdienoje ACC blink.gif kazkaip nesilaikau as jo patarimu g.gif geriu po puse paracetamolio kai temperatura pakyla iki 38, o ir kosuli gidau siek tiek kitaip...

Zodziu naujienos nekokios verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eufforija: 06 sausio 2013 - 11:32
QUOTE(Eufforija @ 2013 01 06, 12:31)
Sveikos mergaites mirksiukas.gif

Ziuriu kiek cia daug visokiu naujienu... ka reiskia neskaityti forumo savaite ax.gif

Betule, laikykis, pati zinau, kad kartais apsireiskia kosminiai dalykai, bet tikekimes, kad tai trumpalaikiai negalavimai 4u.gif

Pumpule, tu manau su savo RK istorijom galetum kokia knyga parasyti... Tokiu siaubu neteko niekur girdeti  blink.gif  blink.gif  gal galetumete issifruoti si sutrumpinima RK?

O mano naujienos nekokios... unsure.gif  gripas uzpuole o dar ir toks, kad vaikysteje taip budavo. I vakara temperatura kyla iki 38, gerkle skauda, nosis uzgulusi, kosulis nezmoniskas o dar ir sausas, atsikosyti neimanoma verysad.gif  verysad.gif  o dar ir daktaras sako gerti 2 paracetamolio tabletes ir 3xdienoje ACC blink.gif  kazkaip nesilaikau as jo patarimu g.gif  geriu po puse paracetamolio kai temperatura pakyla iki 38, o ir kosuli gidau siek tiek kitaip...

Zodziu naujienos nekokios verysad.gif

Laikykis, daug skysciu gerk! Paracetamolio gali ir visa, jis nekenkia, bet jei puse numusa tem, tai gerai... Nuo kosulio, tai sildyk kompresu krutine, nugaryte, paprasyk kad kamporo ar kitokiu tepalu istrintu...

RK- raudonojo kryziaus ligonine, kur vilniaus centre, bet jie nuo vasario vidurio jau nepriimines nestukiu, persikelia i santariskiu klinikas!!!

Merginos, issiprasiau namo, isleido!!! Vadinasi tikrai jos viska gali, ir nuspresti ir israsyti savaitgali, teko pasiburnoti, bet susitarem draugiskai smile.gif nors sugebejo pagazdinti, kad mano vaikas del mano nenoro likti iki rytojaus, tures cukrini diabeta.. Na bet man tikrai ramiau namie, kas labai svarbu, kai gresia prieslaikinis gimdymas, o ir dabar jei ka drasiai galeciau vaziuoti i antakalni... Tai jei ryt pilvukas nebus kietas, as atvarysiu i meetuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2013 01 06, 13:06)
Laikykis, daug skysciu gerk! Paracetamolio gali ir visa, jis nekenkia, bet jei puse numusa tem, tai gerai... Nuo kosulio, tai sildyk kompresu krutine, nugaryte, paprasyk kad kamporo ar kitokiu tepalu istrintu...

RK- raudonojo kryziaus ligonine, kur vilniaus centre, bet jie nuo vasario vidurio jau nepriimines nestukiu, persikelia i santariskiu klinikas!!!

Merginos, issiprasiau namo, isleido!!! Vadinasi tikrai jos viska gali, ir nuspresti ir israsyti savaitgali, teko pasiburnoti, bet susitarem draugiskai smile.gif nors sugebejo pagazdinti, kad mano vaikas del mano nenoro likti iki rytojaus, tures cukrini diabeta.. Na bet man tikrai ramiau namie, kas labai svarbu, kai gresia prieslaikinis gimdymas, o ir dabar jei ka drasiai galeciau vaziuoti i antakalni... Tai jei ryt pilvukas nebus kietas, as atvarysiu i meetuka smile.gif

Taip, paracetamolio puse numusa iki 36.5 ir vyras kas vakara istrina nugara su eukalipto tepalu, nuo jo labai prakaituoju, tikiuosi viskas greitai praeis.

Manau gerai, kad issiprasei namo, nes likti ten tikiu, kad menkiausio noro nera bet ir nenervuos namie niekas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2013 01 06, 14:06)

blink.gif blink.gif blink.gif nu sakes, dar sitaip sneka medikes blink.gif blink.gif Gerai, kad jau namo paleido, nes ten tikrai nesamone guleti, as apsalus... blink.gif
Laikykis 4u.gif

Eufforija sveik mazute greiciau 4u.gif 4u.gif bjaurus dalykas tas gripas doh.gif
Sveikos nestuke.gif nestuke.gif

As ir nekaip jauciuosi siandien, gal apsinuodijau kuom g.gif kazkoks sleikstulys ima ir skrandi raizo doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti