Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų parfumeriniai įspūdžiai

Ne kokie ispudziai pabandzius ant saves Tann Rokka Kisu unsure.gif vaistine, anyziniai lasai ir pabaigai kazkuris skalbiniu minkstiklis Lenor (berods pavasariniai ziedai) nors tai ne esme, ji gausiai naudoja anyta, brrrrr. Ir tas kvapas visai nesusijes su sia miela moteriske, tiesiog fiziskai mes su siuo kvapu vienas kita atstumiame doh.gif
Atsakyti
Prisikarksėjau apie savo visišką abejingumą Frederic Malle biggrin.gif
L'Eau d'Hiver užkabino kol kas nelabai suprantu kuo - ar angelika, kuri nelabai žinau kuo kvepia, bet nujaučiu, kad čia jos darbas padaryti šiuos kvepalus šaltai gaivius g.gif . Šiek tiek panašu į anyžius, bet ne anyžiai. Ar visgi labai gražus, lengvas heliotropas, kuris mano heliotropams labai pritariančiai nosiai skamba neįprastai, bet vis tiek aiškiai ir atpažįstamai. Būtent lengvi, gaivūs, vėsūs heliotropai man iki šiol nepasitaikė. Pavasaris. Labai labai mielas nesaldus lengvumas. Medaus nerandu, tik tarsi aplyti, šalti ir minkšti žiedai, kurie palaipsniui šyla, sausėja, bet nenusaldėja. Noriu.
Atsakyti
Tom Ford Black Violet.
Pradžioje uodžiu kažką žalią, ne žolė, tad spėju, kad našlaitės lapai su keliais lašais citrinos. Po kelių minučių kvapas minkštėja ir virsta į barchatinę vaisių mišrainę. Labiausiai nosį kutena persikas, kurio kvepaluose nemėgstu. Šioj stadijoj Black Violet primena Salvador Dali Le Roy Soleil. Labai sunku testuoti, norisi kuo greičiau nusiplauti. Po pusvalandžio uodžiu tuberozą. Fragrantica jų nenurodo, bet man ji vaidenasi nors tu ką. Kvapas patamsėja, pasunkėja vis dar barchatinis ir , kiek iš atminties galiu prisiminti, savo charakteriu, aromatu primena TF Velvet Gardenia. Lekiu plauti riešo, negaliu ilgiau kentėti persiko ir tuberozos žudančio dueto. Jei ne pažadas rašyti įspūdžius, nusiplaučiau po dviejų minučių.
Dar norėčiau pridurti, kad persikas kvepaluose man uodžiasi kaip prarūgusi virtuvinė merlinė mazgotė. Tarybiniais laikais, bent jau mano aplinkoje, mazgotė buvo merliaus gabalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benicio: 17 gruodžio 2012 - 20:32
QUOTE(Benicio @ 2012 12 17, 21:27)
Tom Ford Black Violet.

biggrin.gif smagiai suskaičiau biggrin.gif Ačiū 4u.gif
Man besąlygiškai pats gražiausias TF privatas, kol kas vienintelis, prieš kurį nedvejodama papurčiau sąskaitą. Ot tos žmonių nosys tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 17 gruodžio 2012 - 21:09
Tom Ford Levander Palm.
Rašau po antro testavimo. Purkštelėjimas ir - o Viešpatie švenčiausias.. kas čia per... Stiklinė pieno į ją įmerkta kadagio šakelė ir ant viršaus užpiltas gazuotas citrinų vanduo. Visiškas nesusipratimas. Po kelių minučių spygliuotas arbūzas ir tolumoj lyg raugintų agurkų prieskonis. Vėliau uodžiu levandas, bet jas užgožia spygliuotis. Visumoj, labai tonizuojantis kvepalas biggrin.gif . Pakištų kas miegančiai po nose, šokčiau iš patalo, kaip kareivis. Bazėje dingo pienas, agurkėliai tongue.gif ... Levandos, citrusai, vetiverija ir dar kažkas, ko negaliu įvardinti, kuris priduoda svarumo, gilumo. Kvapas vis dar tonizuojantis, bet ne šokiruojantis. Mano nosiai vyriškas. Ir vėl iš atminties lyg panašu į Versace Man Eau Fraiche, lyg į Versace Pour Homme. Vienu žodžiu - jau girdėta.
Atsakyti

Spygliuotas arbūzas su raugintais agurkais ir pienas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Paskaičius Jūsų įspūdžius, džiaugiuosi , kad pažintį su Fordu palikau ateičiai. Atrodo ypatingai kontroversiškas g.gif Tačiau puikūs komentarai, jaučiu, kad įdomiau skaityti, nei būtų uostyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2012 12 17, 20:36)
Prisikarksėjau apie savo visišką abejingumą Frederic Malle  biggrin.gif
L'Eau d'Hiver užkabino kol kas nelabai suprantu kuo - ar angelika, kuri nelabai žinau kuo kvepia, bet nujaučiu, kad čia jos darbas padaryti šiuos kvepalus šaltai gaivius  g.gif . Šiek tiek panašu į anyžius, bet ne anyžiai. Ar visgi labai gražus, lengvas heliotropas, kuris mano heliotropams labai pritariančiai nosiai skamba neįprastai, bet vis tiek aiškiai ir atpažįstamai. Būtent lengvi, gaivūs, vėsūs heliotropai man iki šiol nepasitaikė. Pavasaris. Labai labai mielas nesaldus lengvumas. Medaus nerandu, tik tarsi aplyti, šalti ir minkšti žiedai, kurie palaipsniui šyla, sausėja, bet nenusaldėja. Noriu.

Aha, jie nuostabus- man primena ant silto delno tirpstanti sniega. Minksti ir efermiski. Nuo pat susipazinimo (2008 m.) nesiskiriu, man jie- tobuli

Esu pastebejusi, kad bene visos Fordo variacijos gardenijos tema mane baugina ph34r.gif (ir as ja jauciu Black Violet). Cia lyg kazkas kesintusi uzmusti milzinisku plastmasiniu medumi varvanciu gardenijos ziedu per galva- mano saiko jausmas man ikyriai snibzda, kad spruk, kol nevelu cool.gif
Atsakyti
Nu,merginos,jūs pavarot! lotuliukas.gif Skaityt Jūsų parfumerinius įspūdžius tikras malonumas,gera nuotaika garantuota thumbup.gif Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *leila*: 18 gruodžio 2012 - 11:40
Testavau vakar Juozuko kvepalus... g.gif aprašą pasiskaičiau tik šiandien,bet Dievaži,vakar riešas priminė bažnyčios smilkalus ,man jie tokie mistiški,kažkuo kabino,bet tuo pačiu ir baugino...likau nesupratus,o kas keisčiausia man jie po to visai dingo...išgaravo lyg dūmai...specialiai šiandien bandžiau uost megztuko rankovę ir nieko...keista,nes konsultantė minėjo,kad laikosi jie laabai ilgai...nu mistika... g.gif
Atsakyti
QUOTE(*leila* @ 2012 12 20, 16:40)
Testavau vakar Juozuko kvepalus... g.gif aprašą pasiskaičiau tik šiandien,bet Dievaži,vakar riešas priminė bažnyčios smilkalus ,man jie tokie mistiški,kažkuo kabino,bet tuo pačiu ir baugino...likau nesupratus,o kas keisčiausia man jie po to visai dingo...išgaravo lyg dūmai...specialiai šiandien bandžiau uost megztuko rankovę ir nieko...keista,nes konsultantė minėjo,kad laikosi jie laabai ilgai...nu mistika... g.gif

as purskiau antradieni - kliuvo ir ant riesines, tai kvepia, laikosi, aisku ne toks gilus kvapas, susaldejes ir minkstas, bet yra

jau, atrodo, galiu pora zodziu apie ryte purkstus La Maroco Pour Elle - Andy Tauer. Aklas pirkinys atomike, pries tai bandzius Incense Rose - absoliuti meditacija, akys stulpu ir palaima smile.gif
Tai su Maroco pour elle taip neatsitiko, is karto atsokau nuo rieso - per saldu ir dusina, labai ryski levanda, nors jie priskiriami prie jazminu. Pirma asociacija su toki pat efekta sukelusia TF BO. Antrakart prikisus riesa pradejo burnoj kaupti saldzios seiles, lygiai taip pat kaip ir su BO - toks pykinimo jausmas atsirado ir lydejo apie valanda, kai tik stipriau padvelkdavo ta levanda, o dvelke labai, tikrai ne droviai biggrin.gif
Mazdaug po poros valandu levanda dingo, isryskejo jazminas, pykinimas dingo, saldumas apmazejo, susvelnejo smile.gif Kvapas kokybiskas, nors ir ne mano, ikvepus toks jausmas, kad kvapas kerta per smegenis, labai charakteringas, sugriebiantis ir nepaleidziantis. Nezinau ar darkart bandysiu, dar turiu Insence Extreme, tai ryt jau laukiu, kada juos bandysiu, tikiuosi nepykins biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 20 gruodžio 2012 - 15:03
user posted image

panasus i Incense Rosé. Mano bus butinai, puikus, palaiminiai. Smilkalai ne saldus, ne duminiai, o zaizaruojantys, sviezi, citrininiai-bergamotiniai, norisi kvapu apsigaubti, sulisti i ji, buti jame, nezinau, gal protas aptemo biggrin.gif
Atsakyti
TOM FORD PRIVAT BLEND: BOIS MAROCAIN. Grazus netiketai, neikyrus visai kaip BO, jauciau santala, nors jo nera... galbu tada medienos akordai.. smilkalai jaukus, ir zalia (ne ka tik nukirsta, o zydinti:) mediena. fainas kvapas....
Atsakyti