Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo sienos plastika

Dynute, kaip grizimas namo, ar labai sutinai per ta laika? unsure.gif
Mane labai neramina grizimas i Klp po op, o cia masazistu irgi nera, tai ka tada darot, panos, kaip ta tinima panaikint kazkiek, uztenka paguleti, ar cia be masazo niekaip?
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 07, 14:10)
Dynute, kaip grizimas namo, ar labai sutinai per ta laika?  unsure.gif
Mane labai neramina grizimas i Klp po op, o cia masazistu irgi nera, tai ka tada darot, panos, kaip ta tinima panaikint kazkiek, uztenka paguleti, ar cia be masazo niekaip?

Gryzau visai gerai, nejaučia jokiu nepatogumų. Kaip su tuo patinimu, tai net nežinau, kaip iviniojo i korseta po paskutinio perrišimo vakar tai pati daugiau ir nelindau, net nežinau kaip ten tas patinimas, rytoj vis tik vaziuosiu perisimui pas k, kaip tik ir masažą ten pasidarysiu, dar vienas liko, nes sekmadieni kai išleido, masazistas nedirbo. Bet ką paskui daryti nezinau, reiktų masažu ir toliau, bet kol kas Vilniuj ne radau. schmoll.gif
Atsakyti
Na, nelabai gerai tada penktadieni operuotis, mane irgi turetu sekmadieni isleisti, o tai ir nepamasazuos g.gif
Beje, minejai, kad siule dar pasilikti tau, tai cia jie atsizvelgia i bukle, ar visom siulo?
Ir visada isleidzia apie 12 val, ar buna kokia 16 val ir veliau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EXTRAA: 07 sausio 2013 - 14:39
man niekas neisule pasilikti. as jau penktad namo norejau, tai sake gulek ir ilsekis tik biggrin.gif manau jie mato kaip po op jauciasi ir kam sunkiau gal ir pasiulo. O dar aisku ziuri kiek bega pro drenus limfos ir pan. g.gif
del masazistu reikia ieskoti , manau tikrai atsirastu g.gif galu gale paprasykit paties dariaus parodys kaip reikia, pacios pasimasazuosit, mane mokino intensyviai, tai ir kai laiko randu dar pasimasazuoju wink.gif
vilniuje merginos dalinosi masazistem.
Atsakyti
Kaip pavydziu kaunietems ir aplinkui gyvenancioms.Viskas vietoj, ir masazai, ir persiristi, ir jei kas neaisku, gydytojas cia pat.
Atsakyti
QUOTE(dynute @ 2013 01 07, 12:43)
Mergaites gelbėkit, kur Vilniuj darytis masažus, nieko nerandu, domejausi pušyno reabilitacijos  centre, tai be trijų mėn. Nedaro.  schmoll.gif

Nieko neatsitiks ir be masažų, baikit čia stresuot...Toks vaizdas kad ne pati op svarbiausia, o masažai doh.gif Dar nė viena nenumirė ir be masažų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 07, 15:37)
Na, nelabai gerai tada penktadieni operuotis, mane irgi turetu sekmadieni isleisti, o tai ir nepamasazuos g.gif
Beje, minejai, kad siule dar pasilikti tau, tai cia jie atsizvelgia i bukle, ar visom siulo?
Ir visada isleidzia apie 12 val, ar buna kokia 16 val ir veliau?

Jo biski tas penktadienis, ne kokia diena, aišku ir šeštadienį ir sekmadieni gyd. Buvo atejas, bet masazistas tik šeštadienį. Todėl ir galvoju važiuoti persiristi o prie to pačio masažo. Manęs atvažiavo pasiimti tik 15 val. Tol ten ir buvau, o jau 12 buvau paleista. Nieks ne varo. O dėl pasilikimo dar parai, net nežinau, komplikacijų kaip ir neturėjau, gal jie visom siūlo, o gal kad sekmadienis. Bet papildoma naktis apie 200lt. Tai kažkaip pagailejau, ir taip tu išlaidų nemažai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2013 01 07, 15:17)
Nieko neatsitiks ir be masažų, baikit čia stresuot...Toks vaizdas kad ne pati op svarbiausia, o masažai doh.gif Dar nė viena nenumirė ir be masažų. 4u.gif

Butent, anksciau niekam nedarydavo ir visos sugijo, tikrai nereikai baisiai pergyventi jei nera galimybes vazineti i tuos masazus. Jie gi nera privalomi.
Atsakyti
Tai gerai, o tai sakykit, ka darot, kai sutinstat labai? Ar tas patinimas savaime praeina pagulejus, pasedejus, nezinau, ka dar padarius, vaistu kokiu doze kita uzsimetat?
Atsakyti
QUOTE(e.v.a @ 2013 01 07, 16:44)
Butent, anksciau niekam nedarydavo ir visos sugijo, tikrai nereikai baisiai pergyventi jei nera galimybes vazineti i tuos masazus. Jie gi nera privalomi.

Tai čia ir problema kad nieks neaišku, gyd pabrėžė kad masažai labai svarbu, bet ar čia pulti juos darytis, ar palaukti, norisi sužinoti iš tu kurios jau visa šitą prajo. g.gif
Atsakyti
masazas gal tik yra pliusas prie visko, man pries op sake, jei galesi masazuotis-liux, jei ne-nieko tokio. 4u.gif tinimas atslugsta ir be masazu, pailsejus, pagulejus. Man k net nesiule vazineti i kauna masazuotis, pats pamokino, paaiskino. Bet kadangi vyras sutiko vezioti, tai ir vaziavau as i masazus, bet nebutu buve galimybiu, tai ir nebuciau lankiusi to kurso wink.gif
o kur merginos foto?
as ilindau, sakau jau pasirodysit visos kaip cia atrodot. ir ka, spyga tongue.gif
Atsakyti
as masazavausi ir dar masazuosiuosi smile.gif man tai patinka ir galiu sau leisti smile.gif po masazu labai gerai jauciuosi, todel visada ju noriu smile.gif
Atsakyti