per sventes nepastoret yra geda
QUOTE(Katrix @ 2012 12 18, 10:55)
Prasinesiau po albuma
Didziausia ispudi is paskutiniu mergaiciu paliko e.v.a. Nerealus pokyciai
Atrodai kaip negimdzius. Buvo pilvas tetos, dabar mergaiciukes. Sveikinu labai
QUOTE(liomi @ 2012 12 18, 10:59)
Katrix
tikrai Eva,Dija ,Agnestar - wow man labai grazu .ir Ingute111 irgi visa pasikeitus.tik va del Kgrey as ji miltu ir vandens tesla apipilciau o paskiau ant stalo nuteksciau saukima i teisma! nudegino dar tepalais ,oi nzn...
tikrai Eva,Dija ,Agnestar - wow man labai grazu .ir Ingute111 irgi visa pasikeitus.tik va del Kgrey as ji miltu ir vandens tesla apipilciau o paskiau ant stalo nuteksciau saukima i teisma! nudegino dar tepalais ,oi nzn...
Aciu mergaites, smagu girdeti
QUOTE(e.v.a @ 2012 12 18, 12:10)
Aciu mergaites, smagu girdeti
Dar tik menuo praejo po operacijos, bet issitraukiau anasyk aptempta suknele, na ir vaizdas visai tenkina mane, jau galeciau i zmones eiti be kompleksu
Dziaugiuosi, kad atradau sia tema ir susitvarkiau viska 
Nu tai kur gi netenkins
baik sposus- geriau vaikai alkani bus,bet grikiai visada uzmerkti!
as daugiausia grikiu nuperku - savo kaime ir jo apylinkese 
vienai merginai buvo bamba nudegus nuo pleistruku,tai korekcija labai pataise ,o be jos nebutu taip dailu ..isplokstejo viskas ,bamba issilygino su pilvuku .o dar pas Kgrey ta oda liks virs rando,todel - nereik bedavot,reikioa pradeti galvot,ka daryt,nes vaizdas daug nepasikeis .as eiciau pas ji ...su beisbolke
vienai merginai buvo bamba nudegus nuo pleistruku,tai korekcija labai pataise ,o be jos nebutu taip dailu ..isplokstejo viskas ,bamba issilygino su pilvuku .o dar pas Kgrey ta oda liks virs rando,todel - nereik bedavot,reikioa pradeti galvot,ka daryt,nes vaizdas daug nepasikeis .as eiciau pas ji ...su beisbolke
QUOTE(Katrix @ 2012 12 18, 11:12)
Na norejau pasakyti, kad dar siek tiek istinus ir ne visai plokscia, bet jau galiu eiti apsimtempus
QUOTE(dija @ 2012 12 18, 11:16)
turbut ne mano diena buvo kai tuos grikius uzsimerkiau. nu neskanu man
kazkoks netoks skinis. vaikai suvalge
reikes dar pabandyti, nes irgi noriu -2 kg.
Na jie ir nera labai skanus
Papildyta:
O ziurekit, kazkam pamenu buvo, kad siuliukas po kazkurio laiko islindo. Ar reikia pas gydytoja vaziuot ji issitraukt? Matau balto siulo galiuka
QUOTE(liomi @ 2012 12 18, 12:14)
*baik sposus- geriau vaikai alkani bus,bet grikiai visada uzmerkti!
as daugiausia grikiu nuperku - savo kaime ir jo apylinkese 
**vienai merginai buvo bamba nudegus nuo pleistruku,tai korekcija labai pataise ,o be jos nebutu taip dailu ..isplokstejo viskas ,bamba issilygino su pilvuku .o dar pas Kgrey ta oda liks virs rando,todel - nereik bedavot,reikioa pradeti galvot,ka daryt,nes vaizdas daug nepasikeis .as eiciau pas ji ...su beisbolke
**vienai merginai buvo bamba nudegus nuo pleistruku,tai korekcija labai pataise ,o be jos nebutu taip dailu ..isplokstejo viskas ,bamba issilygino su pilvuku .o dar pas Kgrey ta oda liks virs rando,todel - nereik bedavot,reikioa pradeti galvot,ka daryt,nes vaizdas daug nepasikeis .as eiciau pas ji ...su beisbolke
* nu be reikalo susirupinau. Nu bet tie grikiai kazkas tokio, vien uzmerkimas saugo nuo pikto
** tu gal apie MA
Man pirma mintis apie kirvi buvo
QUOTE(e.v.a @ 2012 12 18, 12:15)
Na norejau pasakyti, kad dar siek tiek istinus ir ne visai plokscia, bet jau galiu eiti apsimtempus
o kad po keliu men bus visai gerai, tai tuo neabejoju.
Tempima tik tu matai dabar
Vis delto auksines rankos M ir K
Papildyta:
QUOTE(dija @ 2012 12 18, 12:16)
turbut ne mano diena buvo kai tuos grikius uzsimerkiau. nu neskanu man
kazkoks netoks skinis. vaikai suvalge
reikes dar pabandyti, nes irgi noriu -2 kg.
O tai nori, kad ir skanu, ir grazi
QUOTE(Katrix @ 2012 12 18, 12:25)
noreciau
Liomi randas tiesiog gyja, keiciasi, isbals visai ir bus liuks.
As kai pas K. alpau del Agnytes pilvo ir rando grozio, sake, keisis dar randas, plates, bet paskui isbals. Tai dabar jau suprantu, kad pirmas menuo po op randas plonas, bet paskui dazniausiai plateja, bet taip jau gyja. Tai nesitikiu ir as turet siulo plonumo randa, svarbu, neiskreivaliotas ir zemai.
As kai pas K. alpau del Agnytes pilvo ir rando grozio, sake, keisis dar randas, plates, bet paskui isbals. Tai dabar jau suprantu, kad pirmas menuo po op randas plonas, bet paskui dazniausiai plateja, bet taip jau gyja. Tai nesitikiu ir as turet siulo plonumo randa, svarbu, neiskreivaliotas ir zemai.
Siuliukai man irgi lindo, kaip lindo, taip islindo
K sake, kad gali lysti, liepe demesio nekreipti.
sposininkes jus
as galvoju, kad kgrey pilvas dar pasitvarkys, na tas odos perteklius, nes jei siuta su tirpstanciais siulais, tai vaizdas labai smarkiai keiciasi. Paziurekit i ingutes pilva, pradzioj alpom visos, siaubas, o poto visai grazu
na as labai tikiuosi, kad susitvarkys 
Kai grikiai man atsibosta, as ant ju pilu pipri
Astriu kokiu prieskoniu, visokiu visokiausi, tik aisku kur nera druskos
ir daaaug pasuku geriu
reiketu reiketu tu grikiu
o bet taciau tingiu i parduotuve eiti 
na va , atsirado kelios "bambu maniakes" ir tema vau atgijo
del rando, eik tu extra, pas mane dbr siaubas baubas su juo
vienoj vietoj strija atsirado, tiesiai ant rando
keikiausi iki pamelynavimo...na bet ka cia bepakeisi, kuria diena pafotkinsiu, nes jau tuoj 8sav
sposininkes jus
as galvoju, kad kgrey pilvas dar pasitvarkys, na tas odos perteklius, nes jei siuta su tirpstanciais siulais, tai vaizdas labai smarkiai keiciasi. Paziurekit i ingutes pilva, pradzioj alpom visos, siaubas, o poto visai grazu
Kai grikiai man atsibosta, as ant ju pilu pipri
na va , atsirado kelios "bambu maniakes" ir tema vau atgijo
del rando, eik tu extra, pas mane dbr siaubas baubas su juo