Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų parfumeriniai įspūdžiai

QUOTE(vile999 @ 2014 08 16, 15:27)
man sie jaunesnysis Dior addict brolis

Sveikinu su nauja meile smile.gif.
O dėl 'brolio' kaip sudominot - iki šiol net pusbrolio Addict'ui radusi nebuvau schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 08 16, 22:51)
Sveikinu su nauja meile smile.gif.
O dėl 'brolio' kaip sudominot - iki šiol net pusbrolio Addict'ui radusi nebuvau  schmoll.gif  smile.gif

aciu biggrin.gif

nu man iki siol irgi nieks neprilygo Addict'ui, net Jacomo silences purple, man toli grazu ne tas, nors daugelis sako panasu.
bet va sitas ant mano odos(ant popiergalio to nera) po valandeles kabina taip pat kaip ir addict. tik nesuprantu kas per natos g.gif ? galvojau, kad tongapupes addict'e taip patinka derinyje su kazkuo, bet Leger ju neturi.
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2014 08 16, 16:27)
Nauja meile user posted image
nors siunciausi YSL elle, gavau YSL elle intense , bet labai labai patiko, dabar norisi Elle , ypatingai palyginti del panasumo i CD midnight poison.

Abu puikūs, bet kaip ir Midnight Poison, jau nebegaminami.
Atsakyti
Vis dar jaučiu kvapą [ant rūbo patekusį] nuo:
a)
user posted image
ir
cool.gif
user posted image

Dideliausiai esu nustebus dėl CH - maniau, bus gaivus gėlėtas kvapas, bet jis stiprus ir pykinantis unsure.gif biggrin.gif [einu skaityt į fragrantiką, kokia tai galėtų būti nata / ingridientas]
Valentina po pirmų purkštelėjimų labai patiko - saldumu, tačiau, gerokai prasigaravus - jau schmoll.gif Kažkas panašaus 'pykinančio' kaip CH.
Tiesa, abu EDP.
Ot tau jurgi ir kepurė! biggrin.gif - Maniau prakvipsiu gaiviakais, o kelinta diena negaliu atsikratyt 'stipriakų' lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 19 rugpjūčio 2014 - 08:00
Ejau ieskot kazko kitokio nei mano butelaiciu virtines turinys ..bet radau ...kaip visada ant to pacio kurpaliaus pagaminta ,bet koki geriiiii ,kaip tik man jo ,to juodo tasko ,juoduliu kolekcijoje ir truko ... biggrin.gif
http://www.fragranti...cese-16582.html
" kitokio" ieskosiu veliau,dabar megaujuos ,keistu ,dar neuostu juodumu wub.gif biggrin.gif

Pasinaudojant galimybe ,101 karta " pratestavau" Puredistance Black ,turiu M - man nuostabus kurinys wub.gif ir visaip bandau save itikint ,kad turi buti nuostabus ir Black ,geri labai,bet nuostabumo niekaip nepagaunu ,gal 102 karta pavyks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jottauute: 19 rugpjūčio 2014 - 22:52
QUOTE(jottauute @ 2014 08 20, 00:51)
Ejau ieskot kazko kitokio...

O kaip jūs draugaujate su kai kuriais "sunkiosios artilerijos" Amouage vyriškais variantais?
Atsakyti
senas įrašas, bet apsidžiaugiau atradusi kalbant apie Majda Bekkali. Man be galo patiko šitie http://www.luckyscen...y-majda-bekkali

sustabdė mane kvapas, ieškau, gal kas turėtų, reiktų su jais pabūti ilgiau. Namie tik išskaičiau, kad jie "vyriški", bet atradau internete daug atsiliepimų, kad taip "apsirikau" ne vien aš smile.gif iš pradžių labai sunkus kvapas, gal net per britkus, bet po kurio laiko tampa minkštu, jaukiu gal net saldžiu reikalu, reikalaujančiu žiemos ir šilto stambių siūlų megztinio smile.gif

QUOTE(eglegle @ 2013 11 06, 23:18)
drinks_cheers.gif

Man dar šitie visai nieko, tik parduotuvėj jau viskas susimaišę buvo:
http://www.fragranti...bdan-21550.html

O labiausiai nustebino šie:
http://www.fragranti...-Him-16290.html

Parduotuvėje irgi sudominę, vėliau iš atomiko pasirodė esantys mano natūrai visai nepakeliami , visko per daug - tuberozos, karamelės, gvazdikėlių... ir viskas karšta, net degina. Aklas pirkinys būtų katastrofa  smile.gif

Atsakyti
Siandien igijau nedideli kieki Thierry Mugler Eau de Star. Isgirtas (ir peiktas..) Angel labai krastutines emocijas kelia:uostyti visai nieko,net labai nieko,bet jei salia kas ilgiau su tuo kvapu sukiojasi - negaliu,kaip ikyru!!
O Eau de Star-pats tas, tas "angeliskumas" labai jau graziai skleidziasi,labai jau tinkamai sudozuotas ir kazkuo skaidriu skiestas.
Pagaliau naujas fainas kvapas-einu rinkti komplimentu! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2014 08 19, 23:56)
O kaip jūs draugaujate su kai kuriais "sunkiosios artilerijos" Amouage vyriškais variantais?

Nepazystu nei vienu.. Tik naujus Journey testavus ax.gif
Gal patartumet kokius paziuret ? ax.gif Daug ju ten .
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2014 08 24, 02:06)
Nepazystu nei vienu.. Tik naujus Journey testavus  ax.gif
Gal patartumet kokius paziuret ?  ax.gif Daug ju ten .

Interlude, Epic, Memoir vyriškus
Iš Library serijos - Opus V ir VI
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2014 08 24, 10:22)

Jei gerai pamenu, vyriški Dia yra nuostabūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2014 08 24, 10:22)

QUOTE(vintage78 @ 2014 08 24, 12:20)
Jei gerai pamenu, vyriški Dia yra nuostabūs wub.gif

Aciu labai ,butinai pasiziurinesiu ,aplamai Amouage tik neseniai pradejau dometis ,nezinau kodel netrauke manes jie,ir be reikalo ,nes tikrai puikiai besilaikantys ,geros sudeties kvapai wub.gif .Memoir teturiu ,Opus juoda zinau wub.gif Turesiu vel reikalu Cremineje biggrin.gif
Atsakyti