Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų parfumeriniai įspūdžiai

Libertin Louison Technique Indiscrete Paname Paname

Patys gražiausi kada po nosimi papuolę kmynai kvepaluose. Kvapas pasirodė ganėtinai artimas gurmaniškiems, bet saldumas neįkyrus, vaisinės natos atsveria. Gerai suuodžiu ir obuoliuką, ir mandarinus, ir kažką lengvai pyraginio. Mielas, jaukus, lengvas ir kartu neįprastas. Tokiame salsvame-ambriškame-šipriškame fone pateiktų kmynų iki šiol uostyt neteko.
Atsakyti
TOM FORD Privat Blend: BOIS MAROCAIN. Kirpeja mano (bendras kvapu paprotejimas) papurske riesa. Grazus o visai netiketai, neikyrus toks (kaip as fordo baidaus nuo BO pabandymo laiko), jauciau santalas, nors jo nera... galbut tada medienos akordai.. smilkalai jaukus, ir zalia (ne ka tik nukirsta, o zydinti:) mediena. fainas kvapas....neperskasi iskart taip lengvai.

THE DIFFERENT COMPANY BALKISS SUBLEME.. ka as galiu paskyt - noreciau as ju savo kolekcijoj. Jaukus modernus sipriukas. Gardus zalesis, aisku roze kazkur per viduri...alyvos ziedelis o gal lapelis... po to islenda paciulis paciulis. Ne per sunkus dienai ir idomus visai, ypac del to, kad vis spirgsi juoduju serbentu lapai...

kitas tos pat firmos grozis - THE Different Company De Bachmakov - man asocijuojasi su bergamotes arbata. (earl grey)smile.gif dar jauciu minkstuma medvilnes (kurios nera) , neaikstingos kalendros niuansa, frezijos plast plast, gal raudonuosius serbentus (vaidenas, ju nera..), dar medzio silumos (kedras ir ambra bazinese natose- pasitikrinau). Turi gaivumo, bet ne per daug, siltas, apsupantis, apvelkantis, apjungiantis, minkstas kvapas... daugiasluoksnis.

Le Parfum de Therese Frederic Malle - meginuka nuroviau cia is forumo, ypac idomu buvo tai, kad kvapas kurtas vienam zmogui - tiksliau parfumeris Edmound Rudnitska ji sukure savo zmonai Terezai 1950-aisiais. O Frederikas Malle ikalbejo kvapa istraukt i viesuma ir dar interviu paminejo kad tai vienas geriausiu sukurtu kvapu istorijoje, tai kaip uzintrigaaavo... istikruju geras ir grazus tas kvapas. Kibirkstele, gaivalas, tyralas, nuosirduma. Elegantiskas bet ne too much, kad ipareigotu labai. Skamba visai moderniai siandien, tikrai ne per sunkus..nors vintaziskumo aisku turi. Sultingi ozoniniai vaisiai, aldehidai (neitraukti i piramide, gal ju ir ner, gal tik man jie jaucias), oda ir mediena... labai stipriai jauciu pakalnuciu sleifa (kuriu ner..) Sleifinis. Ozoniskas (kartojuos su tuo zodziu, nes jis man labai stipriai apsako kvapo esme) , panasu i prabangaus sampaniskumo deguonimi pripidytu vaisiniu burbulu issproginejimo palikta sausa rugstele. Man jis atrodo mielas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AGAMENONA: 23 gruodžio 2012 - 11:32
susipažinau su Amouage Memoir.
Pirmom natom labai primena Serge Lutens Cedre, bet minučių reikalas ir panašumas dingsta. Lieka neapsakomo grožio smilkalai, kurie asocijuojasi su kitu SL kvapu - Serge Noire, sumaišytu su kažkuo senoviniu... Prisiskaičius atsiliepimų galiu tik pasakyti, kad Poison man nieko bendro neturi... Jeigu kažkas iš Dior - tai nebent klasikinė Miss Dior šipriškumu giminiuotųsi.

Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2012 12 27, 19:21)
susipažinau su Amouage Memoir.
Pirmom natom labai primena Serge Lutens Cedre, bet minučių reikalas ir panašumas dingsta. Lieka neapsakomo grožio smilkalai, kurie asocijuojasi su kitu SL kvapu - Serge Noire, sumaišytu su kažkuo senoviniu... Prisiskaičius atsiliepimų galiu tik pasakyti, kad Poison man nieko bendro neturi... Jeigu kažkas iš Dior - tai nebent klasikinė Miss Dior šipriškumu giminiuotųsi.

tarp kitko - miss dior.
turiu nauja versija - kvapas nepanasus, tikrai siprinis giminaitis
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2012 12 21, 13:35)

panasus i Incense Rosé. Mano bus butinai, puikus, palaiminiai. Smilkalai ne saldus, ne duminiai, o zaizaruojantys, sviezi, citrininiai-bergamotiniai, norisi kvapu apsigaubti, sulisti i ji, buti jame, nezinau, gal protas aptemo biggrin.gif

Mano pirmas įspūdis apie Incense Extreme buvo panašus.

Bet - po kurio laiko - pykinimas... Ir taip su visais Tauerio bandytais kvepalais išskyrus ZETA, Une Rose Chyprée ir L'air du désert Marocain (nors kai buvau pastarųjų padauginus - irgi ne kas buvo...).

Man Tauer'is ant kitų labai gardžiai kvepia smile.gif beveik visi jo kvepalai, tik va negaliu jo Carrillon pour un ange nei ant savęs nei ant kitų pakęsti... smile.gif

Bandžiau 8 iš jo kvepalų.
Atsakyti
QUOTE(audronasak @ 2012 12 27, 20:30)
Bet - po kurio laiko - pykinimas... Ir taip su visais Tauerio bandytais kvepalais

ir man taip pat

Papildyta:
user posted image

absoliuti ekstaze, pagaliau as ji radau, toki, koki turejau 1985 metais, aciu, zvaigzdziuke!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 27 gruodžio 2012 - 22:14
Gavau siandien is venos geros damos Montale Aoud lime, uzpurskiau ant rankos (vyras jau saldziai miegojo ant sofos prie TV), per kokias 5 min pabudo ir nuvare musu sunu paaugli i vonia maudytis, mat jo kojos smirda. As sedziu ir tyliu... Grizo nuskriaustas bet uztat visas svarus musu vaikas is vonios, ziuriu vyras vel kazko iesko po sofos, itariu kad iesko nesvariu kojiniu... neranda. Pradeda nerimauti. As jam ranka prie nosi, klausiu "Gal sito ieskai?" biggrin.gif Toliau cenzura ir... dabar jau buvo mano eile maudytis. Bet vistiek ranka kvepia(smirda!). Brrr... Nesitikejau. O is atomiko taip skaniai pakvipo klasikiniu Agent'u Provocateur. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2012 12 28, 00:37)
Gavau siandien is venos geros damos Montale Aoud lime, uzpurskiau ant rankos (vyras jau saldziai miegojo ant sofos prie TV), per kokias 5 min pabudo ir nuvare musu sunu paaugli i vonia maudytis, mat jo kojos smirda. As sedziu ir tyliu... Grizo nuskriaustas bet uztat visas svarus musu vaikas is vonios, ziuriu vyras vel kazko iesko po sofos, itariu kad iesko nesvariu kojiniu... neranda. Pradeda nerimauti. As jam ranka prie nosi, klausiu "Gal sito ieskai?"  biggrin.gif  Toliau cenzura ir... dabar jau buvo mano eile maudytis. Bet vistiek ranka kvepia(smirda!). Brrr... Nesitikejau. O is atomiko taip skaniai pakvipo klasikiniu Agent'u Provocateur.  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kazkokie tie vyrai del montale solidarus...
Atsakyti
[quote=MilGana,2012 12 28, 00:37]
Gavau siandien is venos geros damos Montale Aoud lime, uzpurskiau ant rankos (vyras jau saldziai miegojo ant sofos prie TV), per kokias 5 min pabudo ir nuvare musu sunu paaugli i vonia maudytis, mat jo kojos smirda. As sedziu ir tyliu... Grizo nuskriaustas bet uztat visas svarus musu vaikas is vonios, ziuriu vyras vel kazko iesko po sofos, itariu kad iesko nesvariu kojiniu... neranda. Pradeda nerimauti. As jam ranka prie nosi, klausiu "Gal sito ieskai?" biggrin.gif Toliau cenzura ir... dabar jau buvo mano eile maudytis. Bet vistiek ranka kvepia(smirda!). Brrr... Nesitikejau. O is atomiko taip skaniai pakvipo klasikiniu Agent'u Provocateur. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gavosi tylus antikomplimentas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begge: 27 gruodžio 2012 - 23:52
QUOTE(by ki @ 2012 12 27, 23:47)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kazkokie tie vyrai del montale solidarus...

drinks_cheers.gif pirma karta mano vyro tokia neigiama reakcija buvo i kvepalus, retai kada pastebi koki kvapa. O siandien... net pabudo! blink.gif

QUOTE(begge @ 2012 12 27, 23:50)
Gavosi tylus antikomplimentas g.gif

Tylus???? Reikejo girdeti jo piiiiiiiip.... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 27 gruodžio 2012 - 23:54
MilGana
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ot prisijuokiau megalol.gif megalol.gif megalol.gif megalol.gif megalol.gif
manajam kai jau nepatinka mano bandymai, tai jis lepteli IR VEL BOBUNIU KVEPALAIS PASIKVEPINUS biggrin.gif nors man taip kvepia rolleyes.gif ot jiems taip rodos ir viskas lotuliukas.gif
Atsakyti
egleles ikvepta bei pasinaudojus proga (buvau siandien akropolyje) uzsukau i kristiana pauostyti guerlain'o edp. visai buvau pamirsusi, jog testeriai - edt, tad tiesiog dar karta pratestavau L'Heure Bleue . groooooooooooooozis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bet nepalieka jausmas, jog tiesiog kvepiu mamos kvepalais - Красная Москва. Na jau tiek minimalus tas skirtumas, net su remake'u. grizus namo uzsipurskiau ant antros rankos - na, vos-vos. sutemos turi toki mitsouk'iska astria rugstele, KM ciut saldesnis. ana karta, kai lyginau buvo silciau, tad kvapai atsivere dar panasiau.

na ir dar vienas ispudis - pamaciau kaledinius chanel rinkinukus su Nr.5 miniatiura (seseliai+miniukas, pudra+miniukas), na jau tokia grazi ta miniatiura wub.gif , bet labai maza, o spalvos man netinkancios...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 02 sausio 2013 - 22:26