Įkraunama...
Įkraunama...

LEGO ir kiti konstruktoriai

QUOTE(Pelene @ 2012 12 14, 12:58)
Tavo dezuciu su konstruktoriais dydis 37.7 x 19.2 x 22 cm

Oi, ačiū 4u.gif , su centimetrais nesitikėjau, tik taip vokrug do okolo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2012 12 14, 13:31)
ziuriu visoms deziu prisireike biggrin.gif  o as kazkaip rami, man ju nereikia thumbup.gif  mes tai legiukus laikome kartonineje dezeje. man tai visai normaliai. aisku, jei butu vaiku kambarys, tada kaip interjero detale galetu buti. o dabar...

As kaip ir noreciau, labai grazios ir smagios jos, kaip kaladeles dideles ir susimauna gerai, bet vis pagailiu pinigu biggrin.gif . Juolab, kad paziuriu i kampa, kur 5 paprastos lego dezes stovi ( jas specialiai seniai jau susodejimui pirkau, tokias, kaip Pempe12 buvo zalsvas ikelus), tai ir nebenoriu tu grazesniu, nes tu nebus kur padet...
Papildyta:
O assorti visgi labai pagirti noriu ax.gif , vakar siuntinuke pasigedau vieno daikciuko- idejo vienu maziau- ir parasiau jiems. Siandien ji gavau thumbup.gif . Jau buvau nusiminus, kad pati kalta, jog prie kurjerio netikrinau...
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2012 12 14, 13:10)
As kaip ir noreciau, labai grazios ir smagios jos, kaip kaladeles dideles ir susimauna gerai, bet vis pagailiu pinigu  biggrin.gif . Juolab, kad paziuriu i kampa, kur 5 paprastos lego dezes stovi ( jas specialiai seniai jau susodejimui pirkau, tokias, kaip Pempe12 buvo zalsvas ikelus), tai ir nebenoriu tu grazesniu, nes tu nebus kur padet...
Papildyta:
O assorti visgi labai pagirti noriu  ax.gif , vakar siuntinuke pasigedau vieno daikciuko- idejo vienu maziau- ir parasiau jiems. Siandien ji gavau  thumbup.gif . Jau buvau nusiminus, kad pati kalta, jog prie kurjerio netikrinau...

Natele, bet jei busi Siauliuose Norfoj per savaitgali irgi zvilgtelk kokie dydziai ir kokios spalvos pas Jus, jei yra smile.gif apsipirksiu puse kambario- galesim sienas statyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2012 12 14, 14:12)
Natele, bet jei busi Siauliuose Norfoj per savaitgali irgi zvilgtelk kokie dydziai ir kokios spalvos pas Jus, jei yra  smile.gif apsipirksiu puse kambario- galesim sienas statyt  lotuliukas.gif

Busiu rytoj, paziuresiu, tiik kazin ar bus...
Atsakyti
Sudominot su tom dėžėm biggrin.gif . Šiaip esu nupirkus kitokias, vieną duplo kaladėlėms, kitą smulkiosioms, tai tų lego manau nepirksiu, bet norisi bent jau pažiūrėt ir pačiupinėt. Bandysiu nuvažiuot į Norfą Ukmergės g. Jei kas nors jau ten buvot, brūkštelkit ar yra ten tų dėžių.
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2012 12 14, 12:58)
Va va, norisi sudeliot, kad nesumaisyt. Ir tas dezutes sustatai viena ant kitos kaip norisi- graziai atrodo ir vietos daug neuzima. Ir dar vaikam kaip zaidimu detales kartais pasitarnauja  biggrin.gif
J

Pelene, aš jau, su viskuo pagal sąrašą 4u.gif až nenueina, dėžutė pilna biggrin.gif

Mano didžiai nuostabai, perka tas dėžutes, ryte buvo viensnapių labai daug, dabar telikę koks trečdalis, vietoj jų jau ketursnapės sudėtos. Klausiau, ar turės dar, sakė nežino - jei atvež, tai bus, bet parduotuvėj tik tas, kas lentynose. Matyt, ir jos nesitikėjo, kad kas nors pirks, ir dar tiek daug biggrin.gif
Atsakyti
Jurga11, gal pašnibždėtum kokia dėžė didžiausia ir kokia išeina jos kaina ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2012 12 14, 10:56)
.....

didysis savaites pirkimas su 2 vaikais tai tikras nusisovimas... doh.gif ...
... sakes jauciuosi kaip citrina issunkta...
... tai parduotuves musm su fvaikais tikras stresas...

...taciau kai as akcijas nuolaidas gaudau mums gryzta kokie 10 lt  4u.gif  nu i

vaje, jūsų šopinimasis skamba kaip iš siaubo filmo unsure.gif
kodėl nesinaudojate e-maxima? Todėl kad norfoje pigiau? na, man tas sutaupytas 10lt (kurio pusę matyt ant benzino reikia nurašyti) tikrai neatpirktų tokio 'malonumo'...
Užsipirktumėte tom 9d per e-maxima per 15min, kavą gurkšnodama, sutemptų vyrukai viską (nežinau kaip butuose, bet name tai man iškrauna ir vidų suneša), o į norfą galėtumėte akcijinių ar specifinių prekių , pasišvilpaudami, nuvažiuoti... rolleyes.gif (bent jau mes taip darome smile.gif)
Beje, kelintą kartą pastebiu - mūsų vietinėje norfoje daug kas yra pigiau nei bazėje norfoje. Įtariu kad je ten gudručiai kainas kilstelėję akcijas dalina... g.gif

Assorti nupirkau ir aš Duplo padą, jau žiūriu nebeliko... Pinigai tvarkingai grįžo į kortelę thumbup.gif Kolkas maniškė (1,7m) tik retkarčiais pataiko pasodinti kokį žmogiuką ant kaladėlės, bet užtat labai išsijuosusi ardo viską ką tėtis pastato biggrin.gif O tėtis vis padejuoja kad nėra ratų, negali mašinos jokios sukonstruoti, tai jau žinau ką jam Kalėdų senis atneš hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2012 12 14, 15:44)
Jurga11, gal pašnibždėtum kokia dėžė didžiausia ir kokia išeina jos kaina  ax.gif ?

Aha, žinoma - didžioji ketursnapė 25x25x15 cm, gavosi 23.39 Lt.
Dvisnapė - 14.99 Lt
Vienasnapė - 11.39 Lt.

Ir ne pašnibždom, o ant visos temos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga11 @ 2012 12 14, 17:10)
Aha, žinoma - didžioji ketursnapė 25x25x15 cm, gavosi 23.39 Lt.
Dvisnapė - 14.99 Lt
Vienasnapė -  11.39 Lt.

Ir ne pašnibždom,  o ant visos temos  biggrin.gif

O 8 snapeliu nebuvo blush2.gif
kazkas klause kokias turiu - 8 snapeliu, 4 snapeliu 2 dideles galvas ir viena maza.
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2012 12 14, 17:01)
kazkas klause kokias turiu -  8 snapeliu, 4 snapeliu 2 dideles galvas ir viena maza.

Ne, nebuvo, 8 snapelių nė kvapo schmoll.gif
Atsakyti
Man nuostaba kelia, kad labai sluoja viensnapes, nes ju kaina beveik tokia pat, kaip dvisnapiu. As tai prasiau ir viensnapiu(nors ir brangokos, bet del ivairoves, kad visokiu turet), ir dvisnapiu, ir ketursnapiu. Aciu, Jurgai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kiek musu jau daug LEGO temoj , padedanciu vieni kitiems wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Kačia @ 2012 12 14, 17:01)
kazkas klause kokias turiu -  8 snapeliu, 4 snapeliu 2 dideles galvas ir viena maza.

Ar as klystu, ar viena mamyte rase, kad Kaune buvo ir astuonsnapiu ir ketursnapiu Silainiu Norfoj g.gif Reik eit paziuret pora puslapiu atgal , vakar berods rase.
Atsakyti