Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės

QUOTE(savitre @ 2012 12 11, 18:58)
aš pritariu kad miegamasis labai reikalingas bet pvz mano atveju teko rinktis tarp didesnes svetaines ar mažos svetaines(nors jau svetaine vadinti nebesinori) +miegamojo lova aš 7metus miegu ant minkšto kampo daugiau jau nebenoriu
Papildyta:

ties šiais žodžiais neužsiciklinkit nes nežinot patys kas bus ateityje... aš tikrai nelinkiu nieko blogo tiesiog kalbu iš savo patirties kai pirkom mes buta pirkom 33kv vieno kambario sakem tris metus pagyvensim parduosim pirksim kita deja musu planai liko tik rožines svajones nes NT krize suvalge... ir gavosi taip kad šiame bute išgyvenom 7metus mokejom paskola o parduoti galim tik nuostolingai nes jis nebevertas tiek kiek paskolos like  doh.gif  tai iš santaupu nusipirkom kita buta kitam mieste ir ten kuriames iš kart mastydami apie tai kas kur ir kaip ir kodel turi tilpti, bet nera taip lengva viska susiplanuoti  doh.gif tad jei matot kad klaida darot taisykit ja kol laikas nes paskui teks labai ilgai gyventi su ta klaida o ir pinigu gaila kuriuos investuojat i tos kalidos daryma vis del to ne 100 ir ne 200lt kainuoja remontai

as nzn kodel mes gyvename siame bute, tas laikynas isikurimas mums jau kainavo 17 000lt (keitem visus langus, durys ir pan) ir dar reikia kokius 10 000lt g.gif

siai dienai vis tiek galime parduoti ar iskeisti jau musu buta i 3 kambariu buta g.gif
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2012 12 11, 19:03)
as nzn kodel mes gyvename siame bute, tas laikynas isikurimas mums jau kainavo 17 000lt (keitem visus langus, durys ir pan) ir dar reikia kokius 10 000lt  g.gif

siai dienai vis tiek galime parduoti ar iskeisti jau musu buta i 3 kambariu buta  g.gif

šiai dienai yra kritusios butu kainos ir parduoti galite tik pigiai parduodami arba pasiulydami kažka nerealaus... o iškeisti yra labai sunku nes turi abiems pusems tikti o nt agenturos pvz Klaipedoj reta kuri tuom užsiima nes sudetinga rasti tokius atvejus kai abiems pusems viskas tinka ir del priemokos yra sutariama bet čia jau atskira tema... aš bandžiau taip savo 33kv iškeisti i kita didesni buta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2012 12 11, 19:03)
as nzn kodel mes gyvename siame bute, tas laikynas isikurimas mums jau kainavo 17 000lt (keitem visus langus, durys ir pan) ir dar reikia kokius 10 000lt  g.gif

siai dienai vis tiek galime parduoti ar iskeisti jau musu buta i 3 kambariu buta  g.gif

O kodėl to nedarote?
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 12 11, 20:05)
O kodėl to nedarote?

nezinau!
vyras noretu gyventi naujos statybos namie, toki busta mums isigyti be paskolos nepavyktu, tai ir stabdo
dabar gyevnam 1986 metu namie, galetume keisti i 3 kambariu, be super remonto, bet stabdo sildymo saskaitos g.gif
Atsakyti
Na man miegamasis irgi yra kažkas nerealaus, kadangi šiu metu tokio neturim doh.gif

Žiūrėkit mergaitės, gal padėtumėt paplanuot didijį kambarį, akd būtų virtuvė su svetaine? Ten tas duris galvoju išvis naikinti, palikt įėjimą iš koridoriaus be durų. Kalba eina apie šitą kur 18 kv. m.

user posted image

Ir gal galit parekomenduoti kokią gerą dizainerę? g.gif Ir kiek maždaug paslaugos gal žinot kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2012 12 11, 21:12)
nezinau!
vyras noretu gyventi naujos statybos namie, toki busta mums isigyti be paskolos nepavyktu, tai ir stabdo
dabar gyevnam 1986 metu namie, galetume keisti i 3 kambariu, be super remonto, bet stabdo sildymo saskaitos  g.gif

Na skaitau skaitau., sakau ir aš įkišiu trigraši. O man LolitCafe pasirinkimas patiko.Aišku gipsinei sienai ir aš nepritariu, geriau jau būtu tiesiog stumdomos sistemos dalis. Bet kartasi su tais vyriškiais susikalbėt neina......... nevisi juk perkalbami.
manau jos vyras dirba vakarais ir jam reik atskiros erdvės, kad mažoji nelystų ir netrukdytų.. o ne bandyt susikaupt,kai šalia vaikas cypia, dar filmukai eina ar žmona su drauge kavą geria.jam tiesiog reikia erdvės,kur užsidarė duris ir dirba, ir vaikas žino,kad tėčiui trukdyti negalima. Mažoji maža, galima palikt ir salione kampe kilimą,kur gali jos žaislai voliotis,taip,kaip jai reikia... ir nesikišt ir netvarkyt. O kad žmona priima, tai gerai, telikas ir šveisa iš už širmos, man netrukdo,kai aš miego noriu......Čia jau kaip kam. Aš pvz. mėgstu atsigulus ir vaikus sumigdžius pusvalanduka paskaityt ramiai ar telika pažiūrėti.Kompensacijai už pralakstyta apie vaikus dieną.

Kas liečia 3 kambarių butą, tai nemanau,kad su 1 metų vaiku jo reikia.bent kol kas.
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2012 12 11, 20:43)
Na skaitau skaitau., sakau ir aš įkišiu trigraši. O man LolitCafe pasirinkimas patiko.Aišku gipsinei sienai ir aš nepritariu, geriau jau būtu tiesiog stumdomos sistemos dalis. Bet kartasi su tais vyriškiais susikalbėt neina......... nevisi juk perkalbami.
manau jos vyras dirba vakarais ir jam reik atskiros erdvės, kad mažoji nelystų ir netrukdytų.. o ne bandyt susikaupt,kai šalia vaikas cypia, dar filmukai eina ar žmona su drauge kavą geria.jam tiesiog reikia erdvės,kur užsidarė duris ir dirba, ir vaikas žino,kad tėčiui trukdyti negalima. Mažoji maža, galima palikt ir salione kampe kilimą,kur gali jos žaislai voliotis,taip,kaip jai reikia... ir nesikišt ir netvarkyt. O kad žmona priima, tai gerai, telikas ir šveisa iš už širmos, man netrukdo,kai aš miego noriu......Čia jau kaip kam. Aš pvz. mėgstu atsigulus ir vaikus sumigdžius pusvalanduka paskaityt ramiai ar telika pažiūrėti.Kompensacijai už pralakstyta apie vaikus dieną.

Kas liečia 3 kambarių butą, tai nemanau,kad su 1 metų vaiku  jo reikia.bent kol kas.

aciu uz palaikyma smile.gif

kalbejome su vyru del svetaines, sake nenori jis ten keltis, susitarem, kad ateiti jei mazei reikes savo erdves spresim vel kaip elgtis, dabar ka esam sugalvoje jam tinka ir patinka ax.gif
kartoju dar karta, MB dirba specifini darba, jam reikalingas didelis darbo stalas, o geriau du ax.gif jis irgi spausis ir ribos namu darbus ax.gif
siai dienai reikia pabaigti miegamaji su darbo zona, tada irengti drabuzine, jau ir pavasaris ateis, tada balkono apdaila pabaigti ir bus kol kas viskas ax.gif

ai, kai kalbejome, sake nera prasmes cia taip toli i ateiti planuoti, gal va po keliu savaiciu pasaulio pabaiga bus lotuliukas.gif
Atsakyti
Perziurejau visas temutes ir pamaciau, kad
bagyra9,
Sigita M ir
allberto
taip pat irengineja vienoje patalpoje dvieju paskirciu erdves, mes ir planuojame svetaine sujungti su vaiko kambariu blush2.gif
Taigi, gal galite pasidalinti ka nusprendete? nes ziuriu jusu pasisakymu nebera? tai gal kuris jau isirengete ir galite pakomentuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2012 12 11, 20:12)

Be abejo jums rinktis. Tik leidžiu sau pastebėti, kad verta galvoti į priekį, kad po to neperdarinėti. Man labai gaila, kad mes darėm ''tam kartui'' , daug pinigų veltui išleista. Dabar galėtumėm parduoti savo dviejų kambarių butą ir pirkti trijų, ir užtektų remontui , tik rajone kitam smile.gif . Bet gaila pinigų šildymui. O ir jei turėtumėm trijų kambarių butą tai vėl gi virtuvę kelčiau į svetainę, nes patinka taip smile.gif visi kartu vakare, neizoliuota esu jei reikia gaminti , galima TV žiūrėti kartu, pagalbos paprašyti tongue.gif vyro. O virtuvės vietą atiduočiau vaikui mažesniam, vėliau anūkui būtų biggrin.gif
Vis gi gera mintis pernešti virtuvę į kambarį ir laimėti vieną kambarį wub.gif
Dėkui idėjos pradininkei/ui. wub.gif

QUOTE(Arėa @ 2012 12 11, 20:26)
Na man miegamasis irgi yra kažkas nerealaus, kadangi šiu metu tokio neturim doh.gif
Ir gal galit parekomenduoti kokią gerą dizainerę? g.gif Ir kiek maždaug paslaugos gal žinot kainuoja?

Parašysiu į až.
Atsakyti
Pasėdėjom prie kompo ir va tokį variantą išbraižėm
user posted image
Tik neišdėliojom baldų likusių virtuvėj-svetainėj. Valgomojo stalo atsisakysim, nes labai mažai tada vietos belieka. Norėtųsi kažkaip atskirti virtuvę, gal sofa, bet gal gausis tada nesamonė g.gif Ką manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arėa: 11 gruodžio 2012 - 21:40
QUOTE(Arėa @ 2012 12 11, 22:38)

Tik neišdėliojom baldų likusių virtuvėj-svetainėj. Valgomojo stalo atsisakysim, nes labai mažai tada vietos belieka. Norėtųsi kažkaip atskirti virtuvę, gal sofa, bet gal gausis tada nesamonė  g.gif  Ką manot?

Nereikia skirti, mažinsit erdvę, mes nuo pat pradžių irgi galvojo, bet dizainerė patarė gerai. Dabar atrodo jog kambarys žymiai žymiai didesnis, nei buvo nors baldų ir daugiau bigsmile.gif
Nusiunčiau kontaktus. Nebrangi, paprasta, neprasta.
Mes neatsisakėm valgomojo stalo , ir kampas didelis stovi, patogiai visi keturi sutupiam prie TV. Nebeturim kilimų. Baldai virtuvės balti, medžio faktūros. Grindys ąžuolo parketas.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 12 11, 22:44)

Mes neatsisakėm valgomojo stalo , ir kampas didelis stovi, patogiai visi keturi sutupiam prie TV. Nebeturim kilimų. Baldai virtuvės balti, medžio faktūros. Grindys ąžuolo parketas.

kokios buvo pagrindines kilimu atsisakymo priežastys? nes aš nuo pavasario iki rudens galvoju kad man ju nereikia tik dulkes kaupia per žiema labai man ju reikia atrodo kad šilčiau ir jaukiau su jais tai šiuo metu yra tik vaiku kilimukas su gatvem kur jie lenktynes žaidžia tai pažiurejus i ta kilimines dangos gabaliuka norisi didesnio gabalo kad ir nakti einant i vc kojos ant šiltu grindu detusi
Atsakyti