Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 36 tema

QUOTE(gitė @ 2012 12 18, 22:30)
Labai neblogą žaidimą žaidėme pernai per advento vakaronė. Trumpai pasidalinsiu:

Mokytojas turi pagaminti atvirukų tiek, kiek šeimų dalyvaus vakaronėje. Ant atviruko turi būti atspausdintas kalėdinis nespalvotas paveikslėlis. Atvirutėje skylamušiu išmuši skylę ir pririši vieną spalvotą pieštuką (prie kiekvienos atvirutės vis kitokios spalvos pieštukas). Viduje parašyta užduotis šeimai: Dalindamiesi spalvotais pieštukais su draugais nuspalvinkite paveikslėlį. Užrašykite Kalėdinį sveikinimą.
Ir vaikams, ir tėveliams labai patiko. Svarbiausia ramus, triukšmo nedaug. Čia nebuvo užduotis, kas greičiau padarys, o kas gebės draugiškiau bendrauti. Kai visi atvirukai būna baigti, tėveliai skaito sukutus sveiki imus ir įteikia kitoms šeimoms.

Nežinau ar suprantamai paaiškinau. Klauskit, jegu ką nesuprantamai parašiau.

Labai šaunus žaidimas. Gal atvirukų kopijas turi prie progos?
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 12 19, 00:00)
Ir aš priglausčiau ax.gif
Atsakyti
Labukas, eilinį kartą ačiū už idėjas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pas mus verčia sniegą, matyt, rytoj vėl būsiu be vaikų g.gif
Atsakyti
Sveikutės,
na aš jau atbuvau savo mokyklos kelionę, šiandien sudalyvavau pas sūnų. Žodžiu - atostogos prasideda thumbup.gif (nuo rytojaus mums jau leido mokinius paleisti)

Kaip jūsų mokyklose su atostogom? Mano mokykloj vaikai turi grįžti 01 07. O sūnui į mokyklą 01 10. Nebesuprantu - juk pagrindinės atostogos visiems turėtų būti vienodos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 12 19, 16:26)

Kaip jūsų mokyklose su atostogom? Mano mokykloj vaikai turi grįžti 01 07. O sūnui į mokyklą 01 10. Nebesuprantu - juk pagrindinės atostogos visiems turėtų būti vienodos g.gif

mes grįžtam 10,o dičkiai anksčiau. Kodėl taip yra nesuprantu taip pat.
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 12 19, 15:26)
Sveikutės,
na aš jau atbuvau savo mokyklos kelionę, šiandien sudalyvavau pas sūnų. Žodžiu - atostogos prasideda thumbup.gif (nuo rytojaus mums jau leido mokinius paleisti)

Mūsų niekas taip anksti nepaleidžia schmoll.gif Dar karnavalai, žiburėliai penktadienį. O jūsiškiai gal ruošiasi pasaulio pabaigai, kad taip anksti paleidžia? lotuliukas.gif PAJUOKAVAU 4u.gif
Į mokyklą 01 07 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2012 12 19, 15:41)
mes grįžtam 10,o dičkiai anksčiau. Kodėl taip yra nesuprantu taip pat.

Mes lygiai taip pat
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 12 19, 14:26)

Mes irgi grįžtam sausio 7 d., bet paskui bus dar 2 dienos žiemos atostogų( vasario 18-19 d.). Kodėl taip - nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 12 19, 00:00)

Atviručių kopijų niekaip nerandu. Pasimetė gausybėje doumentų. g.gif Porą pagaminau šiandien ir įmečiau į 1 paštą. Reiks tik spalvinukų daugiau susirasti. Sėkmės naudojantis.
Atsakyti
QUOTE(gitė @ 2012 12 19, 15:44)
Atviručių kopijų niekaip nerandu. Pasimetė gausybėje doumentų.  g.gif Porą pagaminau šiandien ir įmečiau į 1 paštą. Reiks tik spalvinukų daugiau susirasti. Sėkmės naudojantis.

ačiukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 12 19, 14:26)

Mes grįžtam sausio 10 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 19, 18:18)
Mes grįžtam sausio 10 mirksiukas.gif
Ir mes taip pat mirksiukas.gif Šiandien į darbą pati nebedrįsau važiuot. Vyras vežė. Kažkoks košmaras, o ne kelias. Stūmėmės kelis kartus, šalia dar keli "tokie patys bėdžiai" lotuliukas.gif Į mokyklą atvažiavau visa snieguota lotuliukas.gif
Atsakyti