Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo sienos plastika

QUOTE(liomi @ 2012 12 17, 17:11)
paziurejau albuma..kgrey kas tave operavo ?

R. Vaičiūnas
Atsakyti
jezau,kodel tu ten ejai? jezau jezau...juk tiek bendravai temoje,cia mociute lyg lliepe? oi,na ka ,maciau panasia situacija - liks randai ant bambos ,kaip nudegimai.liudnai atrodo ,viespatie mano ....ir pikta,kad Tu nepaklause ,kad apgalvok gerai...teisybe paprasta- isbals kiek,bet randai liks melynai/raudoni 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 17 gruodžio 2012 - 16:46
sveikos,

ateinu pabambėti - papus skauda, mėmės dar nepramušė, o jau turėjo... jėsmarija kaip nelaukiu to neplanuoto scenarijaus ir NT pirkimo... juolab kai operacijos kelis metus laukiau... aina velniop tada viskas... gun_bandana.gif
Atsakyti
Kazkaip nepasiklausiau pas K apie galimas komplikacijas po op doh.gif Idomu yra tokiu kurios su tuo susidure?
Atsakyti
mirtis, turbut, blogiausia komplikacija.niekas dar to nepatyre.lape turi buti surasyta,kas gali ivykti.paprasykite emailu-atsius .
Atsakyti
Lapa skaiciau, tik idomu buvo suzinoti ar kas buvo su tuo susidures, tarkim ar nebuvo temperatura sukilusi ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(dynute @ 2012 12 17, 22:37)
Lapa skaiciau, tik idomu buvo suzinoti ar kas buvo su tuo susidures, tarkim ar nebuvo temperatura sukilusi ir t.t.

cia irgi nuo zmogaus priklauso, visgi narkoze netrumpa. man nieko nebuvo, o kitas saltis krete... buvo, kad ir randai uzpuliavo, dar ten visokiu nesamoniu, nu bet nereikia gasdintis. kaip mano seimos gydytoja pasake. nieku darbas tokia operacija smile.gif pavirsine, jokiu vidaus organu nesieka. jos akim neverta demesio smile.gif labai nustebo, kad as bijau, sake maziau sureiksmint. susitvarkysi, pagirtina, o jei ne, nieko tokio, gyvensi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2012 12 17, 22:54)
cia irgi nuo zmogaus priklauso, visgi narkoze netrumpa. man nieko nebuvo, o kitas saltis krete... buvo, kad ir randai uzpuliavo, dar ten visokiu nesamoniu, nu bet nereikia gasdintis. kaip mano seimos gydytoja pasake. nieku darbas tokia operacija smile.gif pavirsine, jokiu vidaus organu nesieka. jos akim neverta demesio smile.gif labai nustebo, kad as bijau, sake maziau sureiksmint. susitvarkysi, pagirtina, o jei ne, nieko tokio, gyvensi smile.gif

gydytoja gal norejo tave nuraminti smile.gif siaip pilvo plastika yra viena is sudetingesniu op grozio srity smile.gif
Komplikacijos: limfos uzsilaikymas, tame tinimas, aisku ne tik pilvo bet ir koju ir t.t. tu komplikaciju gali buti daug ir ivairiu, ebtas net negalvojau apie jas, as apie rezultata galvojau biggrin.gif
Pasirodo K nemelavo biggrin.gif Uzsivilksiu as ta savo suknyte aptempta Kaledoms lotuliukas.gif tik dar butu neblogai pora kg numesti doh.gif prasyciau efektyvios dietos recepto biggrin.gif
Atsakyti
idejau rando foto po 5 men ir foto kaip zemai pjove.priaugau 3 kg nuo op doh.gif doh.gif doh.gif tesla,jomajo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 18 gruodžio 2012 - 10:52
QUOTE(liomi @ 2012 12 17, 17:23)
jezau,kodel tu ten ejai? jezau jezau...juk tiek bendravai temoje,cia mociute lyg lliepe? oi,na ka ,maciau panasia situacija - liks randai ant bambos ,kaip nudegimai.liudnai atrodo ,viespatie mano ....ir pikta,kad Tu nepaklause ,kad apgalvok gerai...teisybe paprasta- isbals kiek,bet randai liks melynai/raudoni  4u.gif

Negaliu nepritarti tavo nuomonei. Tokios pat mintys. Nesinori tik plestis, jau saukstai po pietu...

QUOTE(mariamne @ 2012 12 17, 20:00)
sveikos,

ateinu pabambėti - papus skauda, mėmės dar nepramušė, o jau turėjo... jėsmarija kaip nelaukiu to neplanuoto scenarijaus ir NT pirkimo...  juolab kai operacijos kelis metus laukiau... aina velniop tada viskas... gun_bandana.gif

I man tas pats. Vakar net echoskopavo, kai suzinojo, kiek laiko men. nera biggrin.gif Viskas gerai, net palengvejo 4u.gif

QUOTE(liomi @ 2012 12 17, 22:09)
mirtis, turbut, blogiausia komplikacija.

Liomi, tu nemirtinga lotuliukas.gif Vos ne kiekviena diena tave prisimenu. Dar neteko sutikt zmogu su tokiu humoro jausmu biggrin.gif

QUOTE(Agnestar @ 2012 12 18, 10:26)
Kaledoms lotuliukas.gif tik dar butu neblogai pora kg numesti  doh.gif prasyciau efektyvios dietos recepto biggrin.gif

ME efektyviausia dieta biggrin.gif Zinok, stebuklingai veikia lotuliukas.gif

Prasinesiau po albuma ax.gif Kas labiausiai patiko - pakomentavau blush2.gif
Didziausia ispudi is paskutiniu mergaiciu paliko e.v.a. Nerealus pokyciai thumbup.gif
Atrodai kaip negimdzius. Buvo pilvas tetos, dabar mergaiciukes. Sveikinu labai 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(liomi @ 2012 12 18, 11:47)
idejau rando foto po 5 men ir foto kaip zemai pjove.priaugau 3 kg nuo op  doh.gif  doh.gif  doh.gif tesla,jomajo  biggrin.gif

O kas dar bus po svenciu.... bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Katrix biggrin.gif 4u.gif blush2.gif

tikrai Eva,Dija ,Agnestar - wow man labai grazu .ir Ingute111 irgi visa pasikeitus.tik va del Kgrey as ji miltu ir vandens tesla apipilciau o paskiau ant stalo nuteksciau saukima i teisma! nudegino dar tepalais ,oi nzn...

baik ,mergyt,negasdink- as susiimsiu g.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 18 gruodžio 2012 - 10:59
QUOTE(liomi @ 2012 12 18, 11:59)
Katrix  biggrin.gif  4u.gif  blush2.gif 

tikrai Eva,Dija ,Agnestar - wow man labai grazu .ir Ingute111 irgi visa pasikeitus.tik va del Kgrey as ji miltu ir vandens tesla apipilciau o paskiau ant stalo nuteksciau saukima i teisma! nudegino dar tepalais ,oi nzn...

baik ,mergyt,negasdink- as susiimsiu  g.gif  laugh.gif

Aha, sitos merginos nerealiai atrodo drinks_cheers.gif Sirdis dziaugiasi, kad gydytojas taip graziai sugebejo sutvarkyt.
Kgrey kol kas skaudziai atrodo. Labai noriu tiketi, kad susitvarkys. Nu labai labai to linkiu 4u.gif
Gal jau dabar grikius pamerk g.gif laugh.gif
Atsakyti