QUOTE(Amarcord @ 2012 12 14, 13:01)
Nežinau, ar buvo jau apie tai kalbėta, neseniai sužinojau mane nustebinusį patarimą: maža erdvė atrodo didesnė, kai baldai (sofos, spintos ir pan.) yra ant kojelių, nes matosi dalis po baldais esančių grindų ir vizualiai patalpa padidėja. Pas mus svetainėje būtent taip ir yra, ir iš tiesų tas efektas juntamas.
jo patikrinta, tikrai taip yra.
Ir dar prisiskaičiau,kad mažai erdvei geriau šviesūs baldai.

O mūsų sofa- kampas labai didelė

ir dar tamsi.
Blogiausia, kad pirkom pernai , žiūrėjom, kad sūnui būtu patogu miegot ir nereiktų jos iskleist kas kartą.Tai jos miegamoji dalis 2,20 ant 1,00 O dar porankiai..........gaunasi visas 250 /160.Tai va

Blogiausia ,kad vyras nė už ką nesutiks pirkt kitą sofą ir dar tokią, kur parėjęs po darbo nenuvirsi pokaičio.......Juokingiausia ,kad ta sofke pirkta 18kvadratų kambariui, tiesa ten butas buvo didesnis(50) , o čia visas butas 29 kvadratai....ir ta sofke toj erdvėj įtariu labai jau didelė bus. Bet aš šiuo atveju aukosiu groži dėl patogumo ir ją paliksiu.
Taip kad teks sienas dažyt baltai ir palikt tamsius akcentus.

Vienu žodžiu suksiuosi iš padėties.
Na kas liečia svajones tai kaip čia pasakius.......... aš irgi dažnai paaukoju savąsias.Šiap gyvenimas taip jau surėdytas, kad žmogus pastoviai kažką turi rinktis, o aukot svajones ar ne..tai jau kiekvieno reikalas.
Gaila nemoku ikelt fotkių

norėjau pasiteiraut kaip jums dabartinių mažų butų išplanavimas Vilniuje. Žiūrėjau mažiausia erdvė 29 kvadratai, o holas ir vonia sudaro 11 kvadratų.
Man kažkaip makabriška, kai tokia maža erdvė,kažkaip norisi gal mažiau vietos vonioj, o virtuvės atskirai. Aš beieškodama tinkamos mažos erdvės sau supratau,kad man visgi labiausiai patinka mažieji 30-33 kvadratų senos statybos butukai. Ale nepatinka, kad jie seni...................su senom komunikacijom, suskilusiom sienom.