Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės

Lolitcafe, o jus taip erdves padidinti nenorit?

Gipskartonio siena man tokiam mazam kambary irgi nelabai, bet uzuolaidu taip pat nedeciau. Gal geriau irengti siaip grazu darbo kampeli su maksimaliai daugiau uzdaru spinteliu pasidejimui ir pastatyti kokia zavinga sirma. Isivaizduoju, kad ja butu galima papuosti kokiom seimos nuotraukom, ar pan. mielais dalykais. Kai vyras nedirba ir nors kazkiek apsitvarko stala, sirma galima suskleisti, kai dirba, isskleisti, kad sviesa jums netrukdytu. Kam taip smarkiai atsibarikaduoti vienam nuo kito biggrin.gif irma atrodys lengvai, bus zavingas kambario akcentas, o kai reikes ir tam tikra funkcija atliks.

http://digma.lt/inte...irma-interjere/

user posted image

Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 12 11, 16:02)
Lolitcafe, o jus taip erdves padidinti nenorit?

Gipskartonio siena man tokiam mazam kambary irgi nelabai, bet uzuolaidu taip pat nedeciau. Gal geriau irengti siaip grazu darbo kampeli su maksimaliai daugiau uzdaru spinteliu pasidejimui ir pastatyti kokia zavinga sirma. Isivaizduoju, kad ja butu galima papuosti kokiom seimos nuotraukom, ar pan. mielais dalykais. Kai vyras nedirba ir nors kazkiek apsitvarko stala, sirma galima suskleisti, kai dirba, isskleisti, kad sviesa jums netrukdytu. Kam taip smarkiai atsibarikaduoti vienam nuo kito biggrin.gif irma atrodys lengvai, bus zavingas kambario akcentas, o kai reikes ir tam tikra funkcija atliks.
http://digma.lt/inte...irma-interjere/

user posted image

pradiniam variante taip ir buvo, kaip Jus rekomenduojate, bet negalima griauti visos sienos is tamsiojo, turi likti kolona viduri, baldininkai sake, kad paprsciau mums is tamsiojo drabzuine padaryti, nei griauti siena ir irengineti spinta ax.gif

is pradziu galvojome apie tokia sirma, kaip laikina varianta arba apie vertikalias zaliuzes ax.gif bet vyras uzsispire statyti gipsine siena, kad pakabinti TV ir kad as nematyciau jo kurybisko bardakelio biggrin.gif

tai gi bus pertvara, kaip Jums atrodo geriau atrodys
pakabinti TV ar statyti lovos galvugalvi?
kokia spalva rinktis?
balta, smelio, geltona ar kokia kita?
Papildyta:
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 12 11, 15:58)
nesakau blogai. Tik pabandykit ne ant popieriaus o ant grindų padėlioti, kas kur stovės, kaip atrodys, iš foto atrodo labai mažas kambariukas.  mirksiukas.gif

nuejau dar i kambari pasiziureti
nuo lovos krasto iki sienos lieka 112cm praejimui

kambario plotis 2,81, lova bus 1,66

man atrodo blogiausia, kas gali gautis, kolidoriaus efektas, taigi laminatas bus lentu tipo ir tapetus reikia kazkaip gerai parinkti g.gif
Atsakyti
gal būsiu nepopuliari, bet aš kategoriškai neleidau kabinti/stayti jokio TV miegamam. Ten tik miegui .Kam tada svetainė?
Atsakyti
Jei siena atramine, tada tikrai neiseina jos visos isgriauti.

Tokiu atveju, gal taip daryciau g.gif

user posted image

TV kabinciau ant sienos. Jei statyti ant zemes, vel reikalingi kokie nors stovai, staliukai, o kam papildomi baldai mazam kambaryje, kuriame ir taip visko pakanka.

Arba galima ten kur piesiau komoda iskirsti skyle ir ideti dvejas ar vienas stumdomas duris su dideliu veidrodziu, kaip iejima i drabuzine. O is koridoriaus iejima panaikinti, maksimaliai atitraukus siena, kad padidinti drabuzines plota. Didelis veidrodis butu patogus rengiantis, praplestu erdve. O ir atramine siena visa neissigriauna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 11 gruodžio 2012 - 16:31
QUOTE(gitulia @ 2012 12 11, 17:21)
Jei siena atramine, tada tikrai neiseina jos visos isgriauti.

Tokiu atveju, gal taip daryciau  g.gif

sitas planas su komoda irgi buvo, bet vyras isbrokijo del mazo praejimo, lieka tik 50cm prie lovos, o jei dar TV kabes, dar maziau lieka g.gif

mes jau lova uzsakem, su papildomom spintelem, kurios lova prailgina 20cm g.gif
jei butu standartine lova, tada tiktu toks variantas

visa si sarmata del MB veiklos, nesaigaus mums graziai ir kompaktiskai verysad.gif
tikiosi ateiti sutaupysim 3 kambariu butui ir tada jau visi tures po savo kampa smile.gif
Atsakyti
LolitCafe, aš darbo kampeli irenginečiau vietoj drabužines, kad kiek toliau butu kompiuteris nuo miegamosios lovos (mano vyras jei prie kompo naktineja virtuvej duru neužsidares aų puikiai girdžiu jo kompiuterio skleidžiamus garsus kurie man trukdo miegoti )
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2012 12 11, 18:16)
LolitCafe, aš darbo kampeli irenginečiau vietoj drabužines, kad kiek toliau butu kompiuteris nuo miegamosios lovos (mano vyras jei prie kompo naktineja virtuvej duru neužsidares aų puikiai girdžiu jo kompiuterio skleidžiamus garsus kurie man trukdo miegoti )

Aš irgi manau, kad bergždžiai investuosit dabar blush2.gif
Atsakyti
LolitCafe, žiuriu aš i jūsų buto palna ir matau kad kv panašiai kaip pas mane bet jusu išplanavimas dekingesnis nes iejus i buta yra kolidoriukas o iš jo i kambarius iejimai o ir kambariukai nors ir nedideli bet gerai sudelioti. jei ati butu mano butas aš daryčiau taip mažaji kambariuka palikčiau vaikui (turiu du žaislu milijonas jiems reikia butinai uždaros patalpos visam ju chaosui) i didiji kambari duris kelčiau ant virtuves sienos ten gal net visai siena griaučiau tarp virtuves ir svetaines taip padides svetaine o tam kampe kur buvo durys daryčiau miegamaji ji nuo svetaines atskirčiau kažkokia tai sienele ar stumdomom durim ar kažkuo pan. kadangi gan platu gaunasi ten tai adr ir drabužine ar komoda kažkokia tilptu... vka amnot apie tokai ideja (deja nemoku paapišyti blush2.gif )
Atsakyti
Ok, pasakysiu taip
tai as isiprasau i vyro valdas, jis priima tik mane su lova lotuliukas.gif

dabar nelabai matome prasmes pirkti 3 kambariu buta, nes maze dar maza ir nelabai jai reikalinga atskira erdve, kai eis i mokykla ieskosime didesnio busto ax.gif

aciu merginos uz patarymus, reikejo anksciau i Jus kreiptis, tada gal vietoj svetaines darytume miegamaji/svetaine/balkone MB darbo zona g.gif
o sita 12 kv kambari paliktume dukrai smile.gif
bet kadangi MB sake, kad ateiti pirksim didesni buta, nesukau galvos kaip cia sitam bute viska kompaktiskai isdestyti
Papildyta:
QUOTE(savitre @ 2012 12 11, 18:28)
LolitCafe, žiuriu aš i jūsų buto palna ir matau kad kv panašiai kaip pas mane bet jusu išplanavimas dekingesnis nes iejus i buta yra kolidoriukas o iš jo i kambarius iejimai o ir kambariukai nors ir nedideli bet gerai sudelioti. jei ati butu mano butas aš daryčiau taip mažaji kambariuka palikčiau vaikui (turiu du žaislu milijonas jiems reikia butinai uždaros patalpos visam ju chaosui) i didiji kambari duris kelčiau ant virtuves sienos ten gal net visai siena griaučiau tarp virtuves ir svetaines taip padides svetaine o tam kampe kur buvo durys daryčiau miegamaji ji nuo svetaines atskirčiau kažkokia tai sienele ar stumdomom durim ar kažkuo pan. kadangi gan platu gaunasi ten tai adr ir drabužine ar komoda kažkokia tilptu... vka amnot apie tokai ideja (deja nemoku paapišyti  blush2.gif )

supratau apie ka kalbate, as ir dabar matau ka blogai padariau

bet musu situacija tokia,
pries 6 metus nupirkome buta su paskola, ji kapitalia suremontavome, bet MB ten nepritapo, nepatiko jam namas, isplanavimas, kai uosviai baige irengineti nama, nusprende, kad jiems nreikalingas sis butas, taigi atidave ji mums. Mes savo buta pardavem, grazinom skola bankui ir dar liko siek tiek uosvio buto remontui. As norejau pirkti is kart 3 kambariu buta, bet per 2 menesius paiesku neradau nei vieno su geru isplanavimu ir mums priimtina kaina, tada nusprendem, kol vaikas dar mazas pagyventi cia.
Atsakyti
Nu aš gal kaip sugedusi plokštelė būsiu, bet vis gi kelčiau virtuvę į svetainę, ten pat įkomponuočiau vyro darbo stalą, na kai ateis svečiai tada ir susitvarkyčiau, galima stiklinę pertvarą sukurpti. Miegamas būtų didelis, su spinta ar drabužine, o vaikui mažas kambariukas. Miegamas man kažkas nerealaus, 20 metų gyvenom be miegamo, tai dabar nė už ką jo neatsisakysiu. Ir nesutiksiu, kad man kažkas kompu barškėtu, ar TV žiūrėtų mano šventovėj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 12 11, 18:42)
Nu aš gal kaip sugedusi plokštelė būsiu, bet vis gi kelčiau virtuvę į svetainę, ten pat įkomponuočiau vyro darbo stalą, na kai ateis svečiai tada ir susitvarkyčiau, galima stiklinę pertvarą sukurpti. Miegamas būtų didelis, su spinta ar drabužine, o vaikui mažas kambariukas. Miegamas man kažkas nerealaus, 20 metų gyvenom be miegamo, tai dabar nė už ką jo neatsisakysiu. Ir nesutiksiu, kad man kažkas kompu barškėtu, ar TV žiūrėtų mano šventovėj  biggrin.gif

suprantu del lovos, man ji irgi kazkas nerealaus wub.gif
mes parduotam bute turejome, todel ir siame irgi norim tureti miegamaji, jei ne lova, tai puikiai visi tilptume ir svetaineje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 12 11, 18:42)
Nu aš gal kaip sugedusi plokštelė būsiu, bet vis gi kelčiau virtuvę į svetainę, ten pat įkomponuočiau vyro darbo stalą, na kai ateis svečiai tada ir susitvarkyčiau, galima stiklinę pertvarą sukurpti. Miegamas būtų didelis, su spinta ar drabužine, o vaikui mažas kambariukas. Miegamas man kažkas nerealaus, 20 metų gyvenom be miegamo, tai dabar nė už ką jo neatsisakysiu. Ir nesutiksiu, kad man kažkas kompu barškėtu, ar TV žiūrėtų mano šventovėj  biggrin.gif

aš pritariu kad miegamasis labai reikalingas bet pvz mano atveju teko rinktis tarp didesnes svetaines ar mažos svetaines(nors jau svetaine vadinti nebesinori) +miegamojo lova aš 7metus miegu ant minkšto kampo daugiau jau nebenoriu
Papildyta:
QUOTE(LolitCafe @ 2012 12 11, 18:38)
bet kadangi MB sake, kad ateiti pirksim didesni buta, nesukau galvos kaip cia sitam bute viska kompaktiskai isdestyti
Papildyta:
supratau apie ka kalbate, as ir dabar matau ka blogai padariau

ties šiais žodžiais neužsiciklinkit nes nežinot patys kas bus ateityje... aš tikrai nelinkiu nieko blogo tiesiog kalbu iš savo patirties kai pirkom mes buta pirkom 33kv vieno kambario sakem tris metus pagyvensim parduosim pirksim kita deja musu planai liko tik rožines svajones nes NT krize suvalge... ir gavosi taip kad šiame bute išgyvenom 7metus mokejom paskola o parduoti galim tik nuostolingai nes jis nebevertas tiek kiek paskolos like doh.gif tai iš santaupu nusipirkom kita buta kitam mieste ir ten kuriames iš kart mastydami apie tai kas kur ir kaip ir kodel turi tilpti, bet nera taip lengva viska susiplanuoti doh.gif tad jei matot kad klaida darot taisykit ja kol laikas nes paskui teks labai ilgai gyventi su ta klaida o ir pinigu gaila kuriuos investuojat i tos kalidos daryma vis del to ne 100 ir ne 200lt kainuoja remontai
Atsakyti