Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų parfumeriniai įspūdžiai

PG Isparta 26
Idomus ir keistas. Ant rankos be trupuciuko valanda. Karstligiskai, sakyciau, isteriskai metosi i skirtingas puses ir jau issauke aliuzijas bent 5 kvapu. Prasidejo labai graziu sipru. Geliu-vaisiu. Net ne iskarto atpazinau roze. Dziaugsmas praejo po 5 minuciu. Prasidejo karusele - Boadicea Alluring, Montale Black Aoud, FM Portrait, SL Rose de Nuit, Historiae Mystic Oud. Dabar kvepia sveziai nupjautu pusies medziu, ant kurio pakluvo lasas JHG Midnight Oud.
Negaliu pasakyti, jog man nepatinka, bet toks ispudziu perteklius vargina ir isbalansuoja. Kvapas labai stiprus, laikas nuo laiko pereina i visiska chemija. Noreciau isgirsti jo sleifa, o netirineti kas 2 minutes rankos, vis gaudama pazistamas kvapu kombinacijas ir sprendziama, i ka gi dabar man panasu.
Pagrindines girdimos natos pagal ryskuma roze+paciulis, agarmedis, pusys, kedras (pardon, kad ne lietuviskai - smoly).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 22 rugsėjo 2014 - 14:48
QUOTE(by ki @ 2014 09 22, 15:33)
PG Isparta 26

Roze pasislepe. Vis riskeja galingasis kedras. Greta daug saku.
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2014 09 21, 17:09)

Ar čia tik man taip atrodo, ar tikrai visur tik saldumas? Ar mano odos išdaigos tokios? Ar čia tokia parfumerinė tendencija?

pastaruoju metu ir man visur viskas per saldu... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(by ki @ 2014 09 22, 16:33)
PG Isparta 26
Idomus ir keistas.

Aciu, by ki, uz ispudzius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marokietė @ 2014 09 22, 22:47)
pastaruoju metu ir man visur viskas per saldu...  doh.gif

o baisiausia dar ir tai, kad išbandžiau ir Jo Malone English pear and freesia po dienos-kitos - tai po gražios minkštos komfortiškos pradžios viskas virto tuo pačiu sunkiai tveriamu saldėsiu, kaip ir Peony and blush suede g.gif ar čia tokia vienoda jų abiejų bazė, ar čia taip visas Jo Malone man ant odos gyvens. BIjau net pradėti testuoti Velvet Rose and oud... g.gif negi taip pat bus..

By_ki, vot te na, kaip sakoma, čia iš to, kad par daug pavadinimų galvoj tūno lotuliukas.gif būtų kartais pravartu tiesiog mėgautis, ką hihihi.gif bet kaip supratau, istorija baigėsi draugyste?
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2014 09 23, 15:47)
  istorija baigėsi draugyste?

Visos istorijos baigiasi draugyste. smile.gif Gerai, kai galva tinkama palyginti, ivertinti ir atrinkti, kas tinka draugauti ir megautis draugyste, o su kuo buvo malonu tiesiog susipazinti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 23 rugsėjo 2014 - 16:25
QUOTE(by ki @ 2014 09 23, 12:49)
SL L'orpheline
Nerealiai grazus muskas. Kazkoks sakraliskas ir ... melodingas.

Toks ispudis buvo ryte. Vos pusvalandziui prabegus nuo uzpurskimo. Vos jauciamas ladanas, vos jauciami cirtusai. Minkstas, trapus.
Bet butu per paprasta. Monsieur Serge paruose mums visa drama, kaip visuomet. Sakyciau, cia dar ta naslaitele.
Kvapas pakankamai gritai pasislepe, kaip ir nebuciau padikvepinusi. Apie pietus, kai po karstu vandeniu ploviau indus, pajutau malonu, bet visai kita kvapa, pagalvojau, nejaugi taip naujas valiklis kvepia? Dar labai ryskiai pakvipo metalu. Apuosciau viska, supratau, jog tai mano "naslaite" (erdve vos virs rieso). Tuo momentu muskas pasikeite ir nuskambejo kaip Lorenzo Villoresi - jau ne ladaninis, trapus, besimeldziantis - gyvas, stiprus, su vos jauciamais pipirais ir kt. prieskoniais. Pliupsniais islisdavo vyriskos natos -levanda ar pelynas (mazom dozem supainuoju), vis dazniau jauciau metalo natas. Virs viso to musko paklode. Paskui susalau ir vel pameciau kvapa. Nusmigau (esu namie, sergu), pabudus nesupratau, kas taip graziai ir prabangiai kvepia. Net neitariau, jog tai gali buti mano SL. Visai kitos kategorijos, kitos krypties. Kaip koks Kiliano Juodosios kolekcijos, ar Tom Fordo kvapas. Ypac sodrus, labai atkreipiantis i save demesi. Ir gurmaniskai saldus ir kviapiantis tauria mediena, ir karciai sipriskas. Dabar visos tos spalvos aprimo. Tauriai kvepia mediena, musku, prieskoniais ir vis dar metalo natomis.
Stai jums ir sakraliskas... i baze ladano visai neliko. Kokia ciatokia naslaite, ka cia Maestro turejo galvoj. Dar nezinia, kaip ant jusu nuskambes smile.gif
Bet, jauciu, cia irgi intriga yra ne menkesne nei su "Vilke".

Panos, labai visu atsiprasau uz klaidas. Ziauriai sudetinga mobiliaku rasyti. Man per smulku. Nepataikau, nepamatau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 23 rugsėjo 2014 - 20:05
Aciu by_ki uz ispudzius - taip buvau pasiilgus ju. wub.gif Labai idomu butu isbandyti tas visas metamorfozes. Sveikit!
Atsakyti
By ki ,skaityciau ir skaityciau .. wub.gif
Atsakyti
By_ki, na, bet ir spektras kvapų ir atspalvių, kuriuos pagavot... 4u.gif 4u.gif net užkrėtėt dar kartą juos pabandyti.. Nesirkit console.gif
Atsakyti
Al Attar Al Thamen

user posted image

Uzsakinejau aklai, kazkaip pastoruoju metu traukia ant arabu, bet ju sunkiai gauti pratestuoti, tai kad rizikuoju smile.gif Gavus, delsiau testuoti, nes muskusas ant manes zveriskai skamba, tiesiogine to zodzio prasme ir, kaip taisikle, kuo geresnis muskusas, tuo daugiau tie zverys man privaro (atsiprasau issireiskima, bet kitaip apibudinti sunkiai gaunasi) biggrin.gif. Na tai va, gavau ir pora dienu kaupiausi kol pagaliau, siandien, po to kai mano vaikas apipyle visa sofa vysniniu syrupu nuo kosulio, plansete suluzo ir susipykau su vyru, nusprendziau kad jei ir turi man tas muskusas prisikt, tai tegul siandien, nes diena jau visvien sugadinta .
Zodziu, kukliai taip papurskiau ant rieso ir vos neapsiverkiau - atrode kad avytes pervalge bergamotes ir apsitriede mano namuose doh.gif Kol mano smegenys chaotiskai stengesi prisiminti kam tas muskusas galetu tikti ir patikti, pajutau kad aromatas pradeda keistis. Stebuklingai, desimties minuciu begyje, riesas mano skleide spicy roze ir jazmina ant labai subtilaus udo pagrindo, silta ir gyli ambra, kazkur toli toli istizes muskusas. Aromatas jausmingas , bet ne vulgarus, labai grazus ir , mano nosei, labai moteriskas. Ant vyro sunkiai issivaizduoju as ji. Praejo jau valandos , o ta prieskonine roze vis grazeja ir grazeja. Vienareiksmiskai palieku sau , netgi jei ir neprisitrinsim mes tiek kad nejausti pradines fazes, tai pakenteti 10 monuciu tikrai verta smile.gif

Dabar labai noriu pabandyti ir Al Attar Al Thameen Al Bahy Rasasi smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti