QUOTE(b.s @ 2013 01 02, 14:49)
Na žinok kažkaip aš ramiai, dar tokia nesuprantu kas vyksta
QUOTE(lamur @ 2013 01 02, 19:00)
Privačiose įstaigose visada yra konkurencija, teko dirbti vienoj privačioj , tai ten kolegės kaip piranijos kai kurios, tik ir laukdavo kada kur nors susikirsčiau...
Papildyta:
Panašių istorijų esu girdėjusi, žiauru. Ir valdžia kiek suprantu neglosto, o stengiasi bet kokia kaina tėvams įtikti.
Dar norėčiau širdį išlieti...prieš atostogas penktadienį mūsų mokykloje buvo žaidimo pamokėlės. aš dirbu su pirmokais. Jų atėjo nedaug, bet užteko

Kokios mano mergaitės, net pakraupau. Matau, kad turėsiu problemų su jomis, jos mušasi tarpusavyje, išsikolioja durnelėmis ir pan., akis išvertusios tik rėkia. Mano adresu ir replikos: "Aš nenoriu", "Man nepatinka šitas žaidimas, aš nežaisiu" ir pan. Paskui jau kelios verkti pradėjo, kitos sukryžiavusios rankas sėdi ir nieko neveikia... Berniukai tik žiūri kas čia vyksta. Vienu žodžiu košmaras
Ar pas jūs tokių atvejų nerą buvę? Ar čia mano panos superinės?
Tai dabar mąstau, kad po atostogų vėl prisiminsim taisykles ir kažkaip galvoju , kad reikia imtis priemonių, kad bent per pamokas būtų tyla ir ramybė. Nes viena mano ir per pamokas nieko nedaro, nes neturi nuotaikos Įsivaizduojat, neturi nuotaikos?
žinai, tokiu atveju išsiaiškinu su vaiku ar supranta kas čia šeimininkas. Jei normalūs tėvai įtraukiu į tą auklėjimo procesą. Visada stengiuosi tėvams įrodyti, kad ir jiems bus lengviau, nes paprastai tokia vaikai ir namuose nevaldomi.
QUOTE(b.s @ 2013 01 02, 22:10)
Turiu ir aš-tiksliau vieną personą tokią. Stengiuosi nekreipti dėmesio, tvardau save. Blogiausia yra tai, kad kiti mato, o toks pavyzdys gali būti užkrečiamas. Taip ji išreiškia, manau, išlepinimą šeimoje ir visa ko turėjimą iki kaklo.
ne tik tai, gali būti ir blogas pavyzdys namuose (turi sesę ar brolį namuose panašaus tipažo - tai ir mėgdžioja). Aš ir vėl šiuo atveju jei šeima neasociali bandyčiau aiškintis su šeima.