Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo sienos plastika

Siandien paskambino is klinikos, tai keiciasi mano data operacijos, bus savaite veliau. Gal tada menses neispuls, ale zinant Merfio desnius, tai matyt, vistiek pataikysiu. Gaila tik, kad laikas blogesnis, buvo 10, o dabar puse triju. Nelabai norisi tiek kankintis, bet ka dabar jau. Svarbu, dar toliau nenusikeltu, o tai iki vasaros nespesiu sugyti pilnai maudynems smile.gif

O uz ka spygas laikom? Zinau, kad rytoj turim, kas operuojasi, tai cia is anksto? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 03, 15:20)
O uz ka spygas laikom? Zinau, kad rytoj turim, kas operuojasi, tai cia is anksto? smile.gif

už tą pačią laikom. aš mat jau šiandien pradėjau biggrin.gif tris savaites atostogų turiu - visai galva susisuko, dienas pradėjau maišyti... doh.gif

a kaip tau nukėlė? suderino prieš nukeliant? kokia priežastis to nukėlimo? aš kai atvyksiu ne iš LT operuotis, tai nė dienos negalėčiau nukelt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mariamne: 03 sausio 2013 - 14:32
Tiesa sakant, neklausiau priezasties, bet, matyt, gydytojas negali ar pan. Pasiule anksciau, bet as su toms savo memem vis nesergu, tai nukelem i veliau.
Nors dabar paciai keista, kaip as nepaklausiau, kodel keicia data g.gif Kazkaip maitinau vaika, tas rekia, dukra rekia, tai visa pasimetus kazkokia buvau. Tikiuosi, daugiau nekeis, nes rimtai, jei susiplanuoji, vyras atostogas pasiima, o cia bac ir nieko neiseina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EXTRAA: 03 sausio 2013 - 15:02
Man op 14.30 tai irgi norejosi anksciau, dabar tas laukimas, nervas ir taip ima. Priminkit dar kiek laiko vyksta op?
Atsakyti
QUOTE(dynute @ 2013 01 03, 18:23)
Man op 14.30 tai irgi norejosi anksciau, dabar tas laukimas, nervas ir taip ima. Priminkit dar kiek laiko vyksta op?

Mano op truko apie 3 val, o siaip tai man regis nuo 2,5 iki 4 val gali svyruoti priklauomai nuo to,kiek ko reikia padaryti. Mano laikas buvo 14val, tai apie 18val jau atveze i palata.
Atsakyti
QUOTE(e.v.a @ 2013 01 03, 19:41)
Mano op truko apie 3 val, o siaip tai man regis nuo 2,5 iki 4 val gali svyruoti priklauomai nuo to,kiek ko reikia padaryti. Mano laikas buvo 14val, tai apie 18val jau atveze i palata.

jo laukia sunki diena g.gif
Atsakyti
QUOTE(dynute @ 2013 01 03, 20:04)
jo laukia sunki diena  g.gif

sunki diena chirurgui, o tau tik guleti tereikes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2013 01 03, 20:07)
sunki diena chirurgui, o tau tik guleti tereikes smile.gif

bigsmile.gif
Atsakyti
niu man tai išviso 16val OP, o dar ir ilga nusimato...
Atsakyti
Sveikutes,

Noreciau prisijungti prie jusu pasnekesiu bigsmile.gif . Planuoju pilvo plastikos operacija, bet itariu reikes dar palaukti, nes vos pries savaite dar matinau krutim savo maziuka (8 men). Gal kuri daretes op turedamos kudiki, kiek laiko turi praeiti po maitinimo, nes girdejau kad 6 men, kazi ar tiesa ax.gif . Bijau visos tos nezinomybes, ir svarbiausia po operacines busenos, vis delto mazas vaikas bus namie, nevaikstantis dar, ir sunkus g.gif. Kaip reikes su viskuo tvarkytis doh.gif Tiek visokiu klausimu kyla, abejoniu ir t.t., galva gali sprogti. Pavasariop eisiu i konsultacija, kad rudeniui planuotis operacija. Nu tariau prisijungti, kad kuo daugiau info zinociau ir maziau bijociau blush2.gif
Atsakyti
Merginos iš kur užsako maistą pas K ir M po OP?
Atsakyti
QUOTE(Jolantukas Z @ 2013 01 03, 23:01)
Merginos iš kur  užsako maistą pas K ir M po OP?

Is picos jazz
Atsakyti