Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo sienos plastika

QUOTE(dija @ 2012 12 13, 10:46)
pas mane dideli plotai buvo kumpiu, slaunu vidines puses, kelienai... esme turbut tame, kiek tu riebalu nusiurbia. ar tik kosmetinis lengvas pasiurbimas, ar rimtai reikia truktelti smile.gif nezinau tiksliai, bet kaina svyruoja tom, kurios tik vos pasisiurbia ir tom, kuriom gerai pasiurbia. cia individualiai viskas. mano suopraciu, jei kokiu raumenu nesiuna, tai prie kainos ir soniukus nusiurbia.

Aha ir man siurbs šlaunis ax.gif
Atsakyti
Nu va ir as jau po konsultacijos. Istikruju nieko naujo nesuzinojau, nes visa info ir foto gavau cia. Aciu visoms uz tai thumbup.gif Jei viskas gerai op sausio 4, suma kaip ir daugeliui max g.gif
Atsakyti
atleiskit, nelabai turiu laiko visas temas skaityti ju labai daug smile.gif
noriu paklausti ar yra bandziusiu kur po riebaliuku nusiurbima riebalais uzpildo krutis ar veida?
Atsakyti
QUOTE(dynute @ 2012 12 14, 19:42)
Nu va ir as jau po konsultacijos. Istikruju nieko naujo nesuzinojau, nes visa info ir foto gavau cia. Aciu visoms uz tai  thumbup.gif  Jei viskas gerai op sausio 4, suma kaip ir daugeliui max  g.gif

thumbup.gif greitai greitai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dynute @ 2012 12 14, 19:42)
Nu va ir as jau po konsultacijos. Istikruju nieko naujo nesuzinojau, nes visa info ir foto gavau cia. Aciu visoms uz tai  thumbup.gif  Jei viskas gerai op sausio 4, suma kaip ir daugeliui max  g.gif

Na va kaip tu greit susisukai, man tai 10d. op drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lexus @ 2012 12 14, 21:34)
atleiskit, nelabai turiu laiko visas temas skaityti ju labai daug smile.gif
noriu paklausti ar yra bandziusiu kur po riebaliuku nusiurbima  riebalais uzpildo krutis ar veida?

tarp šiuo metu bendraujančių temoje nėra berods...
Atsakyti
Idomu, po kiek laiko galima nusiimti korseta nakciai (nakti deveciau Lindex kompresine maikute)? Kada pradejote maudytis vonioje? Labai jau nemegstu duso, ypac kai nera duso kabinos....
Man gruodzio 20 d, bus 4 savaites. Dar vargina tinimai, ypac ilgiau pasedejus ir vakare, siek tiek paskauda, einant kazkiek lenkia i prieki, ypac po ilgesnio sedejimo. Ar galetumete atsakyti is savo patirties? ACIU.
Atsakyti
QUOTE(GZA @ 2012 12 16, 22:29)
Idomu, po kiek laiko galima nusiimti korseta nakciai (nakti deveciau Lindex kompresine maikute)? Kada pradejote maudytis vonioje? Labai jau nemegstu duso, ypac kai nera duso kabinos....
Man gruodzio 20 d, bus 4 savaites. Dar vargina tinimai, ypac ilgiau pasedejus ir vakare, siek tiek paskauda, einant kazkiek lenkia i prieki, ypac po ilgesnio sedejimo. Ar galetumete atsakyti is savo patirties? ACIU.

minejo, kad nekarstoje vonioje galima issimaudyti nuo menesio, bet proto ribose. reikia ziureti kaip jausies, ar netinsti... man irgi pats blogiausias dalykas yra ilgiau pasedeti. paskui tempimas jauciasi. siandien taip gavosi, kad i gariunus vaziavome. reikejo ten nemazai pavaikscioti, o ir nebuvus 100 m. norejau ta pastata apziureti. paskui dar maxima baze visa isvaiksciojau po 3 kartus kol pagaliau susipirkau visokias smulkmenas, tai grizus namo jau jauciausi pavargusi. i vakara jauciu pilva. po menesio, kal ir nereiketu tiketis visiskai nieko nejausti. nebereikalo terminas duotas 2 men.
Papildyta:
kgrey, pagrazejes pilvas smile.gif bamba jau apgijusi. man sunku kazka komentuoti, kai pas mane randas ant tiek zemai, kad dziunzes plaukuciuose slepiasi, tai mano akiai cia labai aukstai. bet tu kudute labai, patinimas nueis rando srityje, oi plokscia busi smile.gif bet kokia suknele kaip nulieta atrodys smile.gif
Atsakyti
Baisu ir sakyt kokią nors kritiką, na bet man kgrey oda atrodo pernelyg laisva palikta. Aišku gal taip atrodo dėl tinimo, bet toj foto kur šonu, tai virš rando matosi užkritusios odos kauburėlis. Aš ne ekspertė, bet sakyčiau, kad gydytojas galėjo odą įtempt labiau ir randą daryt smarkiai žemiau.
Atsakyti
QUOTE(GZA @ 2012 12 16, 22:29)

as po 6sav nusiemiau visai ir viskas, manau, akd gali ir dbr nakciai nusiimti, ypac jei miegosi su shapewear'u . Vonioj as dar nesimaudziau... unsure.gif kazkaip...man silpona pasidaro nuo oro trukumo, dar smarkiai patinusi, tai ai..luktelsiu wink.gif
Kgrey, man labai idomu, kodel taip aiskiai matosi odos perteklius virs rando, ar cia taip patinusi ? bet as tai kai tinau, tai visur tokios bandukes biggrin.gif Aisku, randas labai aukstai, ebt mazas, isbals-nesimatys, o tave ne su tirpstanciais siuvo?
Kas dabar pas mus sekanti operacijai? jauciu po nauju ar ne? g.gif
o as sestadieni apturejau baliuka, prisisokau iki nukritimo, galvojau sekmad is lovos nepakilsiu, bet normaliai, tik patinau is karto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2012 12 16, 23:20)
kgrey, pagrazejes pilvas smile.gif bamba jau apgijusi. man sunku kazka komentuoti, kai pas mane randas ant tiek zemai, kad dziunzes plaukuciuose slepiasi, tai mano akiai cia labai aukstai. bet tu kudute labai, patinimas nueis rando srityje, oi plokscia busi smile.gif bet kokia suknele kaip nulieta atrodys smile.gif

Ačiū, Dija, aš tikiuosi kad taip ir bus 4u.gif

QUOTE(Enita @ 2012 12 17, 00:24)
Baisu ir sakyt kokią nors kritiką, na bet man kgrey oda atrodo pernelyg laisva palikta. Aišku gal taip atrodo dėl tinimo, bet toj foto kur šonu, tai virš rando matosi užkritusios odos kauburėlis. Aš ne ekspertė, bet sakyčiau, kad gydytojas galėjo odą įtempt labiau ir randą daryt smarkiai žemiau.

Aš negaliu ginčytis, nes pačiai dėl tų kauburėlių neramu...gyd užsispyręs ramina, kad kai išsivaikščios limfa, jų nebeliks. Tai labai labai tikiuosi, kad taip ir bus. Ir randas aukštai, vienintelis akivaizdus trūkumas kol kas...bet aš irgi labai tikiuosi, kad iš jo liks tik baltas siūliukas, ir nesimatys smarkiai...

QUOTE(Agnestar @ 2012 12 17, 08:22)
Kgrey, man labai idomu, kodel taip aiskiai matosi odos perteklius virs rando, ar cia taip patinusi ? bet as tai kai tinau, tai visur tokios bandukes biggrin.gif Aisku, randas labai aukstai, ebt mazas, isbals-nesimatys, o tave ne su tirpstanciais siuvo?

Aš labai tikiuosi, kad tai dėl patinimo...ir taip, mane siuvo tirpstančiais.
Atsakyti
paziurejau albuma..kgrey kas tave operavo ?
Atsakyti