Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo sienos plastika

QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 05, 18:15)
O tuos drenus kai traukia laukan, ar nenuskausmina? Jau ne viena skundesi apie sios proceduros skausminguma blink.gif
Anila, abejoti zmogiska, o su metinukais vaikais tikrai ne kiekviena darosi, todel ir baiminuosi.
Dar nepaklausiau K. apie poveiki sios op senstant. Visos tuo metu nesivengiamai priauga svorio, tai ar bus odai kur temptis ir pan.

Del drenu tyliu, nieko nejauciau biggrin.gif Paskaicius Jusu jauciuos nenormali arba esu ziauriai pakanti biggrin.gif
Jusiskiui bus kiek? 1m 4 men? Mansikis 2010 spali gimes, op buvo 2012 05, tai buvo 1m7men, 3 men vyresnis nei jussikis wink.gif tai kazin kas geriau, ar jau per galva besiverciantis, ar dar kazkiek maziau judrus smile.gif As darau isvada, kad man taip reikejo tos op, kad as isvis nemaciau, neisskaiciau jokiu salutiniu poveikiu, jokiu drenu baimes neisivariau, jokiu narkoziu nebijojau, nu man op buvo kelias i nauja gyvenima ir as aplink nieko nemaciau ir negirdejau, kas mane gasdintu smile.gif
Jei tos odos butu temptis po op nestumui, tai manau uzteks ir senstant smile.gif

QUOTE(dynute @ 2013 01 05, 19:02)
Man paskui jau nuskausmino, nes pats mate kad apstu. O dabar būtent ten ir skauda, atrodo ne randa kur pjauta ir turėtų skaudėti, o dreno vieta. Liko dar vienas, bet tas lyg tais prie nervo nesikeičia, įdomu kaip su jo traukimu bus.kai vaiksyau nugara skauda įdomu taip turi buti.  g.gif

del nugaros tai normalu wink.gif

QUOTE(ex Tešlė @ 2013 01 05, 21:06)
as planuoju ir esu jau susitarusi konsultacijai "Grozio chirurgija"Kaune,Savanoriu 284 klinikoje,gal kas daretes ten,kokie atsiliepimai ??? Gal kas galite pasidalinti ?????

Tai kad praktiskai visos ten ir daros biggrin.gif

QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 06, 00:47)
Sakutes, dabar tie drenai naktim sapnuosis, nu tai aisku, kaip gali neskaudeti, kai slangus is kuno traukia scare.gif  (Anila, nesierzink, leisk bent cia itampa islieti)
Kiek zinau, po op atsibundi jau ipakuota i ta korseta, o tai slangai po juo buna?
Ir kaip ten klinikoje, po operacijos jau irgi masazuoja, ar neliecia, kol guli pas juos?

Beje, ar lankosi dar cia klaipedieciu, gal kuri zino, ar yra reikiamu masazistu Klaipedoje?

ok leidziu smile.gif

QUOTE(dynute @ 2013 01 06, 11:22)
Tai reik ieškotis masazisto kuris masazuoja po op. Gal kas toki Vilniuje žino, žinau kad yra pušyno kelias Vilniuje, ten reabilitacijos centras, bandysiu pasidomėti ar turi toki masazista.

As kiek ieskojau kaune, ir vis pasakydavau po kokios op man reikia masazo, iskart atsakydavo, arba sulaukdavau dvejones kitam ragelio gale ir pati atsisakydavau, arba aisku dar kitas variantas, kai tinka viskas ir siuloma viskas is eiles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anila:) @ 2013 01 06, 11:34)
Del drenu tyliu, nieko nejauciau biggrin.gif Paskaicius Jusu jauciuos nenormali arba esu ziauriai pakanti biggrin.gif

as tai buvau tiek isibauginus to skausmo pries op, kad op ivykus jau nieko nebijojau smile.gif nu ir man nei ten skauda nei ka. matyt pries op perdegiau. isivaizdavau viska baisiau, o istikro labai svelniai ir perrisinejo ir drenus trauke ir masazavo ir siulus eme... nu nebuvo nieko, kas labai skaudetu. sutinku, kad nemalonios proceduros, bet tikrai neskausmingos smile.gif
Atsakyti
Nū va, jau ir be drėgnų bigsmile.gif iš tikrųjų nebuvo nei ką lyginti su pirmo išėjimu, turbūt dėl to kad tas nervas kliudesi. Ruošiuosi namo, čia tik man siūlė už papildoma mokestį pasilikti parai ar ir kitoms. Net susirupinau ką daryti. Dar klausimas kas iš Vilniaus kaip daret su perisimu ?
Atsakyti
QUOTE(dynute @ 2013 01 06, 13:00)
Nū va, jau ir be drėgnų  bigsmile.gif  iš tikrųjų nebuvo nei ką lyginti su pirmo išėjimu, turbūt dėl to kad tas nervas kliudesi. Ruošiuosi namo, čia tik man siūlė už papildoma mokestį pasilikti parai ar ir kitoms. Net susirupinau ką daryti. Dar klausimas kas iš Vilniaus kaip daret su perisimu ?

labai nesunku paciai persiristi smile.gif tikrai sugebesi.
Atsakyti
QUOTE(dynute @ 2013 01 06, 13:00)
Nū va, jau ir be drėgnų  bigsmile.gif  iš tikrųjų nebuvo nei ką lyginti su pirmo išėjimu, turbūt dėl to kad tas nervas kliudesi. Ruošiuosi namo, čia tik man siūlė už papildoma mokestį pasilikti parai ar ir kitoms. Net susirupinau ką daryti. Dar klausimas kas iš Vilniaus kaip daret su perisimu ?

Aš iš Vln, op dariausi Klp. Persirišau pati ir viskas ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 05, 12:23)
Ech, Agne, mane tas ir neramina, kad realiai save ilgai saugoti reikia, pasirodo unsure.gif Nezinau, kaip as 2-3 men istempsiu nepervargstant, kad bedu neprisidaryt.

na as po dvieju men dirbu visu 100 proc, tik akd va pavargstu greiciau, patinstu, bet cia kiekvienai vel skirtingai.

QUOTE(dynute @ 2013 01 05, 13:19)
Sveikos' Nū ką aš jau po op. Kol kas viskas gerai, jau bandau keltis, bet sunkiai gaunasi. Tiek klausimu kyla, kas pas k operavosi kiek laiko klinikoje gulėjot kažkaip neisivaizduoju kaip galima po dviejų dienų važiuoti namo, kad vos iš lovos isiridenu. Dabar supranti kad namie su dviem vaikais nebus taip lengva. g.gif

Sveikinu 4u.gif
as jau dbr noriu korekcijos doh.gif man strijos truko ant rando dviejose vietose doh.gif
drenai man ne tiek kiek skauda, o bais nemalonu 4u.gif as alpau ir per siulu emima,ir per drenu traukima, nors nieko beveik nejauciau blush2.gif
Atsakyti
Čia viskas priklauso nuo pačio žmogaus, matau vienai labiau skaudejo kitai mažiau, aš biski daugiau visko bijau, turbūt ir perisimui vis tik pas k vaziuosiu. Vis dar negaliu patikėti, kiek tas pilvas buvo daedes kad tokia Baile ryzausi op. Ziuresiu kaip seksis šiandien miegoti jau namie, vis negandų patogios vietos, ar gulėti ar vaikščioti, žodžių pasikeitus kazkokia g.gif
Atsakyti
Man iškilo vienas klausymas- Kojų ar rankų nagai gali būt lakuoti OP metu? g.gif
Rašo, kad atvykti be kosmetikos...
Atsakyti
Geriau butu su permatomu laku (bent ranku ar koju), gal ir jie nieko nesako, bet valstybinej ligoninej anesteziologe sake, kad jiem orientyras yra, jei netycia nagai ima melynuoti, o per laka tai nesimato.
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 05, 13:23)
Ech, Agne, mane tas ir neramina, kad realiai save ilgai saugoti reikia, pasirodo unsure.gif Nezinau, kaip as 2-3 men istempsiu nepervargstant, kad bedu neprisidaryt. Sunkoka bus su dviem, vis labiau pastebiu kasdienybej, kiek mazas mane issunkia. Nu toks maminis paikes, kad baisu, ne tik is kambario iseiti negaliu, o net jei neziuriu i ji, jau kaukia doh.gif Gal cia nuo sirgimo toks, bet ziurumelis kol kas. Tai is uosvienes tikiuosi menesio prieziuros mazojo, o toliau kas ji zino, kaip reikes tvarkytis. Ir aplamai, baugu darosi, kad iki vasaros buciau pilnai formoje, o tai pas mus ir dviraciu zygiai laukia, ir baidares, ir siaip daug daug aktyvios veiklos, ar nesikeiksiu su tuo pilvu, ot apima dvejones unsure.gif

doh.gif Atrodo lyg as buciau rasius... As neisivaizduoju, kada galesiu ant ranku savo maziuka pakelt po op (pamigdyti, ikelti i vezima, autokede ir t.t.). Bet operacijos ziauriai laukiu, nesigailesiu ne per kur schmoll.gif. Jau su gimdymais nemazai istveriau ir dabar neprazusiu, bile tik grazi pagaliau busiu tongue.gif

QUOTE(anila:) @ 2013 01 05, 16:48)
Mano buvo ne kudikis, bet dar maitinau, nutraukiau gal sav pries op, nepamenu kuri iš mergino,  bet grizus po op toliau maitino, taip kad nosi akstyn viskas įmanoma wink.gif o tie 6 men berods krutines op taikomas.

Ai tiesa, gryzo atmintis netiketai biggrin.gif . As ir planuoju dvi op darytis is karto, nusipjaut pilva ir papukus paturbint. Zodziu vienu suviu du zuikiai ax.gif Tai va del ko istrigo man tie 6 men po maitinimo blush2.gif

QUOTE(e.v.a @ 2013 01 05, 19:12)
Jau sekancia  diena po operacijos dar gulint palatoj padaro masaza.

O kas cia per masazai, kokiu tikslu ir kam jie daromi? unsure.gif Cia pilva masazuoja?
Atsakyti
vaziavau su raudonais tiek koju , tiek ranku nagais biggrin.gif Ir per CP buvau su raudonais lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaites gelbėkit, kur Vilniuj darytis masažus, nieko nerandu, domejausi pušyno reabilitacijos centre, tai be trijų mėn. Nedaro. schmoll.gif
Atsakyti