Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės

QUOTE(wspring @ 2012 12 12, 13:42)
Sveiki. GAl kam teko matyti tokia imontuojama lyginimo lenta? Pirmiausia idomi kaina, po to praktiskumas ir patogumas?
user posted image
user posted image
Nesinaudoju lygintuvu kasdien, bet manau, kad toks variantas zymiai geresnis, nei ant virtuvinio stalo kaskart lyginti  g.gif

laba 4u.gif ir ko as vis uzklystu i sia tema,net pati nezinau,nors gyvenu 200m2 name blush2.gif
tokia lenta teko pora men naudotis nuomuojamam name (Airijoj) ji buvo imontuota virtuvej i stalciu,ja islankscius uzsibarikaduodavo durys,bet as kai lygindavau tik labai labai retai tai man buvo visai patogi,ja sulankacius i staciu tipdavo ir lygintuvas smile.gif manau tai super iseitis kai vietos minimaliai 4u.gif
Atsakyti
Man uzuolaidos dienines butinos, o nakciai ar sauletai dienai roletai smile.gif

kai maze paaugs, mastau apie tokias dvigubas romanetes svetaineje ax.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2012 12 13, 09:15)
Man uzuolaidos dienines butinos, o nakciai ar sauletai dienai roletai  smile.gif

kai maze paaugs, mastau apie tokias dvigubas romanetes svetaineje  ax.gif

Nežinau kodėl ir iš kur toks įsitikinimas , bet pagal mane mažoms erdvėms netinka prigarbiniavimai, visokie margumynai šabakštynai rolleyes.gif , erdvės priduoda derančios tarpusavy spalvos , šviesios, na jei tamsios naudojamos tai jau aukštoji matematika, nes lengva padaryti atvirkštinį efektą.
Dėl foto internetnių, tai dažnai būna mūsų butams nepriimtina būtent dėl erdvės dydžio. Aišku yra super pavyzdžių, bet reik taikyt konkrečiam butui. Bet kokiu atveju profesionalo pagalba visada gerai, ir atsiperka, nes žvilgsnis iš šalies padeda išvengt klaidų.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 12 14, 11:05)
Nežinau kodėl ir iš kur toks įsitikinimas , bet pagal mane mažoms erdvėms netinka prigarbiniavimai, visokie margumynai šabakštynai  rolleyes.gif , erdvės priduoda derančios tarpusavy spalvos , šviesios, na jei tamsios naudojamos tai jau aukštoji matematika, nes lengva padaryti atvirkštinį efektą.
Dėl foto internetnių, tai dažnai būna mūsų butams nepriimtina būtent dėl erdvės dydžio. Aišku yra super pavyzdžių, bet reik taikyt konkrečiam butui. Bet kokiu atveju profesionalo pagalba visada gerai, ir atsiperka, nes žvilgsnis iš šalies padeda išvengt klaidų.

musu poziuris visai skirtingas, as galvoju taip

vat tarkim patinka man tos romanteles, bet pagal dizainerius netinka jos mazam kabariuke, bet jei jos man patinka ir gal butu niekada neturesiu namo ar super erdviu kambariu, tai ka man daryti? rinktis kazkas kito, kas tinka kambariui, bet atsisakytis savo svajones?

deka, sios temos matau dabar savo bute n+1 klaida ir nezinau ka cia daryti
Atsakyti
Nežinau, ar buvo jau apie tai kalbėta, neseniai sužinojau mane nustebinusį patarimą: maža erdvė atrodo didesnė, kai baldai (sofos, spintos ir pan.) yra ant kojelių, nes matosi dalis po baldais esančių grindų ir vizualiai patalpa padidėja. Pas mus svetainėje būtent taip ir yra, ir iš tiesų tas efektas juntamas.
Atsakyti
Kalbant apie romanetes/uzuolaidas/erdves ir pan.

Patinka romanetes, uzuolaidos ar pan. – prasau – tiesiog tada reikia suprasti, kad kazkokiu budu reikes kompensuoti ta erdve...
Galbut atsisakyti foteliuko/pufo/geles/paveikslo ar knygu lentynos.

Tiesiog smile.gif

Mane juokas ima, kai zmones, turedami fiziskai maza plota, sumasto, kad jiems reikia to, ka turi dideles erdves turintys (pvz., ir didele virtuve, ir valgomaji, ir svetaine, ir atskira miegamaji, ir vaiku kambari).
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2012 12 14, 11:43)
1)tai ka man daryti? rinktis kazkas kito, kas tinka kambariui, bet atsisakytis savo svajones?

2)deka, sios temos matau dabar savo bute n+1 klaida ir nezinau ka cia daryti

1)Taip.
2) Nedaryti daugiau.

Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 12 14, 13:01)
Nežinau, ar buvo jau apie tai kalbėta, neseniai sužinojau mane nustebinusį patarimą: maža erdvė atrodo didesnė, kai baldai (sofos, spintos ir pan.) yra ant kojelių, nes matosi dalis po baldais esančių grindų ir vizualiai patalpa padidėja. Pas mus svetainėje būtent taip ir yra, ir iš tiesų tas efektas juntamas.

jo patikrinta, tikrai taip yra.

Ir dar prisiskaičiau,kad mažai erdvei geriau šviesūs baldai. ax.gif O mūsų sofa- kampas labai didelė doh.gif ir dar tamsi.
Blogiausia, kad pirkom pernai , žiūrėjom, kad sūnui būtu patogu miegot ir nereiktų jos iskleist kas kartą.Tai jos miegamoji dalis 2,20 ant 1,00 O dar porankiai..........gaunasi visas 250 /160.Tai va doh.gif Blogiausia ,kad vyras nė už ką nesutiks pirkt kitą sofą ir dar tokią, kur parėjęs po darbo nenuvirsi pokaičio.......Juokingiausia ,kad ta sofke pirkta 18kvadratų kambariui, tiesa ten butas buvo didesnis(50) , o čia visas butas 29 kvadratai....ir ta sofke toj erdvėj įtariu labai jau didelė bus. Bet aš šiuo atveju aukosiu groži dėl patogumo ir ją paliksiu.

Taip kad teks sienas dažyt baltai ir palikt tamsius akcentus. lotuliukas.gif ax.gif Vienu žodžiu suksiuosi iš padėties.

Na kas liečia svajones tai kaip čia pasakius.......... aš irgi dažnai paaukoju savąsias.Šiap gyvenimas taip jau surėdytas, kad žmogus pastoviai kažką turi rinktis, o aukot svajones ar ne..tai jau kiekvieno reikalas.

Gaila nemoku ikelt fotkių doh.gif norėjau pasiteiraut kaip jums dabartinių mažų butų išplanavimas Vilniuje. Žiūrėjau mažiausia erdvė 29 kvadratai, o holas ir vonia sudaro 11 kvadratų.
Man kažkaip makabriška, kai tokia maža erdvė,kažkaip norisi gal mažiau vietos vonioj, o virtuvės atskirai. Aš beieškodama tinkamos mažos erdvės sau supratau,kad man visgi labiausiai patinka mažieji 30-33 kvadratų senos statybos butukai. Ale nepatinka, kad jie seni...................su senom komunikacijom, suskilusiom sienom.
Atsakyti
Laba vakara smile.gif

visa savaitgali vyko darbai musu skandalingame miegamajame, jau turime pertvara, atrodo gerai ir nekliuna, bent jau mums smile.gif
Atsakyti
tai fotkiu laukiam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2012 12 16, 21:53)
Laba vakara smile.gif
visa savaitgali vyko darbai musu skandalingame miegamajame, jau turime pertvara, atrodo gerai ir nekliuna, bent jau mums  smile.gif

Svariausia , kad patiktų jums.
Atsakyti