QUOTE(*leila* @ 2012 12 20, 16:40)
Testavau vakar Juozuko kvepalus...

aprašą pasiskaičiau tik šiandien,bet Dievaži,vakar riešas priminė bažnyčios smilkalus ,man jie tokie mistiški,kažkuo kabino,bet tuo pačiu ir baugino...likau nesupratus,o kas keisčiausia man jie po to visai dingo...išgaravo lyg dūmai...specialiai šiandien bandžiau uost megztuko rankovę ir nieko...keista,nes konsultantė minėjo,kad laikosi jie laabai ilgai...nu mistika...
as purskiau antradieni - kliuvo ir ant riesines, tai kvepia, laikosi, aisku ne toks gilus kvapas, susaldejes ir minkstas, bet yra
jau, atrodo, galiu pora zodziu apie ryte purkstus
La Maroco Pour Elle - Andy Tauer. Aklas pirkinys atomike, pries tai bandzius Incense Rose - absoliuti meditacija, akys stulpu ir palaima

Tai su Maroco pour elle taip neatsitiko, is karto atsokau nuo rieso - per saldu ir dusina, labai ryski levanda, nors jie priskiriami prie jazminu. Pirma asociacija su toki pat efekta sukelusia TF BO. Antrakart prikisus riesa pradejo burnoj kaupti saldzios seiles, lygiai taip pat kaip ir su BO - toks pykinimo jausmas atsirado ir lydejo apie valanda, kai tik stipriau padvelkdavo ta levanda, o dvelke labai, tikrai ne droviai

Mazdaug po poros valandu levanda dingo, isryskejo jazminas, pykinimas dingo, saldumas apmazejo, susvelnejo

Kvapas kokybiskas, nors ir ne mano, ikvepus toks jausmas, kad kvapas kerta per smegenis, labai charakteringas, sugriebiantis ir nepaleidziantis. Nezinau ar darkart bandysiu, dar turiu Insence Extreme, tai ryt jau laukiu, kada juos bandysiu, tikiuosi nepykins