esu sunaudojau viena buteliuka ir kosmetologe sake jo daugiau nebenaudoti, jis jau man savo darba padare jeigu domina atsiliepimai, paskaitykite natinuel tema, ten apie ji daug mergaites rase
esu sunaudojau viena buteliuka ir kosmetologe sake jo daugiau nebenaudoti, jis jau man savo darba padare :) jeigu domina atsiliepimai, paskaitykite natinuel tema, ten apie ji daug mergaites rase
turbūt didžiausias atradimas Shiseido lifting krempudra. Mano oda mišri į sausumą, dabar susitvarkius. Išsilaiko puikiai, tik į vakarą išlenda T zonoj nedidelis blizgesys, ant odos nesimato, maskuoja ne puikiai, bet labai gerai. Galima sluoksniuot ir to nesimato. Seniai taip džiaugiaus pudra, su YSL teint eclat nesulyginama. Eclat vis dėl to maskavimas man tik patenkinamas, nes oda nesaldainis
bet ant išsausėjusios odos ši pudra atrodo nelabai gerai
Man metu atradimas Dr.Scheller kosmetika. Tiksliau sis kremas (jautriai odai drekinantis) ir visiems odos tipams su serbentais(violetines zymos ant indelio).
Puikiai susigeria,negrauzia,gerai drekina,jokiu nemaloniu pozymiu,gal ten kazkokiu super stebuklu ir nepadare (tiksliau padare,odos sausuma pataise,turiu misria oda,tai smilkiniai issauseje),bet labai tiko ir patiko.