Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 36 tema

QUOTE(leliuko_mama @ 2012 12 21, 23:54)
sveikutes,
o va as siandien jauciuosi priesingai - siandien paskutine mano ilgu, ilgu atostogu diena... jau gal niekada tokiu ilgu atostogu neturesiu... oi... keistas jausmas...
peliuk, kai kursit nauja tema, vietoj to nuostabaus  2.gif prie mano vardo, turetu buti 2 klase...

tik pradžia bus sunki. mirksiukas.gif viskas bus gerai.
mano ir antrokai, drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2012 12 21, 21:35)
man irrrrrrrrrrrrrrrrrrr lotuliukas.gif Kiek daug "nekontaktinių" dienųųųųųų 4u.gif

drinks_cheers.gif Pagaliau. Lauktos atostogos. Vakar su vaikais smagiai pašėliojome X- Planet, prieš tai papuošę eglutę. Vakare - sukūriau ataskaitinį filmuką ir sukėliau atsakaitą į Lemill. Pagaliau padėjau pliusiuką prie iTEC projekto. Šį kartą jis buvo kaip niekad ne laiku.
Atsakyti
Gerų idėjų kraitė:
http://pradinisvilni...

http://mokytojavilma...o.com/kolegoms/
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif Praėjo ir mano BUM smile.gif Buvo šaunu. Susirinko visi 100 proc. Vakarą pradėjo tėvelių spektaklis- vaikai žiūrėjo išsižioję ir laimingi. Ypač tie, kurių mamos vaidino. smile.gif Paskui stojom mes. Visi susikaupė ir suvaidino be klaidelių. Džiaugiuosi jais smile.gif. paskui sugūžėjom klasėn, kur laukė vaišių stalas vaikams, Kalėdų senelio palikas maišas. Pasivaišino ir visus pakviečiau dar pavaidint smile.gif Žaidėm -vaidinom pasaką, kurią jūs rekomendavot. Apie princesę, raganą su šluotą ir princą. Visi juokėsi už pilvų susiėmę lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pavakarojom gan ilgai. Grįžus namo įlindau į karštą vonią ir į lovą ir nulūžau.
Į darbą 27 dieną ir visas kitas taip pat.
Atsakyti
Labas vakaras, visos ramiai ir po visų maratonų ruošiamės gražiausioms metų šventėms. Nusiunčiau į paštą mūsų šventės akimirkas santa2.gif
Atsakyti
Taip tylu čia. Jaučiasi, kad šventėms ruošiamės. Noriu palinkėti visoms gerų, ramių Šv. Kalėdų, santarvės ir meilės šeimose.
Atsakyti
Ką tik nusiunčiau į paštą savo vaikų darytas žvakides rolleyes.gif

Darbuojuosi. Pastačiau meduolinę eglutę, padariau dėžučių saldainiams supakuot (dukra pagamino rankų darbo saldainių ir dovanos artimiesiems wub.gif) Bet kažkaip švenčių nuotaikos nejaučiu unsure.gif Mamai per keturias dienas tris kartus kvietėm greitąją, sukyla aukštas spaudimas, padidėja ritmas, atvažiuoja, pamatuoja, numuša ir išvažiuoja doh.gif
Atsakyti
Šiandien pati nuostabiausia šventė - Kūčios,
Tai visų troškimų išsipildymas.
Tad linkiu tau visko, ko labiausiai dabar reikia,
Ir šią naktį, kai ateis vidurnaktis,
Tyliai tyliai iš dangaus nusileis stebuklingos snaigės,
Kurios išpildys tavo troškimus.
Nepraleisk progos,
Juk tai vienintelė tokia diena per visus metus!
Ir nepamiršk pasveikinti savo brangiausių draugų,
Juk jie suteikia tiek džiaugsmo, bei vilties.
Su Šv. Kūčiom!

user posted image
Atsakyti
user posted image

Su šventėm visas ! Būkit laimingos !

Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 24 gruodžio 2012 - 22:18
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 24, 22:18)

JUNGIUOS PRIE SVEIKINIMO!
Atsakyti
Ankstus Kalėdų rytas. Kepu žąsį. Ir koks gi rytas be supermamų pradinukių biggrin.gif Visas su šv. Kalėdom. Šventinės nuotaikos 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti