Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Bluntė @ 2012 12 14, 23:31)
na dėl dienos, dviejų aš nesistebiu tongue.gif  cool.gif Pati temoj paklausiu Lauretos ar bus dar skaičiukų  ax.gif 
aš jau sėkmingai tuom du mėn ir naudojuos  drinks_cheers.gif

Papasakokite placiau apie ta paslauga bigsmile.gif Labai domina bigsmile.gif
Atsakyti
merginos o drugstore beauty skyriuje yra papildoma 20% nuolaida, nebesusigaudau biggrin.gif
Atsakyti
Kt miestams laiskiukai surasyti! Tikrinkit pastukus! 4u.gif Tik 2 siuntinukus, kuriuos nesiau i pasta siandien bus issiusti rytoj, nes del musu siuntiniu pastininkems reikejo kviest pagalbos is gretimo pasto darbuotoja, kad padetu visus uzregistruot. biggrin.gif Taip kad siuntinuku buvo tikrai daug. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2012 12 14, 23:31)
aš jau sėkmingai tuom du mėn ir naudojuos  drinks_cheers.gif

O cia ir i kitus bankus ar tik sebe pervedimai iskaiciuoti? I banka vaziavot ar telefonu?

Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2012 12 14, 23:39)
Papasakokite placiau apie ta paslauga bigsmile.gif Labai domina bigsmile.gif

QUOTE(valyte_7 @ 2012 12 14, 23:51)
O cia ir i kitus bankus ar tik sebe pervedimai iskaiciuoti? I banka vaziavot ar telefonu?

skambinausi ir pasakė,kad galiu pati viską pasidaryt 4u.gif bet jei naudojatės int.bankininkyste ten berods yra laukelis "užsisakyt paslaugas" 4u.gif kai užmigs visi , palandžiosiu ir parašysiu aiškiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2012 12 14, 23:51)

i kitus bankus - 5 pavedimai,sebe kiek nori, galima uzsakyt internetu
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2012 12 14, 20:50)
Oho, kaip cia karsta biggrin.gif Kaledinem dovanom, jei planuoju jas siustis is svetur as pradedu brupintis minumum du men pries Kaledas blush2.gif Del to nera panikos ax.gif Dazniau panika, kad neturiu ka apsirengti, nes rengtis norisi butent tai, ko dar negavau lotuliukas.gif
Lauretos darbo specifika mane visai tenkina. O jei dar atsirastu priimantis taskas mano mieste, tai isvis butu perfect 4u.gif Bet ir jo nesant pliusu daugiau nei minusu biggrin.gif

Papildyta:
Vien jau gaudytoja Inga ko verta 4u.gif

P.S. ar ne per graziai as cia, kaip zaRAza pakalbejau lotuliukas.gif Na... sv. Peledos visgi ant nosies... smile.gif

oj ir as neturiu is vis kuom rengtis doh.gif amzinai doh.gif

o del gaudymo, nu jei pasiseka tai pasiseka wub.gif
va Onelei bateliu vienu niekaip nepaimu, jauciuosi ksolinga ir kai tik ides reikiama dydi pagriebsiu biggrin.gif

siandien sekimngai factory nukoviau leoparda L dydi ir si merinuka burbulinuka sulkiais taskeliais biggrin.gif
QUOTE(mamakubu @ 2012 12 14, 21:51)
O as sios is modnique kremus amazone va radau biggrin.gif Ir rodos siuntimas nemokamas. Laureta ar nupirktum is cia?
http://www.amazon.co...ref=pd_sim_bt_2

amazon perkame 4u.gif
as sivakar jau pasuoju,ryt jei viskas gerai, nupirksiu jei lauretukas nespes siandiena 4u.gif
Grazaus vakaro drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2012 12 14, 22:51)

Internetu viska labai paprastai uzpildyti galima 4u.gif Daugiau info http://www.seb.lt/pow/wcp/seblt.asp paslaugu planai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurace: 14 gruodžio 2012 - 23:00
QUOTE(jurace @ 2012 12 14, 23:59)
Internetu viska labai paprastai uzpildyti galima 4u.gif  Daugiau info http://www.seb.lt/pow/wcp/seblt.asp paslaugu planai

Uzsakiau super-duper plana.
Mergaites, aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 12 14, 23:56)
oj  ir as neturiu is vis kuom rengtis  doh.gif  amzinai  doh.gif

o del gaudymo, nu jei pasiseka tai  pasiseka  wub.gif
va Onelei  bateliu vienu niekaip nepaimu, jauciuosi ksolinga ir kai tik ides  reikiama dydi pagriebsiu  biggrin.gif

siandien sekimngai factory nukoviau leoparda L dydi ir si merinuka burbulinuka sulkiais taskeliais  biggrin.gif

amazon perkame  4u.gif
as  sivakar jau pasuoju,ryt  jei viskas gerai, nupirksiu jei lauretukas nespes siandiena 4u.gif
Grazaus vakaro  drinks_cheers.gif

Aciu Ingakalni tik norejau pasitikslinsi ar amazone nemokamas siuntimas dabar? ax.gif
Atsakyti
Ingute, gal gali imesti saitą, kur daugyyybe gerų laikrodžių, kažkuri merginuke jau buvo įmetusi, bet nerandu. Dekoju 4u.gif
Atsakyti
O mane uggs labai domintu ax.gif Po Kaledu gal nuolaideliu bus biggrin.gif
Atsakyti