Įkraunama...
Įkraunama...

LEGO ir kiti konstruktoriai

QUOTE(jurga11 @ 2012 12 14, 11:55)
Taiko nuolaidas dežėms Norfoje, patikrinau smile.gif
Didelė keturių snapukų (šiaip tai ji nėr didelė) be nuolaidos 38,99, nuolaida jai būtų 15,60, kaina gausis 23.39

Karoliniškių Norfoje nutempiau iš apačios į viršų patikrinti  bigsmile.gif
Tiesa, kortelę reikia turėti nuolaidų, be jos nėr nuolaidos.

Niu visai liudna pasidare- dabar dar labiau nooooriu verysad.gif verysad.gif verysad.gif

jei kas galetu pagelbeti, iskart galiu pervest pinigelius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelene: 14 gruodžio 2012 - 12:09
QUOTE(Pelene @ 2012 12 14, 09:37)
Tai vat, jei taikytu nuolaida, ir as noriu  unsure.gif mazum kas netycia isgirs  blush2.gif

nuolaida taiko dezem, as tik viena prigriebiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2012 12 14, 12:03)
Niu visai liudna pasidare- dabar dar labiau nooooriu  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

O kokių Jums reikia? Spalvų pasirinkimo didelio nėr pas mus (didelės geltonos, žalios, dvisnapės žydros, viensnapės mėlynos ir rožinės, daugiau nepamenu, nes nereikia man jų, ai, ir galva dar yra geltona), jei tiktų iš to, kas yra, galėčiau nubėgt nupirkt valandos-dviejų bėgyje, vis gi Kalėdos ant nosies biggrin.gif Jei atsiųstumėt telefoną, nuėjus ten spalvas ir dydžius paderintume 4u.gif Tik paskui kažkaip iš Vilniaus reiktų nugabenti pas Jus, va čia jau logistika būtų biggrin.gif

Žodžiu, jei patogesnė vieta neatsiras, aš galiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga11 @ 2012 12 14, 12:17)
O kokių Jums reikia? Spalvų pasirinkimo didelio nėr pas mus (didelės geltonos, žalios, dvisnapės žydros, viensnapės mėlynos ir rožinės, daugiau nepamenu, nes nereikia man jų, ai, ir galva dar yra geltona), jei tiktų iš to, kas yra, galėčiau nubėgt nupirkt valandos-dviejų bėgyje, vis gi Kalėdos ant nosies  biggrin.gif  Jei atsiųstumėt telefoną, nuėjus ten spalvas ir dydžius paderintume  4u.gif Tik paskui kažkaip iš Vilniaus reiktų nugabenti pas Jus, va čia jau logistika būtų  biggrin.gif

Žodžiu, jei patogesnė vieta neatsiras, aš galiu  4u.gif

Tinka man visokios spalvos bigsmile.gif Jei galit nupirkt, tai parasykit savo saskaita 4u.gif Ir kiek galetumet nupirkt. O jau gabenimu pati pasirupinciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga11 @ 2012 12 14, 13:17)
O kokių Jums reikia? Spalvų pasirinkimo didelio nėr pas mus (didelės geltonos, žalios, dvisnapės žydros, viensnapės mėlynos ir rožinės, daugiau nepamenu, nes nereikia man jų, ai, ir galva dar yra geltona), jei tiktų iš to, kas yra, galėčiau nubėgt nupirkt valandos-dviejų bėgyje, vis gi Kalėdos ant nosies  biggrin.gif  Jei atsiųstumėt telefoną, nuėjus ten spalvas ir dydžius paderintume  4u.gif Tik paskui kažkaip iš Vilniaus reiktų nugabenti pas Jus, va čia jau logistika būtų  biggrin.gif

Žodžiu, jei patogesnė vieta neatsiras, aš galiu  4u.gif

O, as irgi noreciau tu dezuciu. Siaip galeciau ir pati nevaziuoti, bet tik vat beda, mano vyresenlis su plauciu uzdegimo, o ir korteles Norfos neturiu. Jeigu butu galimybe, prigriebkit man. As i AZ tuoj telefono Nr nusiusciau, gerai?
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2012 12 14, 12:28)
O, as irgi noreciau tu dezuciu. Siaip galeciau ir pati nevaziuoti, bet tik vat beda, mano vyresenlis su plauciu uzdegimo, o ir korteles Norfos neturiu. Jeigu butu galimybe, prigriebkit man. As i AZ tuoj telefono Nr nusiusciau, gerai?

Gerai, atsiųskit viską į až, einu prasivalysiu ta proga biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Pelene @ 2012 12 14, 12:22)
Tinka man visokios spalvos bigsmile.gif  Jei galit nupirkt, tai parasykit savo saskaita 4u.gif Ir kiek galetumet nupirkt. O jau gabenimu pati pasirupinciau  rolleyes.gif

Parašiau až 4u.gif
Atsakyti
ziuriu visoms deziu prisireike biggrin.gif o as kazkaip rami, man ju nereikia thumbup.gif mes tai legiukus laikome kartonineje dezeje. man tai visai normaliai. aisku, jei butu vaiku kambarys, tada kaip interjero detale galetu buti. o dabar...
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2012 12 14, 13:31)
ziuriu visoms deziu prisireike biggrin.gif  o as kazkaip rami, man ju nereikia thumbup.gif  mes tai legiukus laikome kartonineje dezeje. man tai visai normaliai. aisku, jei butu vaiku kambarys, tada kaip interjero detale galetu buti. o dabar...

Pas mus tai kartonines deze labai greit suplesomos, mano du bernai greit jas "sutvarko" O ir statom nama, tad turesim vaikuciams kambariu, bus smagu labai, tikrai bus kambario puosmena
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2012 12 14, 12:36)
Pas mus tai kartonines deze labai greit suplesomos, mano du bernai greit jas "sutvarko" O ir statom nama, tad turesim vaikuciams kambariu, bus smagu labai, tikrai bus kambario puosmena

pas mus irgi susilamdo tos dezes, bet vyras is darbo nauja parnesa.
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2012 12 14, 12:31)
ziuriu visoms deziu prisireike biggrin.gif  o as kazkaip rami, man ju nereikia thumbup.gif  mes tai legiukus laikome kartonineje dezeje. man tai visai normaliai. aisku, jei butu vaiku kambarys, tada kaip interjero detale galetu buti. o dabar...

Tai va, butent- kaip interjero detale ir ne tik mirksiukas.gif Mano vaikai megsta is ju ir bokstus statyt biggrin.gif - kai daugiau turesim, gales daugiau sudeliot- rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2012 12 14, 12:31)

Kai nedaug, tai taip. O kai jau pagausėja, norisi ir tvarkos,ir sistemos . Pvz.- į vieną paprastas detales, į kitą- technic, į mažą- žmogiukus, į kitą- plonas detalytes, dar kitą- visokias "paturbintas" detales. Čia taip pasvajoju blush2.gif . Dabar smulkieji irgi kartoninėse ir dar rožinėje 4+

Teisingai, prisiminiau, turėsiu iš Pelenės porą dėžių mirksiukas.gif , tiesa, kitokių, gal niekam nedovanosiu blush2.gif , bus susidėjimui thumbup.gif . Pelene, koks ten jų dydis, pagal su snapeliais į kurią panašiau?
Tik tiek, kad jų į bokštą nesukrausi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 14 gruodžio 2012 - 12:59
QUOTE(pempė12 @ 2012 12 14, 12:45)
Kai nedaug, tai taip. O kai jau pagausėja, norisi ir tvarkos,ir sistemos . Pvz.- į vieną paprastas detales, į kitą- technic, į mažą- žmogiukus, į kitą- plonas detalytes, dar kitą- visokias "paturbintas" detales. Čia taip pasvajoju blush2.gif . Dabar smulkieji irgi kartoninėse ir dar rožinėje 4+

Va va, norisi sudeliot, kad nesumaisyt. Ir tas dezutes sustatai viena ant kitos kaip norisi- graziai atrodo ir vietos daug neuzima. Ir dar vaikam kaip zaidimu detales kartais pasitarnauja biggrin.gif
Jau kaip rasiau, mes net tarkim duplo zmogiukus laikom vienoj dezutej, kitoj- visokius kastuvelius, sakes, meskeres, dar kitoj- vien tik gyvunus ir t.t. O turim tikrai daug.Jei viska sumaisytumem i viena kruva- o taip kartais irgi buna- tai po to darbelio atrenkant doh.gif O jau smulkiu is vis kiek daug tilptu.
Papildyta:
QUOTE(pempė12 @ 2012 12 14, 12:45)

Teisingai, prisiminiau, turėsiu iš Pelenės porą dėžių mirksiukas.gif , tiesa, kitokių, gal niekam nedovanosiu blush2.gif , bus susidėjimui thumbup.gif .   Pelene, koks ten jų dydis, pagal su snapeliais į kurią panašiau?
Tik tiek, kad jų į bokštą nesukrausi g.gif

Oi ne, nuo konstruktoriu i boksta nesukrausi- jos be snapeliu- paprastos plastmasines dezutes su dangciais biggrin.gif Tuoj dydi paziuresiu smile.gif

Tavo dezuciu su konstruktoriais dydis 37.7 x 19.2 x 22 cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelene: 14 gruodžio 2012 - 13:02