Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

Laureta, as cia gal nelaiku su durnu klausimu, del crazy, Pries pora dienu gavau skaiciukus, paskui Jus paraset, kad na mano, o savo negavau. Gal cia is tu simtu nesumoketu...
Gal geriau pastu parasyt????
Papildyta:
Upssss, neperskaiciau Lauretos paskutinio posto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KistinaR @ 2012 12 14, 21:56)
o kas per kremukai? gal ka rekomenduotumet? as sebamed naudoju ir patenkinta biggrin.gif

Man AVANI nepatiko. Naudojau 4, nei vieno nekartočiau schmoll.gif Na, nebent dar susigundyčiau serumą veidui išmėgint smile.gif

Gal šiuos kas naudojot?
http://www.modnique....01/seeac/gseeac
Atsakyti
QUOTE(Redaga @ 2012 12 14, 19:38)
Gal kas galėtumėte parašyti jcrew ar factory jcrew parduotuvių sijonų 12 ir 14 dydžio išmatavimus

10tuko klubai 52x2 liemuo aukstesnis 42x2 4u.gif

avani man netiko, o anytai patinka drinks_cheers.gif matyt nuo odos dar priklauso 4u.gif

Atsakyti
aciu, mergaites, reikes panagrineti wink.gif
Atsakyti
Oho, kaip cia karsta biggrin.gif Kaledinem dovanom, jei planuoju jas siustis is svetur as pradedu brupintis minumum du men pries Kaledas blush2.gif Del to nera panikos ax.gif Dazniau panika, kad neturiu ka apsirengti, nes rengtis norisi butent tai, ko dar negavau lotuliukas.gif
Lauretos darbo specifika mane visai tenkina. O jei dar atsirastu priimantis taskas mano mieste, tai isvis butu perfect 4u.gif Bet ir jo nesant pliusu daugiau nei minusu biggrin.gif

Papildyta:
Vien jau gaudytoja Inga ko verta 4u.gif

P.S. ar ne per graziai as cia, kaip zaRAza pakalbejau lotuliukas.gif Na... sv. Peledos visgi ant nosies... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2012 12 14, 20:50)
Vien jau gaudytoja Inga ko verta 4u.gif

drinks_cheers.gif

O mane stebina tos besistebinčios, kodėl jau tą pačią dieną sąskaitos neapmokame. Ogi dėl tos pačios priežasties, dėl kurios visos čia sėdime ir nuolaidas gaudome biggrin.gif - kad pigiau gautųsi. Kodėl aš turėčiau bankui kiekvieną kartą mokėti pinigus (nors ir centus, bet per daugumą sąskaitų jau litai susidaro), jeigu galiu palaukti dieną - dvi (kaip ir nurodyta sąskaitoje) ir apmokėti iš karto keletą jų.
Atsakyti
QUOTE(Onelė @ 2012 12 14, 21:58)
drinks_cheers.gif

O mane stebina tos besistebinčios, kodėl jau tą pačią dieną sąskaitos neapmokame. Ogi dėl tos pačios priežasties, dėl kurios visos čia sėdime ir nuolaidas gaudome biggrin.gif  - kad pigiau gautųsi. Kodėl aš turėčiau bankui kiekvieną kartą mokėti pinigus (nors ir centus, bet per daugumą sąskaitų jau litai susidaro), jeigu galiu palaukti dieną - dvi (kaip ir nurodyta sąskaitoje) ir apmokėti iš karto keletą jų.

Girdejau seb"e dabar galima uzsisakyti paslauga, 5 lt moki ir pavedimu kiek nori darai, bet vis neprisiruosiu pasidomet.
Atsakyti

labai fainios, su sidutem wub.gif

http://www.hautelook...product/6698320
Papildyta:
drinks_cheers.gif

O mane stebina tos besistebinčios, kodėl jau tą pačią dieną sąskaitos neapmokame. Ogi dėl tos pačios priežasties, dėl kurios visos čia sėdime ir nuolaidas gaudome biggrin.gif  - kad pigiau gautųsi. Kodėl aš turėčiau bankui kiekvieną kartą mokėti pinigus (nors ir centus, bet per daugumą sąskaitų jau litai susidaro), jeigu galiu palaukti dieną - dvi (kaip ir nurodyta sąskaitoje) ir apmokėti iš karto keletą jų.

Onele, ginciukas uzvire ne todel kad nelaiku, o todel kad prekei atkeliavus buvo pazymeta kaip skola. pas mane ne skola, o pas julieja kaip skola. tiesiog nesusipratimas...

as nieko pries jei apmokama vienu pavedimu uz kelis uzsakymus. As esu aggressive.gif kai siuntai atkeliavus tik tuomet apmokamos saskaitos, Nors tokiu vienetai, bet pasitaiko. biggrin.gif
Papildyta:

HautelookHautelook pirksiu 21.30 val , prisijunkite, pasidalins shipukas 4u.gif
Atsakyti
Ruelaloj Swarovskio klipsus pramiegojau verysad.gif (tikrąja prasme) smile.gif

prisiminiau, kad nepagyriau šio šampūno mirksiukas.gif
http://www.vitacost....nt-and-tea-tree
ir
http://www.vitacost....a-tree-16-fl-oz
mano plaukams labai tiko ir patiko. Ėmiau mažiukus pabandymui. Gaila, kad nėra normalaus kiekio, nemėgstu tų puslitrinių butelių. blush2.gif
Atsakyti
O as sios is modnique kremus amazone va radau biggrin.gif Ir rodos siuntimas nemokamas. Laureta ar nupirktum is cia?
http://www.amazon.co...ref=pd_sim_bt_2
Atsakyti
QUOTE(dzinamaze @ 2012 12 14, 01:56)
laba,
aciakaba,dekui jums 4u.gif jau lieku jums skolinga g.gif  tiek sauniu knygu privezet thumbup.gif pati gl tik vaikui perku, sau kazkaip ne  blush2.gif nu bet jusu deka ju turesiu thumbup.gif  bigsmile.gif

I sveikatele !
Laureta aciu uz viska ! Kaledu senio maisas jau pilnas 4u.gif
Atsakyti

O mane stebina tos besistebinčios, kodėl jau tą pačią dieną sąskaitos neapmokame.

na dėl dienos, dviejų aš nesistebiu tongue.gif cool.gif Pati temoj paklausiu Lauretos ar bus dar skaičiukų ax.gif

QUOTE(valyte_7 @ 2012 12 14, 22:01)
Girdejau seb"e dabar galima uzsisakyti paslauga, 5 lt moki ir pavedimu kiek nori darai, bet vis neprisiruosiu pasidomet.

aš jau sėkmingai tuom du mėn ir naudojuos drinks_cheers.gif
Atsakyti