Man irgi įdomu ar buvo kuriai su tapusios ciklo dienos su operacija. Man tai gali taip nutikti, tik op datos keisti jau negaliu, nes taip su darbu suderinta. Seip aš su spirale tai mano tas ciklas toks nežymus
QUOTE(Jolantukas Z @ 2012 12 23, 15:22)
o tai koks skirtumas tarp jų? Kurį geriau pirkt?
Papildyta:
jei prisimintum parašyk
Papildyta:
jei prisimintum parašyk

koks skirtumas nzn, bet kainos skirtumas, tai ryskus, cia LT uz 15g mokam ~140Lt, o as siuciausi 30g už tokia kaina

QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 02, 14:33)
O man nervas ima, nu specialiai rinkausi op data pagal menses, visus nmetus buvo ciklas kaip laikrodis, nu ir ka, 28 turejau sirgt, dar nieko panasaus nera. Vat ir istaikys butent per op data, grynai Merfio desnis. O kazin, keisti tada data ar ne, nesisvaizduoju, ar buvo kuriai tokia dilema?
Papildyta:
Nedaug liko bijoti, bet aisku, tos paskutines dienos iki op tai nemalonu labai, jauciu, daugiau apie nieka neina galvoti.
As kai visa menesi beveik kankinuosi su dviem sirgaliais savo, tai labiausiai bijau, kad vasari nesirgtu smarkiai, bet nuo to neapsidrausi, deja.
Papildyta:
Nedaug liko bijoti, bet aisku, tos paskutines dienos iki op tai nemalonu labai, jauciu, daugiau apie nieka neina galvoti.
As kai visa menesi beveik kankinuosi su dviem sirgaliais savo, tai labiausiai bijau, kad vasari nesirgtu smarkiai, bet nuo to neapsidrausi, deja.
QUOTE(dynute @ 2013 01 02, 19:05)
Man irgi įdomu ar buvo kuriai su tapusios ciklo dienos su operacija. Man tai gali taip nutikti, tik op datos keisti jau negaliu, nes taip su darbu suderinta. Seip aš su spirale tai mano tas ciklas toks nežymus
Del dienu sutapimo su op, taigi man taip buvo ir tikrai ne vienai buvo, na bent jau man nieks neatkelinejo op buvau paciose linksmiauiose dienose, ir nieko nenumiriau, aisku nekaifas, bet isgyvenama

QUOTE(anila:) @ 2013 01 02, 21:13)
koks skirtumas nzn, bet kainos skirtumas, tai ryskus, cia LT uz 15g mokam ~140Lt, o as siuciausi 30g už tokia kaina 
Del dienu sutapimo su op, taigi man taip buvo ir tikrai ne vienai buvo, na bent jau man nieks neatkelinejo op buvau paciose linksmiauiose dienose, ir nieko nenumiriau, aisku nekaifas, bet isgyvenama

Sveikos, netiketai uzejau jusu temute, jau beveik 5 metai svajoju apie tokia operacia, o dabar dar labiau nes po antro gimdymo nebeplanuoju leliuku, tai noreciau ir vel tureti grazu ir neatsikisusi pilvuka, bet paskaitinejusi kiek sumokate tai plaukai pasistojo, jauciu kad niekada to negalesiu sau leisti, arba tik ant gilios sentaves sutaupyciau
Tad tik norejau uz jus pasidziaugti, kad ir vel galite dziaugtis dailiais pilvukais
Sako moteris spinduliuoja tada kai pati jauciasi sau grazi

Tad tik norejau uz jus pasidziaugti, kad ir vel galite dziaugtis dailiais pilvukais

Iškilo dar toks klausimas, važiavot op vienos ar šalia kažkas buvo, atsigavus po narkozės reikia šalia žmogaus ar ne. Planuoja vyras vežti, bet namie liks du vaikai, tai ir svarstau kas ir kiek laiko juos priziures
o koki korseta naudojat,kur perkate ???
Labas Dynute, rasei, kad dirbi, tai klausimas, kaip tau su nedarbingumo pazyma? Ar op. gydytojas isduos ar eisi pas seimos gyd. prasyti?

QUOTE(ex Tešlė @ 2013 01 02, 23:02)
o koki korseta naudojat,kur perkate ???
Pirkau Marena firmos korseta Olimpieciu g. 5 Vilniuje. Ten toks didmenininku biuras. Jei ka domina, galiu atsiusti tel. nr.
QUOTE(dynute @ 2013 01 02, 23:53)
Iškilo dar toks klausimas, važiavot op vienos ar šalia kažkas buvo, atsigavus po narkozės reikia šalia žmogaus ar ne. Planuoja vyras vežti, bet namie liks du vaikai, tai ir svarstau kas ir kiek laiko juos priziures
Nelabai reikia. Gal tik siaip smagu sava veida pamatyti, bet prieziura superine, busi pasirupinta

QUOTE(Mercedes B @ 2013 01 03, 00:11)
Labas Dynute, rasei, kad dirbi, tai klausimas, kaip tau su nedarbingumo pazyma? Ar op. gydytojas isduos ar eisi pas seimos gyd. prasyti? 

Laba man dvi savaites kaip ir atostogos, o paskui ziuresiu, bet kiek suprantu op gyditojas nedarbingumo paz. neisduoda. Lygtais forume merginos apie tai diskutavo.

laikom špygas!

QUOTE(dynute @ 2013 01 03, 09:52)
Laba man dvi savaites kaip ir atostogos, o paskui ziuresiu, bet kiek suprantu op gyditojas nedarbingumo paz. neisduoda. Lygtais forume merginos apie tai diskutavo. 

Man seimos gydytojas pasake, kad jei vaziuojama operuotis turint seimos gydytojo siuntima, su kokia nors diagnoze kaip isvarza, plius dar kokius nors skausmus priraso, tai po to operuojantis gydytojas duoda israsa apie operacija, ir galima gauti nedarbinguma. Reikia su seimos gydytoju kalbeti