Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės

QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 12 11, 21:44)
Nereikia skirti, mažinsit erdvę, mes nuo pat pradžių irgi galvojo, bet dizainerė patarė gerai. Dabar atrodo jog kambarys žymiai žymiai didesnis, nei buvo nors baldų ir daugiau  bigsmile.gif
Nusiunčiau kontaktus. Nebrangi, paprasta, neprasta.
Mes neatsisakėm valgomojo stalo , ir kampas didelis stovi, patogiai visi keturi sutupiam prie TV. Nebeturim kilimų. Baldai virtuvės balti, medžio faktūros. Grindys ąžuolo parketas.

O kiek kv. m. kambarys šis buvo?

Kilimų ir mes neplanuojam, užtenka jau jų doh.gif Galvojam dėti šildomas grindis koridoriuje, vaikų kambarį, vonioje, tualete ir galbūt prie virtuvės, bet čia bus aišku kai atliksim visą samatą, kiek viskas kainuos, nes dabar prisigalvoti gali daug, o kai reikės daryti, va tada ir paaiškės.

Tiesa vaikų kambarys, kol jų nėra tarnaus kaip darbo kambarys, t.t. maždaug 2-3 metus drąsiai.
Atsakyti
O man rodos ,kad LolitCafe bus viskas gerai ateity. lotuliukas.gif
Manau dabar pasidarys miego ir darbo zona. Ir net jei geriausi josios vyriškio planai neišsipildys, ateity galės i salioną iškelt virtuve ir turės vaikui kambariuką.Vienu žodžiu ateity (jei ką ) laukia naujas remonto etapas.

Ai pamenu maniškis iš vis žadėjo išsikelt i namą......... ir sklypą turėjom jau.....ale gyvenimas patvarkė taip, kad neišsikėlėm niekur, paskui planavo keist esamo namuko stogą, išteisint antro aukšto sienas..ale Krizė prispaudė. Dabar jau galėtumėm , bet nebematom reikalo.Nupirkom sostinėj mažą butuką geriau. ax.gif

Tai va aš irgi planuoju ..planuoju, kaip savam 29kvadratų bute virtuve iškelt iš kambario. Turėjau tokią gerą įdėją.......... ale patikrinau vietoj ir neišeina įgyvendint. Dabar kurpiu atsargini variantą. Ale maniškis protestuoja ir planuot neleidžia.Tipo kai ateis meistrai, nuvažiuosim ir sugalvosim.
O aš nemėgstu skubotų sprendimų...man apgalvota viskas turi būti, kaip sakant viskas savo vietoj, Ir mažoj erdvėj paskaičiuot labai viską reikia.

Tai va turiu kaip ir 2 variantus:1paprasčiau įrengti. o 2 man patogesnis būtų. doh.gif Ir nebežinau pati jau ko noriu ..ir kuriam variantui vyriški pasukti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blush @ 2012 12 09, 20:27)
Seikos,

labai naudinga šita temukė, ieškom butuko nedidelio, bet norisi, kad būtų 4 kambariai: 2 vaikų, miegamas mūsų ir svetainė su virtuve. Kaip manote ar įmanoma va šitokiam padaryti 4 kambarius?
user posted image

Bandžiau pati pasibraižyti vat taip, bet nežinau kiek tai realu įgyvendinti:
user posted image

rudas stalviršis virtuvės, juoda sienelė skersa TV kabinimui

Sveiki, na nevykusiai matyt sukėliau foto, va čia nuoroda butuko http://www.bajorudom...stas/butas-nr-2
Gal kas turit kokius kontaktus dizainerio, kuris galėtų padėti suprojektuoti 4 kambarių butą šitoj erdvėj? O gal iš Jūsų kad užsiima tuo?
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2012 12 12, 09:00)
O man rodos ,kad LolitCafe bus viskas gerai ateity. lotuliukas.gif
Manau dabar pasidarys miego ir darbo zona. Ir net jei geriausi josios vyriškio planai neišsipildys, ateity galės i salioną iškelt virtuve ir turės vaikui kambariuką.Vienu žodžiu ateity (jei ką ) laukia naujas remonto etapas.

vakar dar ilgai iki vidurnakcio kalbejome apie musu remontus su MB
nusprendem, kad ateiti (po 5) metu vel mastysim ka daryti, jei turesim tik viena vaika, tai tada kelsim virtuve i saliona, o virtuve perdarysim i vaiko kambari ax.gif
labai gaila, kad ir as sia ideja pamaciau per velai, buciau darysiu is karto taip

Arėa, gerai padirbejote su planu smile.gif
kai uzmatysiu kokiu ideju pasidalinsiu cia 4u.gif
Atsakyti
man iš tikro irgi labai super Įdėja iš virtuvės vaikui kampa padaryt...ar miegamui. Iš tikro ,kol vaikai augo gerai buvo virtuvė jungta su svetaine...... dabar tik man jau atsibodo

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulėėė: 12 gruodžio 2012 - 09:04
QUOTE(LolitCafe @ 2012 12 12, 08:29)
vakar dar ilgai iki vidurnakcio kalbejome apie musu remontus su MB
nusprendem, kad ateiti (po 5) metu vel mastysim ka daryti, jei turesim tik viena vaika, tai tada kelsim virtuve i saliona, o virtuve perdarysim i vaiko kambari  ax.gif
labai gaila, kad ir as sia ideja pamaciau per velai, buciau darysiu is karto taip

Arėa, gerai padirbejote su planu  smile.gif
kai uzmatysiu kokiu ideju pasidalinsiu cia  4u.gif

Bet kadangi po 5 metu turesit du vaikus (arba bent jau busit antra suplanave), tai dziaugsites, kad neiskelet ir vaikai turi normalu kambari, kur telpa ir lovos ir ziaslai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 12 12, 10:03)
Bet kadangi po 5 metu turesit du vaikus (arba bent jau busit antra suplanave), tai dziaugsites, kad neiskelet ir vaikai turi normalu kambari, kur telpa ir lovos ir ziaslai  biggrin.gif

gali buti ir taip smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Arėa @ 2012 12 11, 21:38)

Braižydami pertvarkymo planą dėliojom visus už ir prieš ir žiūrėjom į ateitį, gal kažką dar dizainerė pakoreguos, gal duos minčių, bet prioritetai buvo tokie: Būtinai atskiras vaiko kambarys ir labai gerai, kad jis nesiriboja su miegamuoju 59.gif hihihi.gif Miegamajame norim tik lovos, tai labai gerai, kad gaunasi sieninė spintutė, O virtuvė - svetainė dar galvos skausmas, bet laiko yra, po truputį sudėliosim, svarbiausia norim neapsikrauti baldais, bet kad būtų viskas funkcionaliai išdėstyta. Pvz man virtuvėj stalas netgi sakyčiau nereikalingas dalykas, kadangi tiek dabar valgom kambaryje, tiek ateityje 99 proc, kad valgysim prie mažo staliuko įsijungę TV. Vakar MB užprotestavo minimalią sekciją, net nežinau ar tai galima vadint sekcija, svetainėj, bet man reikia, nes reikės sudėlioti vienodos spalvos vazeles biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki. GAl kam teko matyti tokia imontuojama lyginimo lenta? Pirmiausia idomi kaina, po to praktiskumas ir patogumas?
user posted image
user posted image
Nesinaudoju lygintuvu kasdien, bet manau, kad toks variantas zymiai geresnis, nei ant virtuvinio stalo kaskart lyginti g.gif
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2012 12 11, 23:56)
kokios buvo pagrindines kilimu atsisakymo priežastys?

Gražios parketo grindys tongue.gif

QUOTE(Arėa @ 2012 12 12, 13:35)
1)svarbiausia norim neapsikrauti baldais, bet kad būtų viskas funkcionaliai išdėstyta.
2) virtuvėj stalas netgi sakyčiau nereikalingas dalykas.
3) Vakar MB užprotestavo minimalią sekciją, net nežinau ar tai galima vadint sekcija, svetainėj, bet man reikia,
4) nes reikės sudėlioti vienodos spalvos vazeles  biggrin.gif  biggrin.gif

1) Aš irgi minimizuoju vis daiktus.
2)Naudojam kasdien.
3)Nesiginčykit ant karštūjų , pasistaytsit ir cekciją, ir dar kažką, gi vyrams laiko reikia biggrin.gif , mano vyras su visu remontu kelis metus nesutiko tongue.gif
4)o kam tos vazelės, dulkių kaupikės, ir jums papildomas darbas cool.gif
QUOTE(wspring @ 2012 12 12, 14:42)
Sveiki. GAl kam teko matyti tokia imontuojama lyginimo lenta? Pirmiausia idomi kaina, po to praktiskumas ir patogumas?

Mano lyginimo lenat sieninėj spintoj įdėta, padaryta siaura anga , telpa ten tik lenta, specialiai taip darėm. O puseserę mačiau nedidukė lenta pakabinama kaip pakaba šalia drabužių , lyginant dedama ant stalo.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 12 12, 15:31)
Gražios parketo grindys  tongue.gif
1) Aš irgi minimizuoju vis daiktus.
2)Naudojam kasdien.
3)Nesiginčykit ant karštūjų , pasistaytsit ir cekciją, ir dar kažką, gi vyrams laiko reikia  biggrin.gif , mano vyras su visu remontu kelis metus nesutiko  tongue.gif
4)o kam tos vazelės, dulkių kaupikės, ir jums papildomas darbas  cool.gif

Mano lyginimo lenat sieninėj spintoj įdėta, padaryta siaura anga , telpa ten tik lenta, specialiai taip darėm. O puseserę mačiau nedidukė lenta pakabinama kaip pakaba šalia drabužių , lyginant dedama ant stalo.

kas del stalo virtuveje, tai priklauso nuo seimos iprociu, mums irgi reikalingas ir visada bus, noreciau dar didesnio uz dabar esama su kedem ax.gif

as turiu paprasta lyginimo lenta, naudoju daznai, ypac vasara vos ne kasdien, kol kas laikau svetaineje uz naktiniu uzuolaidu, o veliau gal i drabuzine keliaus
Atsakyti
Mes virtuvėje irgi nevalgom, bet svetainėje prie mažo staliuko irgi nepatogu, tai tarp virtuvės ir svetainės erdvių bus pora metrų, ten valgomąjį stalą grūsim biggrin.gif Sakiau pagaliau kaip žmonės valgysim, nesusilenkę lotuliukas.gif
Atsakyti