Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų parfumeriniai įspūdžiai

QUOTE(Rutule @ 2014 03 24, 14:12)
Ačiū už įspūdžius, rusma  4u.gif

Kvepėt pati nenorėčiau, bet aš alpstu nuo visokių parkingų kvapų - padangų, tepalų, benzino.

drinks_cheers.gif as galbut kartais kvepecia cool.gif

Pazistu vyriski, prisiekusi baikeri is dusios, kuris uz toki kvapa butu ready to kill reiktu ant jo isbandyti
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2014 03 24, 15:02)
Serge Lutens Rahat Loukoum
.. Echh, auksine žuvele, išpildyk norą, ką...

Aciu uz ispudzius smile.gif

O ta zuvele tegul ir pas mane plaukia nors su laseliu. Mane Keiko Mecheri Loukhoum uzbure, nors gal ir nera devetini, bet dieviski. O sis, ko gero, butu tobulas ir devejimui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2014 03 24, 13:12)
Kvepėt pati nenorėčiau, bet aš alpstu nuo visokių parkingų kvapų - padangų, tepalų, benzino.

Rutule, kai paskutine karta megau padangu, tepalu/benzino kvapus, po 9 men pagimdziau sunu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marokietė @ 2014 03 24, 15:03)
O ta zuvele tegul ir pas mane plaukia nors su laseliu. Mane Keiko Mecheri Loukhoum uzbure, nors gal ir nera devetini, bet dieviski. O sis, ko gero, butu tobulas ir devejimui  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif dėviu ir KM, nors apibumba mane artimieji. Man jie taip pat dieviški. O SL manau aplinkiniams neužkliūtų, ypač mikrodozė.

QUOTE(MilGana @ 2014 03 24, 15:04)
Rutule, kai paskutine karta megau padangu, tepalu/benzino kvapus, po 9 men pagimdziau sunu. ax.gif

kadangi padangų kvapais nesusižavėjau, reiškias galiu būti rami - pagausėjimas negresia lotuliukas.gif

Iš serijos: nežinau ar labiau sm... ar labiau kvepia.
Costes Costes
iš pirmo kvėptelėjimo nusprendžiau, kad labai keistas, rūgščiai aštrus kvapas ir turbūt labiau jam tiktų įvertinimas dvokalai, nei kvepalai. Bet olandė, iš kurios gavau atomiką, buvo pasidėjusi tarp 5 savo mėgstamiausių... Tai taip lengvai nenurašiau. Kartoju pažintį. Smilkalai. Ryškūs, bažnytiniai, vos ne ašarą spaudžiantys. Jau toks "mišių" kvapas, kad liūdesys apėmė. Ne mano, nenoriu, nemėgstu tokių kvepalų. Tada išlindo daug aštrių pipirų, ladanas su pipirais. Ir ne tik - su lauralapiais. Kol galiausiai liko lauro lapų monoaromatas, sūrus, jeigu buitinant - šitie kvepalai nuvėsę man primena agurkams užpilti paruoštą marinatą. Smilkalų nebėra, o aštrių prieskonių devynios galybės. Negaliu sakyti, kad neįspūdinga. Bet keista. Labai intensyvu, pikta, liūdna. Gal ant vyriškos odos skambėtų gražiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 24 kovo 2014 - 14:45
QUOTE(rusma @ 2014 03 24, 14:32)
kadangi padangų kvapais nesusižavėjau, reiškias galiu būti rami - pagausėjimas negresia  lotuliukas.gif

oj, oj, rusma, cia viskas laaabaaai individualu hihihi.gif

QUOTE(Marokietė @ 2014 03 24, 14:03)
O ta zuvele tegul ir pas mane plaukia nors su laseliu.

Damos, po to i Klaipeda ta zuvele kaip nors, turiu jai darbo hi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 24 kovo 2014 - 14:39
Putain des Palaces Etat Libre d`Orange

Man pirmas Etat Libre kvapas. Pirmiausia, nesitikejau keliu valandu ant odos laikymosi bigsmile.gif Antriausia, truputi bijau oriniu, skaidriu kvapu, bet sis pasirode idomus savo dvilypiskumu. Tarsi violet ir ryziu miltiskumo ir rozes + mandarino/apelsino kova. Kuris kuri nurungs, nukonkuruos.. bet musis lygiavertis. Tik odos duslumas tai violetku, tai rozes puseje, netikeciausiais momentais dezertyruoja, kur jam labiau patinka. Sakyciau, ir isaukletas, rafinuotas, ir laukinis, verzlus.
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2014 03 24, 14:11)
kažkada mano draugė jais wc purškė  karsta.gif

toks nepigus malonumas tie WC purškikliai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , pvz štai šis
http://www.ebay.co.u...=item4ad277d41e
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2014 03 24, 16:23)
toks nepigus malonumas tie WC purškikliai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , pvz štai šis
...

rusma, cia bajeris kazkoks??? lotuliukas.gif Joy tiek kainuoja???
Vos nepaspringau kava...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 24 kovo 2014 - 17:03
QUOTE(andorinha @ 2014 03 24, 18:02)
rusma, cia bajeris kazkoks???  lotuliukas.gif  Joy tiek kainuoja???
Vos nepaspringau kava...

Joy nepigus, tik ne iki tiek. Matyt versija versijai nelygi. Tokiam buteliuke nebuvau mačiusi, o nuo tokios kainos ir pati vos neužspringau.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2014 03 24, 17:06)
Joy nepigus, tik ne iki tiek. Matyt versija versijai nelygi. Tokiam buteliuke nebuvau mačiusi, o nuo tokios kainos ir pati vos neužspringau.

Nesamones tokia kaina, pasakysiu... Ryt poryt parodysiu savaji, reiks pagalbos nustatyti jo amziu.
Joy Patou
Pavarciau Ebay, net nezinau, ka sakyti, mano Joy bus lygiai toks pats blink.gif , tik kaina zyyymiai mazesne.
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 24 kovo 2014 - 17:38
QUOTE(MilGana @ 2014 03 24, 15:04)

Man per nėštumus labai paūmėdavo tas kvepėjimas - vos ne kaip katinas aplink valerijonus slankiodavau biggrin.gif Dabar narmaliai viskas.

QUOTE(rusma @ 2014 03 24, 15:32)
kadangi padangų kvapais nesusižavėjau, reiškias galiu būti rami - pagausėjimas negresia  lotuliukas.gif

Tai jo jo biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri pasidalintų įspūdžiais apie Caron Montaigne? 4u.gif
Atsakyti