Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės

QUOTE(LolitCafe @ 2012 12 12, 16:00)
kol kas laikau svetaineje uz naktiniu uzuolaidu

Mes visai neturim užuolaidų, didesnė erdvė man taip, tik žaliuzes nakčiai turim. Va miegamam reik dieninių,bet tokių kokių noriu nėra, o belenkokių nenoriu.
Atsakyti
O aš niekur žaliuzių nenoriu, tik užuolaidas, net virtuvėj blush2.gif Ir man atrodo, kad nelabai tiks prie labaiu tokio klasikinio stiliaus žaliuzės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 12 12, 16:07)
Mes visai neturim užuolaidų, didesnė erdvė man taip, tik žaliuzes nakčiai turim. Va miegamam reik dieninių,bet tokių kokių noriu nėra, o belenkokių nenoriu.

kelintas pas jus auštas ir kas pro langus matosi? man užuolaidos sunki tema nes ju nenoriu bet reikia del to kad pirmas aukštas ir visi langai i gan aktyvia gatve už kurios mokykla doh.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 12 12, 16:09)
O aš niekur žaliuzių nenoriu, tik užuolaidas, net virtuvėj blush2.gif Ir man atrodo, kad nelabai tiks prie labaiu tokio klasikinio stiliaus žaliuzės g.gif

Gal ne taip parašiau, ne žaliuzės pas mane, roletai
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 12 12, 16:07)

oi, mano uzuolaidos sios irgi niekam tikusios, per trumpos ir per siauros svetaineje, bet kadangi pietine puse, kai saule svecia, maze sunku uzmigdyti, tai kol kas tokia funkcija atlieka, o roletus uzsakinesim po Naujuju, kai jau bus baldai ax.gif ir liks tik dienines baltos, o virtuveje is vis nuogas langas ir gerai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LolitCafe: 12 gruodžio 2012 - 15:26
QUOTE(savitre @ 2012 12 12, 16:17)
kelintas pas jus auštas ir kas pro langus matosi? man užuolaidos sunki tema nes ju nenoriu bet reikia del to kad pirmas aukštas ir visi langai i gan aktyvia gatve už kurios mokykla doh.gif

Antras.
Į kiemą.
Ten kur balkonas pakabinom ant balkono langų netankias šiaudines -puikiai sugeria šilumą ir gerai praleidžia šviesą, bei apsaugo nuo smalsių žvilgsnių. Po kambario langu auga obelis , irgi gerai užstoja.
Va į dabartinį miegamą reik, nes atviroka, bet noriu tokių senoviškų, kaip tinklas. (žinau ko noriu ir nerandu ) Žaliuzės yra. Nakčiai gerai, o dienai, vis tiek nebūnam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 12 12, 15:17)
Gal ne taip parašiau, ne žaliuzės pas mane, roletai

Šitų tai visai nesuprantu blush2.gif Arba atitrauki ir visai plikas langas, arba užtrauki ri aklina, net nepraskleisi kad ką pažiūrėtum doh.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 12 12, 17:32)
Šitų tai visai nesuprantu blush2.gif Arba atitrauki ir visai plikas langas, arba užtrauki ri aklina, net nepraskleisi kad ką pažiūrėtum doh.gif

Na tai dieną atitrauki, o nakčiai užtrauki. O aš nesmalsi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skambanti tyla: 12 gruodžio 2012 - 16:38
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 12 12, 18:38)
Na tai dieną atitrauki, o nakčiai užtrauki. O aš nesmalsi  biggrin.gif

Jo pas mus irgi roletai, užtraukiami nakčiai tik. Dieną visai užuolaidų nėr. O kai uždegam šviesas, kad nematytų mūsų nieks, užtraukiam............
dar gerai saulėta dieną nuo saulės.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 12 12, 17:32)

pas mus irgi roletai ant langu tai naktiniu užuolaidu neturim man labai aptinka aš ju minusa matau tik valymo prasme truputi priklus jie man šiuo klausimu norečiau ir naujam bute ju bet vyras nenori teks muštis kol yrodysiu kad užuolaidu noriu tik dieniniu
Atsakyti
Man užuolaidos dar elegantiška, gal todėl labiausiai patinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 12 12, 20:55)
Man užuolaidos dar elegantiška, gal todėl labiausiai patinka blush2.gif

man užuolaidos gražu...bet atsisakiau jų dėl to, kad be jų erdvės atrodo daugiau.
mes be užuolaidų gyvenam jau gal 10 metų. lotuliukas.gif Pradžioj neradau ko norėjau,paskui taip ir pasimiršo.kažkada mama užbambėjo,kad gyvenam kaip kokie... (tipo be užuolaidų ) tai pakabinau.Bet savaitę prabuvo ir buvo sukištos į spintą. Visgi riboja erdvę.
Mums gerai ,kaimynai iš priešais negyvena name, tai kol kas leidžiu sau džiaugttis be užuolaidų.
Atsakyti