Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo sienos plastika

QUOTE(Agnestar @ 2013 01 07, 17:13)
masazas gal tik yra pliusas prie visko, man pries op sake, jei galesi masazuotis-liux, jei ne-nieko tokio. 4u.gif tinimas atslugsta ir be masazu, pailsejus, pagulejus. Man k net nesiule vazineti i kauna masazuotis, pats pamokino, paaiskino. Bet kadangi vyras sutiko vezioti, tai ir vaziavau as i masazus, bet nebutu buve galimybiu, tai ir nebuciau lankiusi to kurso wink.gif
o kur merginos foto?
as ilindau, sakau jau pasirodysit visos kaip cia atrodot. ir ka, spyga  tongue.gif

Nū su foto siek tiek palaukti, dar ne bandžiau pati nieko nuimti, kažkaip aš nedrystu. Tai ką kalbėti apie foto.
Atsakyti
Ar kuriai buvo toks dalykas, bent jau kiek suprantu, tai alergijai pleistrui. Siandien pajauciau kad persti tos vietos kur uzklijuoti pleistrai laikantys merliuka ( kitaip skarele) nuplesus siek tiek ta pleistra toj vietoj isoko didziausios pusles. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dynute @ 2013 01 07, 18:24)
Ar kuriai buvo toks dalykas, bent jau kiek suprantu, tai alergijai pleistrui. Siandien pajauciau kad persti tos vietos kur uzklijuoti pleistrai laikantys merliuka ( kitaip skarele) nuplesus siek tiek ta pleistra toj vietoj isoko didziausios pusles.  blink.gif

man tie balti didieji pleistrai sualergizavo. kaip nutrinta oda buvo, tai tas skareles uzdejo, pleistriukas popierinis nealrgizavo. pakeisk pleistra, vaistinese yra pirkti tu kvepuojanciu.
Atsakyti
QUOTE(dynute @ 2013 01 07, 18:24)
Ar kuriai buvo toks dalykas, bent jau kiek suprantu, tai alergijai pleistrui. Siandien pajauciau kad persti tos vietos kur uzklijuoti pleistrai laikantys merliuka ( kitaip skarele) nuplesus siek tiek ta pleistra toj vietoj isoko didziausios pusles.  blink.gif

Man nebuvo blink.gif

O dėl masažų, tai aš jų nesidariau (nemėgstu, kai prie manęs liečiasi), patinimas nuslūgo savaime, todėl man ir keista, kai kelis psl vien tik apie tai kalbama, lyg be to būtų neįmanoma.
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2013 01 07, 18:43)
man tie balti didieji pleistrai sualergizavo. kaip nutrinta oda buvo, tai tas skareles uzdejo, pleistriukas popierinis nealrgizavo. pakeisk pleistra, vaistinese yra pirkti tu kvepuojanciu.

Mane kaip tik sualergizavo tie popieriniai, turiu ir didelius, bet apie juos iškarto perspėjo kad gali alergizuoti, tai nenoriu net bandyti. Reiks vaistinėje klausti su kuo galima butu tas skareles pritvirtinti, be popierinių pleistrų. Blogiausiai kad pati negaliu nueiti, vyrą nusiusiu, bet kaip ir vyras, nieko turbūt tiksliai neišaiškins ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dynute @ 2013 01 07, 18:54)
Mane kaip tik sualergizavo tie popieriniai, turiu ir didelius, bet apie juos iškarto perspėjo kad gali alergizuoti, tai nenoriu net bandyti. Reiks vaistinėje klausti su kuo galima butu tas skareles pritvirtinti, be popierinių pleistrų. Blogiausiai kad pati negaliu nueiti, vyrą nusiusiu, bet kaip ir vyras, nieko turbūt tiksliai neišaiškins ax.gif

nu nenuvertink, maniskis lakste visur. viska labai teisingai padare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2013 01 07, 18:59)
nu nenuvertink, maniskis lakste visur. viska labai teisingai padare smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kokios dar skareles blink.gif Blyn, tai kaip paciai persirisineti, vynioti i tubika skaras, tada zaisti su pleistrais, o pirmas dienas susirietusios vaikstot, saket. Kuo toliau, tuo smagiau, ziuriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 07, 19:32)
Kokios dar skareles blink.gif Blyn, tai kaip paciai persirisineti, vynioti i tubika skaras, tada zaisti su pleistrais, o pirmas dienas susirietusios vaikstot, saket. Kuo  toliau, tuo smagiau, ziuriu g.gif

Extraa nejuokink pilvą skauda biggrin.gif tos skareles tai gabalas merliaus, taip jau gyd.jas vadina. Tiesiog kad merlius laikytųsi ji su pleistrų pritvirtino. Aš pati dar nepersirisinejau, taip ar taip rytus pas k vaziuoju, nes turiu dar masažą, be to bijau visokių žaizdų ir t.t Bet merginos drasiai pačios sake persirisinejo
Atsakyti
Tai as nejuokinu, man idomu paciai. Sake merginos, kad pleistra persiklijuoji ir viskas, maniau, paprastai bus. O cia visom su tom skarelem daro, ar kur alergizuoja tik? O zaizdu ir kraujo laso as tiek bijau, kad aplstu eidama krauja duot is pirsto (rimtai). Is venos nieko, o pirsta durti ima tiesiog oro trukti, isbalstu visa, teke yra ir pasedet ilgiau kabinete, ir prigulti siule blush2.gif
Zodziu, viltis nebent i vyra, kad perris mane, tai jam K. tegu viska ir aiskina, as vis tiek nieko nedarysiu, bijosiu.
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 07, 20:05)
Tai as nejuokinu, man idomu paciai. Sake merginos, kad pleistra persiklijuoji ir viskas, maniau, paprastai bus. O cia visom su tom skarelem daro, ar kur alergizuoja tik? O zaizdu ir kraujo laso as tiek bijau, kad aplstu eidama krauja duot is pirsto (rimtai). Is venos nieko, o pirsta durti ima tiesiog oro trukti, isbalstu visa, teke yra ir pasedet ilgiau kabinete, ir prigulti siule blush2.gif
Zodziu, viltis nebent i vyra, kad perris mane, tai jam K. tegu viska ir aiskina, as vis tiek nieko nedarysiu, bijosiu.

Jei nealergizuos tai nereikės jokiu skareliu, su pleistrais turėtų buti daug paprasčiau.
Papildyta:
QUOTE(Agnestar @ 2013 01 07, 15:42)
man niekas neisule pasilikti. as jau penktad namo norejau, tai sake gulek ir ilsekis tik biggrin.gif manau jie mato kaip po op jauciasi ir kam sunkiau gal ir pasiulo. O dar aisku ziuri kiek bega pro drenus limfos ir pan.  g.gif
del masazistu reikia ieskoti , manau tikrai atsirastu  g.gif galu gale paprasykit paties dariaus parodys kaip reikia, pacios pasimasazuosit, mane mokino intensyviai, tai ir kai laiko randu dar pasimasazuoju wink.gif
vilniuje merginos dalinosi masazistem.

Perziurejau tavo foto po op, saunuole jau po trijų parų gražiausia foto padaryta nesistebiu, kad verzeisi namo thumbup.gif aš vis nedrystu apžiūrėti savo grožio. doh.gif
Atsakyti
Dynute, o kaip nugara, labai skauda ar pakenciamai? Kaip sedisi, kaip vaiksciojasi? Ka tiks isoperuota, o is tavo postu nesigirdi jokiu nusiskundimu, baisiai kantri esi, matyt smile.gif
Atsakyti