Pirmiausia visas su prėjusiomis šventėmis. Sustokit, ramiai įkvėpkit, apsidairykit aplink. Šalia Jūsų patys artimiausi žmonės, pačios gražiausios akimirkos. Niekur neskubėkit - tiesiog gyvenkit
Atsiprašau, kad taip ilgai nerašiau, bet sąžiningai skaičiau

Sirguliavo vaikai, tai ir šventės liūdnesnės. Bet dabar viskas ok.
Šiandien išėjau po ilgųųųųųųųųųųųųų atostogųųųųų į darbą. Koks keistas jausmas, bet kol vaikų nėra, visai faina buvo paplepėt su kolegėmis. Dabar jau tikiuosi būsiu lygiavertė forumo dalyvė.
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 30, 16:09)
Sveikutės
Matau, diskutuojat dėl mokinių... Tikra tiesa, kai vaiką pasikvieti į savo mokyklą, tai tėvai kelia didelius reikalavimus, nes jie jaučiasi suteikę mums darbą

Jie bet kada gali pasiimti savo vaiką ir pervesti į kitą mokyklą, nes žino, kad dabar mokyklose vaikų trūkumas...
Įdomu ar tie tėvai taip pat galvos, kai reikės mokslus baigus vaikui įsidarbinti. Gal irgi darbdavys turės būt dėkingas

. Vis tik lazda turi du galus. Ir nesvarbu, jei tėvai dabar šokdina mus, vėliau teks šokti patiems.
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 30, 17:11)
Aš ir visą pusmetį galvojau, ką galėčiau dirbti... Tai, nepatikėsit, patiktų prekybos centre kasininke
geras, kaip įdomiai. Šiaip manau, kad be proto sunkus darbas.
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 30, 20:58)
O aš žinau kaip tik tokią situaciją, bet padarė taip, kaip tėvai norėjo. Tėvų noras nugalėjo- mokytoja sugrįžo į darbą, o ta mokytoja, kuri grįžo iš dekretinių, ėjo dirbt su priešmokyklinukais mokykloje. Žinant algos skirtumą, tai...
panaši situacija buvo mano draugei, grįžo ir gavo tik priešmokyklinius. Bet gal čia dėl to kad privačioje. Ten visai mokytojas yra niekinamas ir žeminamas.