QUOTE(savitre @ 2012 12 11, 18:58)
aš pritariu kad miegamasis labai reikalingas bet pvz mano atveju teko rinktis tarp didesnes svetaines ar mažos svetaines(nors jau svetaine vadinti nebesinori) +miegamojo lova aš 7metus miegu ant minkšto kampo daugiau jau nebenoriu
Papildyta:
ties šiais žodžiais neužsiciklinkit nes nežinot patys kas bus ateityje... aš tikrai nelinkiu nieko blogo tiesiog kalbu iš savo patirties kai pirkom mes buta pirkom 33kv vieno kambario sakem tris metus pagyvensim parduosim pirksim kita deja musu planai liko tik rožines svajones nes NT krize suvalge... ir gavosi taip kad šiame bute išgyvenom 7metus mokejom paskola o parduoti galim tik nuostolingai nes jis nebevertas tiek kiek paskolos like
tai iš santaupu nusipirkom kita buta kitam mieste ir ten kuriames iš kart mastydami apie tai kas kur ir kaip ir kodel turi tilpti, bet nera taip lengva viska susiplanuoti
tad jei matot kad klaida darot taisykit ja kol laikas nes paskui teks labai ilgai gyventi su ta klaida o ir pinigu gaila kuriuos investuojat i tos kalidos daryma vis del to ne 100 ir ne 200lt kainuoja remontai
Papildyta:
ties šiais žodžiais neužsiciklinkit nes nežinot patys kas bus ateityje... aš tikrai nelinkiu nieko blogo tiesiog kalbu iš savo patirties kai pirkom mes buta pirkom 33kv vieno kambario sakem tris metus pagyvensim parduosim pirksim kita deja musu planai liko tik rožines svajones nes NT krize suvalge... ir gavosi taip kad šiame bute išgyvenom 7metus mokejom paskola o parduoti galim tik nuostolingai nes jis nebevertas tiek kiek paskolos like

as nzn kodel mes gyvename siame bute, tas laikynas isikurimas mums jau kainavo 17 000lt (keitem visus langus, durys ir pan) ir dar reikia kokius 10 000lt

siai dienai vis tiek galime parduoti ar iskeisti jau musu buta i 3 kambariu buta