Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 36 tema

user posted image

Su Naujais, merginos. Būkit visuomet gražios ir laimingos.

user posted image user posted image

Mums tai visai atostogos. Mokykloje išjungtas šildymas. Leista nesirodyt.
Ale laiko vis vien labai trūksta. Šitiek darbų atidėliota, laukiant atostogų, kad jos man per trumpos.
Atsakyti
QUOTE(lamur @ 2013 01 02, 20:00)

kad tik miegu pastarosiomis dienomis ir miegu, kažkaip jokios energijos nejaučiu g.gif

Sveikos ! Su naujais ! 4u.gif

Ir aš pasigedau energijos. Visai režimas išsiderino... Kaip reikės grįžti į įprastą ritmą... g.gif

Atsakyti
QUOTE(lamur @ 2013 01 02, 19:00)

Dar norėčiau širdį išlieti...prieš atostogas penktadienį mūsų mokykloje buvo žaidimo pamokėlės. aš dirbu su pirmokais. Jų atėjo nedaug, bet užteko  biggrin.gif Kokios mano mergaitės, net pakraupau. Matau, kad turėsiu problemų su jomis, jos mušasi tarpusavyje, išsikolioja durnelėmis ir pan., akis išvertusios tik rėkia. Mano adresu ir replikos: "Aš nenoriu", "Man nepatinka šitas žaidimas, aš nežaisiu" ir pan.

Turiu ir aš-tiksliau vieną personą tokią. Stengiuosi nekreipti dėmesio, tvardau save. Blogiausia yra tai, kad kiti mato, o toks pavyzdys gali būti užkrečiamas. Taip ji išreiškia, manau, išlepinimą šeimoje ir visa ko turėjimą iki kaklo.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 01 02, 14:49)
Tai dabar jėgų antplūdis turi būti didžiulis thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Na žinok kažkaip aš ramiai, dar tokia nesuprantu kas vyksta ax.gif
QUOTE(lamur @ 2013 01 02, 19:00)
Privačiose įstaigose visada yra konkurencija, teko dirbti vienoj privačioj , tai ten kolegės kaip piranijos kai kurios, tik ir laukdavo kada kur nors susikirsčiau...
Papildyta:

Panašių istorijų esu girdėjusi, žiauru. Ir valdžia kiek suprantu neglosto, o stengiasi bet kokia kaina tėvams įtikti.  doh.gif

Dar norėčiau širdį išlieti...prieš atostogas penktadienį mūsų mokykloje buvo žaidimo pamokėlės. aš dirbu su pirmokais. Jų atėjo nedaug, bet užteko  biggrin.gif Kokios mano mergaitės, net pakraupau. Matau, kad turėsiu problemų su jomis, jos mušasi tarpusavyje, išsikolioja durnelėmis ir pan., akis išvertusios tik rėkia. Mano adresu ir replikos: "Aš nenoriu", "Man nepatinka šitas žaidimas, aš nežaisiu" ir pan. Paskui jau kelios verkti pradėjo, kitos sukryžiavusios rankas sėdi ir nieko neveikia... Berniukai tik žiūri kas čia vyksta. Vienu žodžiu košmaras doh.gif
Ar pas jūs tokių atvejų nerą buvę? Ar čia mano panos superinės?

Tai dabar mąstau, kad po atostogų vėl prisiminsim taisykles ir kažkaip galvoju , kad reikia imtis priemonių, kad bent per pamokas būtų tyla ir ramybė. Nes viena mano ir per pamokas nieko nedaro, nes neturi nuotaikos Įsivaizduojat, neturi nuotaikos? doh.gif

žinai, tokiu atveju išsiaiškinu su vaiku ar supranta kas čia šeimininkas. Jei normalūs tėvai įtraukiu į tą auklėjimo procesą. Visada stengiuosi tėvams įrodyti, kad ir jiems bus lengviau, nes paprastai tokia vaikai ir namuose nevaldomi.

QUOTE(b.s @ 2013 01 02, 22:10)
Turiu ir aš-tiksliau vieną personą tokią. Stengiuosi nekreipti dėmesio, tvardau save. Blogiausia yra tai, kad kiti mato, o toks pavyzdys gali būti užkrečiamas. Taip ji išreiškia, manau, išlepinimą šeimoje ir visa ko turėjimą iki kaklo.

ne tik tai, gali būti ir blogas pavyzdys namuose (turi sesę ar brolį namuose panašaus tipažo - tai ir mėgdžioja). Aš ir vėl šiuo atveju jei šeima neasociali bandyčiau aiškintis su šeima. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GEG: 03 sausio 2013 - 08:10
Sveikutės! Tik dabar pamačiau Jašos kalėdinį darbelį - nykštukus. Labai patiko. Fantasika. Manau kitais metais mano pirmokams teks paplušėti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės,
sveikinu visas su Naujais Metais smile.gif

O mane pagavo įkvėpimas ir aš Jums priskenavau knygelių Naujų metų proga. Tikrinau pagal sąrašą, atrodo nė vienos neradau tame sąraše, nebent ką nors pražiopsojau. Turiu dar kelias neblogas knygas. Bandysiu ir prie jų prieiti. Jei kas pasinaudosit jomis, tai tik į sveikatą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2013 01 03, 16:47)
O mane pagavo įkvėpimas ir aš Jums priskenavau knygelių Naujų metų proga.

Su Naujaisiais visas!
Gabija4, kokia tu šaunuolė. Knygelės super!
O mano varikliukas gerokai prigesęs, gulinėju nuo šono ant šono, visai jėgų nėra g.gif
Papildyta:
QUOTE(naminukė @ 2012 12 29, 23:25)
Norėjau paklaust tų, kad dalyvavo parodoj MOKYKLA 2012,  Dar seminarų metu lektorės sakė, kad seminarų medžiaga po parodos bus talpinama internete ir bus galima ją parsisiųst. Dabar niekur nieko panašaus nerandu.. Gal ieškot nemoku?  blush2.gif

Parodos „Mokykla 2012“ pristatymų medžiaga
http://www.sokvadove...atymu-medziaga/
Atsakyti
Su Naujais sveikinu visas! user posted image
Atsakyti
Gal kuriai pravers Šakių pradinukų geroji patirtis ruošiantis pamokoms: mirksiukas.gif
http://sakiupradinuk...
Atsakyti
Mergaitės, pradėjau skenuoti Matematikos dalijamąją medžiagą 1-4 klasių specialiųjų poreikų mokiniams. Tikiuosi pravers. Knyga 140 pusl. taip kad darbas užtruks. Siūsiu dalimis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 01 03, 18:57)
O mano varikliukas gerokai prigesęs, gulinėju nuo šono ant šono, visai jėgų nėra g.gif

Ir aš. Žiaurus nuovargis kažkoks.
Atsakyti
O aš tai su noru keliauju į darbą. Gal todėl, kad puikus kolektyvas, gera nuotaika, smagūs pokalbiai, ir, be abejo, skani kava smile.gif
Atsakyti