Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo sienos plastika

Sveikutes!Jungiuosi is as prie Jusu. Planuoju ir as susitvarkyti su savo tuo "amzinu nestumu",po gimdymu. Vyras irgi pagaliau jau palaiko. Dar renku info, bet planuoju, kad galbut jau pavasari galeciau atsisveikinti su "amzinu 3 men nestumu" ax.gif
Atsakyti
kiek laiko reikia prabuti ligoninej,aisku paklausiu gydytojo bet negaliu sulaukti as tos konsultacijos baisingai laukiu...
Atsakyti
QUOTE(ex Tešlė @ 2013 01 04, 02:34)
kiek laiko reikia prabuti ligoninej,aisku paklausiu gydytojo bet negaliu sulaukti as tos konsultacijos baisingai laukiu...

ziurint kur op daraisi...
Atsakyti
Ech, dynute jau nebesinervina, o grazeja smile.gif Laikom spygas, kumscius, ka ten dar reikia, kad viskas gerai butu ir laukiam ispudziu.

Kaip kitos merginos gyvena? Agne, kaip po dvieju menesiu, yra dar kokiu nors nusiskundimu, ar jau kaip nieko nebuve?
Atsakyti
Laba merginos smile.gif
na laukiam ziniu is po op bigsmile.gif
extra, as dbr smarkiai patinusi sad.gif dingo ta mano talija, vel 68cm, bet pati kalta, nes gruodzio 21 pradejom kraustytis i nama, rupesciu daug, darbo daug, tai isvargau labai, to pasekme-tinimas. dbr po truputi vis pailsiu, tikiuosi praeis, jei ne vaz pas K. Siaip jauciuosi gerai, pilvas jau jautreja, bamba grazeja, pjuvis baiseja :DDD randeja ..tai raudonas nefainas, bet praeis smile.gif
tik negaliu atsidziaugti, kad galiu valgyti biggrin.gif Ir neatrodau nescia, aisku dbr kabliuku ieskau oi koks pilvas didelis, ebt apsiraminu biggrin.gif esu laiminga, nesioju rubus, kuriuos senu seniausiai i spintos gala sugrudusi buvau, per Kaledas apsivilkau aptempta suknele, ir atrodziau puuuuikiai, net su patinimais smile.gif
zodz-as vel save myliu wub.gif
Atsakyti
Ech, Agne, mane tas ir neramina, kad realiai save ilgai saugoti reikia, pasirodo unsure.gif Nezinau, kaip as 2-3 men istempsiu nepervargstant, kad bedu neprisidaryt. Sunkoka bus su dviem, vis labiau pastebiu kasdienybej, kiek mazas mane issunkia. Nu toks maminis paikes, kad baisu, ne tik is kambario iseiti negaliu, o net jei neziuriu i ji, jau kaukia doh.gif Gal cia nuo sirgimo toks, bet ziurumelis kol kas. Tai is uosvienes tikiuosi menesio prieziuros mazojo, o toliau kas ji zino, kaip reikes tvarkytis. Ir aplamai, baugu darosi, kad iki vasaros buciau pilnai formoje, o tai pas mus ir dviraciu zygiai laukia, ir baidares, ir siaip daug daug aktyvios veiklos, ar nesikeiksiu su tuo pilvu, ot apima dvejones unsure.gif
Atsakyti
Sveikos' Nū ką aš jau po op. Kol kas viskas gerai, jau bandau keltis, bet sunkiai gaunasi. Tiek klausimu kyla, kas pas k operavosi kiek laiko klinikoje gulėjot kažkaip neisivaizduoju kaip galima po dviejų dienų važiuoti namo, kad vos iš lovos isiridenu. Dabar supranti kad namie su dviem vaikais nebus taip lengva. g.gif
Atsakyti
Visu pirma sveikinu, kad jau po visko 4u.gif
Kaip atsigavinejai po narkozes? Ka sake K. kaip viskas pavyko?
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 05, 13:22)
Visu pirma sveikinu, kad jau po visko 4u.gif
Kaip atsigavinejai po narkozes? Ka sake K. kaip viskas pavyko?

Atsigavau tai gan greitai, kaip k sake viskas praėjo gėrai, pagal jo pasakymą randas gavosi labai žemai bigsmile.gif aišku užtat tempimas didelis, neaišku kiek pakils. Šiandien nemalonią procedūra turėjau, vienas drenas lietėsi prie kažkokio nervo, tai nusprendė ji išimti, o imant nervą kliudė, tai buvo Nekas, praktiškai iki nualpimo. Pilvo didelio skausmo tikrai nėra, aišku nuo nuskausminamu, įdomu kaip bus kai vaistu nebe leis g.gif
Atsakyti
Galeciau perleisti nauja is JAV parsisiusta Dermatix ultra 30g uz 140Lt, jei yra besidominciu. Tepaliukas Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(dynute @ 2013 01 05, 12:19)
Tiek klausimu kyla, kas pas k operavosi kiek laiko klinikoje gulėjot kažkaip neisivaizduoju kaip galima po dviejų dienų važiuoti namo, kad vos iš lovos isiridenu.

2 paros ir namo smile.gif Sveikinu pasigrazinus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 05 sausio 2013 - 13:37
QUOTE(Elvita @ 2013 01 05, 14:35)
2 paros ir namo  smile.gif Sveikinu pasigrazinus  thumbup.gif

Ačiū, ir kaip jus po dviejų parų gryzot, man tai nerealu atrodo, ax.gif
Atsakyti