Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 36 tema

Labutis 4u.gif
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 19, 17:18)
Mes grįžtam sausio 10 mirksiukas.gif

Pas mus analogiškai drinks_cheers.gif .
Grįžau po posėdžio vėl gun_bandana.gif . Tema buvo apie aktyviuosius mokymo metodus. Viskas buvo gerai, kol informacinių technologijų mokytojas nepagyrė pradinių klasių mokytojų, kad labai gabūs vaikai ateina į penktas klases - moka ir pateiktis ruošti ir t.t. Aišku, mes apsidžiaugėme, kad nors kažkas mus pagyrė, o tada pasigirdo balsas nepatenkintas iš galo: "tai, kompiuteriu visi moka, nes ir jos". Nu žinokit gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif . Taip ir norisi paklausti: pakelkit rankas tos, kurios turite susikūrusios savo svetainę internete, kurios vaikams užduotis pateikiate elektroniniu būdu ar kažką panašaus darote lens.gif . Abejoju, kad bus rankų miškas smoke.gif . Bet kaip gi išdrįso kažkas pagirti pradinukes doh.gif ...
Atsakyti
Nu jo..... Nušaut maža cool.gif Ir iškentei? doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kusju @ 2012 12 19, 17:25)
Ir  mes taip pat mirksiukas.gif  Šiandien į darbą pati nebedrįsau važiuot. Vyras vežė. Kažkoks košmaras, o ne kelias. Stūmėmės kelis kartus, šalia dar keli "tokie patys bėdžiai" lotuliukas.gif  Į mokyklą atvažiavau visa snieguota lotuliukas.gif

O pas mus keliai švarūs buvo- net keista. rolleyes.gif

QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 19, 17:29)
Labutis  4u.gif
Bet kaip gi išdrįso kažkas pagirti pradinukes  doh.gif ...

Dalykininkų nuomone- pradinukės "dun dun". Net žmonėmis, galima sakyt, nelaiko. Teko išgirst iš tų, kas dirba tokiose mokyklose unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kusju @ 2012 12 19, 17:37)
Nu jo..... Nušaut maža cool.gif  Ir iškentei? doh.gif  lotuliukas.gif

Patylėjau, nes jau ir taip nervas ėmė, kad laiko tempimas vyksta, norisi namo eiti doh.gif

QUOTE(zuzanele @ 2012 12 19, 17:39)
Dalykininkų nuomone- pradinukės "dun dun". Net žmonėmis, galima sakyt, nelaiko. Teko išgirst iš tų, kas dirba tokiose mokyklose unsure.gif

Ko norėti iš dalykininkų, jeigu savo ausim girdėjau kartą vieną seimo narę per seimo posėdį sakant žodžius: "čia net pradinių klasių mokytoja suprastų..." Nu tai ką aš žinau, va toks požiūris į mūsų darbą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 19, 18:45)
Patylėjau, nes jau ir taip nervas ėmė, kad laiko tempimas vyksta, norisi namo eiti  doh.gif
Ko norėti iš dalykininkų, jeigu savo ausim girdėjau kartą vieną seimo narę per seimo posėdį sakant žodžius: "čia net pradinių klasių mokytoja suprastų..." Nu tai ką aš žinau, va toks požiūris į mūsų darbą  unsure.gif
Tskant - be komentarų....
Atsakyti
Ką tik grįžau iš lauko, sniegą kasiau rolleyes.gif Koks "kaifas" wub.gif Oras gražus, nešalta, darbavausi iš peties. Smegenys prisipildė gryno oro mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kaip gerai, kad nešalta, nes rytoj mums šventė. Pas mus taip pat keliai daugiau mažiau nuvalyti (išskyrus šalutinius keliukus). Bent kol kas nebesninga.
Atsakyti
Viskas, aš jau po šventės yahoo.gif
Rytoj tokia šventinė diena - pora pamokų, tada trys laisvalaiko pamokos, tada darysim angelus (ačiū superpradinukėms, tiksliai nepamenu kuri įkėlė blush2.gif ), švęsim gimtadienius, kalėdinis paštas ir aš laisva thumbup.gif O vakare dukros šventė. Tikras relaksas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 12 19, 21:26)
Viskas, aš jau po šventės yahoo.gif
Rytoj tokia šventinė diena - pora pamokų, tada trys laisvalaiko pamokos, tada darysim angelus (ačiū superpradinukėms, tiksliai nepamenu kuri įkėlė blush2.gif ), švęsim gimtadienius, kalėdinis paštas ir aš laisva thumbup.gif O vakare dukros šventė. Tikras relaksas bigsmile.gif

Puikiai suprantam, nes tada būna tokia relax būsena, atrodo kalnus nuvertei. Ryt tokiu laiku ir mes sokiai.gif sokiai.gif sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 12 19, 23:29)
Puikiai suprantam, nes tada būna tokia relax būsena, atrodo kalnus nuvertei. Ryt tokiu laiku ir mes  sokiai.gif  sokiai.gif  sokiai.gif

Tai sėkmės jums. Visa tai vis tiek kada nors baigiasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 12 19, 21:47)
Tai sėkmės jums. Visa tai vis tiek kada nors baigiasi mirksiukas.gif

Bet aš savotiškai ir laukiu, nes esam pasiruošę kaip pioneer.gif pioneer.gif pioneer.gif
Atsakyti
Gal kas patartų, kaip kurti paveikslėlius su TAGXEDO ?
Žodžius surašau, tai kažką lyg ir išmeta, bet vis Pietų Amerikos formos. Kaip padaryti, kad tie žodžiai išsirikiuotų, taip kaip man norisi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naminukė: 19 gruodžio 2012 - 22:48