Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 36 tema

Aš tai labai norėčiau trumpučio pasisėdėjimo su tėvais ir namo rolleyes.gif Nes nuo ryto jau būsiu darbe, važiuosim į spektaklį, grįžus programėlė. Jau tėvų linksminimui po programos jėgų nebebus schmoll.gif
Atsakyti
Pakeičiau žaidimą "Daržovių šviesoforas", kad tiktų Kalėdoms:

Kalėdinis šviesoforas
ŽAIDĖJAI: Skaičius neribojamas.
PRIEMONĖS: Trys kalėdiniai atributai- žalia (eglė), geltona (žvaigždė), raudona(burbulas).
EIGA: Žaidėjai išsirenka reguliuotoją. Visi kiti žaidėjai
- automobilių vairuotojai. Jie stovi sankryžoje ir laukia
signalo. Reguliuotojas turi pakelti tai žalią,
tai raudoną, tai geltoną atributą. Kai reguliuotojas pakelia žalią – žaidėjai ploja rankomis (arba žaidėjai dainuoja kalėdinę dainą), kai geltoną- ploja į kelius (tyliai dainuoja),
o kai raudoną-visiška tyla. Kas nedėmesingas - gauna iškirptą iš popieriaus raudoną burbulą, kurie per visą žaidimą negavo burbulo gauna po eglutę žaidimo pabaigoje).

Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 20, 21:08)
Nusiunčiau į antrą paštą savo pirmokėlių darbelius- žvakides iš modelino.

Žvakidės liuks! Kitais metais su pirmokais irgi darysiu mirksiukas.gif rolleyes.gif Jūs čia spaudėt sausainių formelėm?
Gite, šaunuolė! Seniai pamirštas žaidimas. Ryt manau pravers. Nes aptingau ką ruošt, tai jei matysiu, kad reikia judesio, šitą žaidimą greita suorganizuot. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 20 gruodžio 2012 - 21:22
QUOTE(gitė @ 2012 12 20, 23:02)
Pakeičiau žaidimą "Daržovių šviesoforas", kad tiktų Kalėdoms:

Kalėdinis šviesoforas
ŽAIDĖJAI: Skaičius neribojamas.
PRIEMONĖS: Trys kalėdiniai atributai- žalia (eglė), geltona (žvaigždė), raudona(burbulas).
EIGA: Žaidėjai išsirenka reguliuotoją. Visi kiti žaidėjai
- automobilių vairuotojai. Jie stovi sankryžoje ir laukia
signalo. Reguliuotojas turi pakelti tai žalią,
tai raudoną, tai geltoną atributą. Kai reguliuotojas pakelia žalią – žaidėjai ploja rankomis (arba žaidėjai dainuoja kalėdinę dainą), kai geltoną- ploja į kelius (tyliai dainuoja),
o kai raudoną-visiška tyla. Kas nedėmesingas - gauna iškirptą iš popieriaus raudoną burbulą, kurie per visą žaidimą negavo burbulo gauna po eglutę žaidimo pabaigoje).

Labukas, ačiū už puikų žaidimą, rytoj pravers
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 19, 18:18)
Mes grįžtam sausio 10 mirksiukas.gif

Grįžtam sausui 10d..

Ir dar aš jau po kalėdinio spektaklio valiooooo.
Net ligoniukai susirinko, kaip visada tėvams patiko, o ir senelis Super.
Atsakyti

Dar pora žaidimukų:

Grinčas (tas, kuris Kalėdas vogė)
Žaidėjai stovi ratu, vienas žaidėjas - rato viduryje. Kai viduryje stovintis žaidėjas sušunka
“Grinčas" ir parodo į kurį nors žaidėją, tas turi užsidengti rankomis abi ausis, žaidėjas iš dešinės turi kaire ranka užsidengti
dešinę ausį, o žaidėjas iš kairės turi dešine ranka užsidengti kairę ausį. Jei kuris nors iš jų suklysta, stoja į rato vidurį.
Daina gimtadienio proga
Kalėdos – dievo sūnaus gimtadienis. Jėzus gimė tvartelyje. Ten jį galėjo pasveikinti gyvūnai,
kiekvienas savo kalba sudainuodami pvz., “Su gimimo diena...” Parodykite, kaip jie dainuotų gimtadienio dainą ,nemokėdami kalbėti žmonių kalba. Žiburėlio dalyviai pasiskirsto kas kuo bus ir “padainuoja”.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 12 20, 20:02)
Man ryt didysis BUM smile.gif.

Ir man... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ninkute @ 2012 12 20, 21:30)
Sveikutės,
Kaip neišpasakytai laukiu rytoj vakaro, kai grįšiu iš mokyklos jau po visų maratonų ir galėsiu atsipalaiduoti nuo mokyklos rūpesčių. Sėkmės visoms.

Ir aš laukiu to jausmo jau keletą dienų... biggrin.gif

Atsakyti

Šitas žaidimukas vaikams labai patiko:

Konkursas kas geriau ir greičiau apibintuos „ligonį“.

Komandos po 3. Vieni ligonis, 2 gydytojai. Pirmas gydytojas apvynioja ligonį, kitas atgal tui suvynioti popierių ant rulono, ir stengtis nesuplėšyti.
Pirmai komandai prizas.
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 12 20, 21:20)
Žvakidės liuks! Kitais metais su pirmokais irgi darysiu mirksiukas.gif  rolleyes.gif Jūs čia spaudėt sausainių formelėm?

Taip. Vaikai išplojo plynelius, o aš perėjau tarp suolų ir kiekvienam išspaudžiau žvaigždutę ir žvakutės vietą. Patys nusirinko likučius, puošė kaip kas išmanė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 12 20, 19:02)
Sveikos, visos pasinėrusios į šventinę ruošą arba sukasi joje. Man ryt didysis BUM smile.gif.
Niekaip nesuvirškinu ankstesnės žinutės, ar čia mums, ar čia šiaip profilaktika.

Grįžom po didžiojo BUM biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Viskas gerai mirksiukas.gif

O šis įspėjimas prieš tai buvusios žinutės(jos nebėra) schmoll.gif
Atsakyti
Jau tikriausiai visos po...
Ir aš atlaikiau nebuvo pagrindinės aktorės verysad.gif Ne tas žodis, kaip užsiutau ant motinos. O vaidinom du dalykus: ir adventinį rytmetį, tyloje prie žvakių ir po to prasidėjo karnavalas. Visur ji pagrindinė. Siaubas. pati fėja buvau bigsmile.gif
Bet gavau dovanų nuo klasės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi jau po BUM. Bet man nebuvo labai sudėtinga. Nuvažiavom į Alytų, pažiūrėjom labai fainą spektaklį, susitikom su seneliu, pabaliavojom picerijoje, kur paorganizavau keletą žaidimų ir namučio. Ir vaikai laimingi, ir aš laiminga. Jokio streso. Gavau dovanų pintą krepšį visokiausių gėrybių. Dabar jau galiu rami laukti Šv. Kalėdų.

Brangios kolegės,
tikroji šv. Kalėdų dvasia - gebėjimas branginti ramybę ir vertinti žmogaus širdies gerumą, mokėti atleisti ir atjausti. Tegul ji lydi ne vieną dieną, o visą gyvenimą.

Jaukių švenčių jums ir jūsų šeimoms!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitė: 21 gruodžio 2012 - 16:52