Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų parfumeriniai įspūdžiai

Dalinkimės įspūdžiais, senais ar naujais, toliau.
Atsakyti
Dar skaitom senos temos pabaigoj paviešintus rusmos įspūdžius smile.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2012 12 12, 16:56)
Dar skaitom senos temos pabaigoj paviešintus rusmos įspūdžius smile.gif  Ačiū 4u.gif

Būtų labai smalsu daugiau įspūdžių, ypač apie kolbikės turinį mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 12 gruodžio 2012 - 16:12
QUOTE(rusma @ 2012 12 12, 17:11)
Būtų labai smalsu daugiau įspūdžių,  ypač apie kolbikės turinį mirksiukas.gif  4u.gif

Rašiau Per Fumum tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2012 12 12, 17:23)
Rašiau Per Fumum tongue.gif

Radau 4u.gif Skaityti apie jau pažįstamą kvapą buvo labai įdomu.

Man taip gerai nesilaikys, kelios valandos ir beveik nebejaučiu. Ir smilkalų visai neradau...

Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2012 11 30, 17:24)
Tom Ford Private Blend:

Noir de Noir

Pirma mintis pauosčius - oi kaip gerai, kad užteko proto netestavus nenusipirkt butelio, oi kaip gerai... Su rožių kvepalais aš atsargi. Ne tos gėlės, kurias mėgstu, kaip tik ta nata, kurios labai nemėgsta MB ir nežinau, gautų antikomplimentų rožių kvepalams įtaka ar tikras uoslės kaprizas, kad reti kvepalai su dominuojančiom rožėm man patinka. Labai reti. Bet visgi smalsumas įveikė pamėginti TF rožę...
Viršutinės natos - Lutensinės Sa majeste rožės dvynė. Turiu SL (per vargus ir kančias prisijaukinus, per ilgą laiką pamėgus) ir daugiau nieko panašaus turėt nebenoriu. Vadinu tai "raugintom rožėm", TF greičiausiai šitą efektą kuria agarmedis ir pačiulis. Pakinta. Širdies natos man patinka - rožė nesaldi, bet tarsi karčiu juodu šokoladu pagardinta. Tik kvapo prasme, jokiu būdu ne gurmaniška. Bet ir ne šipras. Kokią valandą pasidžiaugiu. Bazė vėl ne mano... Rožių nebejaučiu, bet kvapas sausėja, sausa mediena išlenda. Šyla, kaista, atrodo tuoj dulkės kils smile.gif Stebiuosi komentarais, kad nesilaiko. Man laikosi įsikibęs aršiai, jau seniai nusibodo, o jis nei nemano baigtis  biggrin.gif . Kvepalai tikrai labai įdomūs, kompozicija įvairiapusiška, kintanti, ryški, šleifinga, bet nesužavėjo...

man teko laime siandien ji uostelet.
As esu roziu gerbeja. Uosciau tik is buteliuko, nes nekilo noras purkstis ant saves - pauosciau ir lostelejau atgal... nuo dusinancio saldumo. Jokio panasumo i Majeste. Jokios net uzuominos apie roze neradau ir net nebuciau pagalvojus, kad ji yra, jei dabar fragrantikoj nebuciau natu paziurejus. Zodziu, visiskai ne mano, akis ant kaktos veciantis lipti saldesis. Nuvyle... pavadinimas turetu buti Sweet noir arba sweet de sweet arba sweet allaround
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 12 gruodžio 2012 - 18:13
QUOTE(LEEja @ 2012 12 12, 19:11)
Uosciau tik is buteliuko, nes nekilo noras purkstis ant saves - pauosciau ir lostelejau atgal... nuo dusinancio saldumo. Jokio panasumo i Majeste.

Nuvyle... pavadinimas turetu buti Sweet  noir arba sweet de sweet arba sweet allaround

Negaliu lyginti savo įspūdžių su jūsiškiais, nes aš buteliuko ar purkštuko neuosčiau ir jau beveik 99 proc. įsitikinus, kad nepauostysiu. Bandžiau iš naujo atomiko purkštis iš karto ant odos, atomikas jau turi naujus namus, o man nemanau, kad užeitų tokie sentimentai, kad dar kartą ieškočiau kvepalų, kuriuos nedvejodama priskyriau kategorijai "pauosčiau ir pamiršau". Galiu tik pakartoti vakarykštį savo sakinį - ne visada yra taip, kaip atrodo iš pirmo įkvėpimo, t.y. gal būtų atsiskleidę įdomiau ir ne taip saldžiai mirksiukas.gif . Bet suprantama, dažnai ir man atmetimo reakcija suveikia taip stipriai, kad visai nesinori ant savęs bandyti iš tolo atgrasų reikalą verysad.gif

Dar vieni vakarykščiai įspūdžiai - pasipurškiau vieną papurškimą vakare prieš eidama miegoti, kvepia stipriai, tarsi būtų ką tik pavartoti, dar dabar.
user posted image
Serge Lutens Vitriol d’œillet
Niekaip nepavadinčiau rytietiškais prieskoniniais, mano nosiai - pagrindinis kvapas - gėlių. Gvazdiko (gėlės, su žiedais, kotais ir būtinai lapeliais) bei sodrios lelijos duetas. Svaigus, truputį žalias, neįprastas, linkęs kisti į pudrišką. Puokščių pavidale gvazdikus su lelijom įsivaizduoti sekasi sunkiai, bet kvapų mišinys - nepatirtas ir mielas. Šleifas turėtų būti ypatingai gražus ir platus, jautėsi, kad sklinda toli. Bazė labai artima Etro Dianthus. Bjaurioji reikalo pusė - viršutinės natos, kelios pirmos minutės. Vyriško senovinio odekalono ir aliejaus mixas, jau buvo minčių čiuožt plaut. Bet greitai pakito. Liko stiprus, piktas gėliškumas (matyt tai visų pipirų, paprikų, muskatų mėginimas pasikandžioti, nes kaip atskirų natų aš jų neišskiriu). Gvazdikėlio, prieskonio, kuris daugumos nosių nuomone ten groja pirmu smuiku aš nerandu visai. Gal ir gerai. Nes gvazdikėliais kvepiančių kvepalų turiu ne vienus, o štai gvazdikais ir lelijom - nebe smile.gif. Kaip vyrišką, nepaisant tos vyriškai odekaloniškos pradžios nelabai įsivaizduoju, bent aš nepažįstu vyrų, kurie sutiktų kvepėti pakankamai iššvelnėjusia, bet vis tiek ryškiai gėliška jų pabaiga. Nebent ant vyriškos odos atsiskleistų prieskoniškoji prigimtis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 13 gruodžio 2012 - 06:34
Testavau Statkeviciaus pas drauge, labai nepatiko tas kvapas, aisku skonio cia reikalas.
Atsakyti
Bandau įsikirsti į nupurkštuko turinį:
Libertin Louison Technique Indiscrete Indiscrete
Nelabai sekasi, nes šį kartą saldumas stipresnis už mane tongue.gif . Taip įkyriai saldu, kad atrodo lenda į panages. Dėl priskyrimo grupei Floral Fruity Gourmand noro pasiginčyti nekyla. Vaisinis - uoginis - lipnus cukraus sirupas, su šiek tiek gėlinių natų. Pradžioje dar lyg jutau kažkokių uogų rūgštelę, tarsi gaivumo gūsį, bet ir tas nusaldėjo. Gražu tai, kad prie odos beveik nėra, o ore plevena kuo toliausiai - pilni namai kvapo nuo vieno pšyko. Atrodo, ir sunkus nėra, ir net ne itin rėkiantis, bet tas saldumo jausmas toks specifiškai kiaurai einantis, kad šį kartą deja, lai saldina gyvenimą kam nors kitam biggrin.gif
Atsakyti
Tom Ford Jasmin Rouge

atšokau dėl panašumo į pradines Estée Lauder Tuberose Gardenia plastikines-grybines natas, net pagalvojau, kad gal ne to įpylė biggrin.gif . Pakito ir tapo panašu į jazminų arbatą su muilu. Ne kažin kokį malonumą teikiantys palyginimai, bet ne kažin kokie ir įspūdžiai - beveik nurašiau visus naujus mėginukus net neišbandžius, su nuostata, kad vėl š... prisipirkau (mėginukus pasirinkt man sekasi nekaip - dauguma jų nepatinka biggrin.gif, o kai nepatinka jau antras iš eilės - vadinas gero nėra ko laukt smile.gif ). Dar kartą pakito - šį kartą susigiminiavo su Alien. Ryški sausa mediena jazminuose. Paskui lieka gryni jazminai, troškūs, nuobodūs. Ir vėl Alien. Ir taip kartojasi... Pagal natas toks turtingas atrodo kvapas, o kala tokias nuobodžiais vienos-dviejų natų derinukais, gerai, kad nors šitie kinta. Šiaip visumoje - ne, ne mano arbatos puodelis. Jazminai man patinka. Bet ne tokie.
Atsakyti
Tom Ford Santal Blush

Mažai sandalmedžio (apskritai medienos mažai), daug prieskonių. Jeigu tai galima prieskoniais pavadinti. Nugesus pirmoms medieninėms natoms, man kvepia grynai morkų sėklom arba geriausiu atveju morkų sėklom, sumaišytom su kmynais. Kad nepamirščiau apie ką, man užtektų poros žodžių - sėklų parduotuvė. Ganėtinai panašus mano nosiai į Kingdom EDP (nemėgstu jų). Ir stebiuosi sulyginimu su man ypatingai saldžiai bombonkiniu PG Praline de Santal. TF - jokio saldumo. Nebent vieną bendrą bruožą galiu išskirti - nei į vienų pavadinimą žodžio Santal aš nedėčiau biggrin.gif
Atsakyti
Tom Ford White Musk Collection Jasmin Musk
Šitas man įtiktų, jeigu nebūtų tekę laimės įsigyti jazminų labai panašiam mano nosiai pateikime - Armani Privé Eclat de Jasmin pavadinimu. Minkšti, gaivoki, natūralūs, švarūs. Paprasti, visiškai atitinkantys savo vardą - muskusiški jazminai. Tuo ir kažkuo žavūs, ir šiek tiek nuobodūs. Jeigu tektų rinktis - imčiau Armani Privé - turtingesnį, šiprišką, šiek tiek fonu panašų į Chanel Madmuazelę ir manau gerokai platesniam vartotojui ratui tinkamą gaivų jazminą.

Tom Ford Private Blend Arabian Wood
Ištvėriau valandą, po to labai labai kruopščiai nusiploviau, bet nelabai padėjo sad.gif. Laikosi taip stipriai įsikibęs, kad ir po plovimo jaučiu, tik ne tokį intensyvų. Kvapas priminė Amouage Dia (ji man primena kažkokius senesnius kvepalus, bet nepamenu kokius) ir jos fone - virtų burokų kvapas schmoll.gif - ne man. Nei šipras, nei miškas, visko daug ir tas viskas dar smarkiai be ryšio. Garbės žodis - jei būtų testuotas pirmas iš TF, ilgam laikui būtų ir paskutinis. Nepadėjo joks savęs guodimas, kad gal dar pasikeis, gal dar bus kas nors gražesnio - labai monotoniškas, visai ant mano odos nesiskleidžia ir daugiau su juo jokių reikalų nenoriu turėti.

Atsakyti