1. PHILIP KINGSLEY SCALP TONER(visu pirma neliko nei vienos pleiskaneles, ir plaukucius prie saknu pakelia)
2. SANCTUARY BODY MOISTURE SPRAY(purskiamas atrodo kaip aliejukas, bet labai gerai susigeria)
QUOTE(Muscade @ 2013 01 22, 05:43)
drasiai pasakyta, Muscade ,

QUOTE(...Dune... @ 2013 01 23, 16:58)
drasiai pasakyta, Muscade ,
man si kosmetika jokiu ne tik, kad stebuklu , bet ir jokio poveikio nesuteike...
Dziugu kad kazkam padejo susidorot su odos problemom. 

Na taip, gal per drasiai pasakiau kad tiks. Bet kas naudoja is pazystamu visoms tiko labai, sutvarke nemazas bedas. Atsiprasau

reiskias atradot savo kosmetika
O kiekvienai is musu ji su skirtingo gamintojo...
Nereikia pamirsti, kad musu visu odos skirtingos, todel kas vienai atradimas, kitai visiskas nesusipratimas.

O kiekvienai is musu ji su skirtingo gamintojo...

Noreciau ir as pasidalinti savo 2012 metu atradimais:
clarins santal face treatment oil skirtas sausai dehidratuotai odai. Kiekviena vakara naudoju ant svarios dregnos odos, ryte atsikeliu su svytinciu, pailsejusiu, ramiu veidu, baigesi visi serpetojimai, spuogai, raudonos demeles. Kvapas keistas, bet man patinka, kvepia arbata, zolelemis.

Loccitane taukmedzio veido šveitiklis, kadaise galvojau kad sausos odos sveisti negalima, bet tai netiesa, as svelniai masazuoju dregna oda ir po to palieku si skraba and veido kol isigers. To rezultatas - svelni kaip silkas, pamaitinta oda, as tiesiog negaliu gyventi be sito sveitiklio.

Biotherm Skin Energetic naudojau siuos kremukus sazingai puse metu, super drekina, maitina, kvepiai tiesiog nerealiai, oda atsigavo, svyti is vidaus. Pirksiu vel pavasari.

Benefit Hoola. Bandziau ir EZ ir Guerlain terracota ir Dior ir Nars Laguna. Sitas bronzantas yra tobulas, labai grazi spalva, lengva paskirstyti, konturuoti. Jokiu priekaistu

clarins santal face treatment oil skirtas sausai dehidratuotai odai. Kiekviena vakara naudoju ant svarios dregnos odos, ryte atsikeliu su svytinciu, pailsejusiu, ramiu veidu, baigesi visi serpetojimai, spuogai, raudonos demeles. Kvapas keistas, bet man patinka, kvepia arbata, zolelemis.

Loccitane taukmedzio veido šveitiklis, kadaise galvojau kad sausos odos sveisti negalima, bet tai netiesa, as svelniai masazuoju dregna oda ir po to palieku si skraba and veido kol isigers. To rezultatas - svelni kaip silkas, pamaitinta oda, as tiesiog negaliu gyventi be sito sveitiklio.

Biotherm Skin Energetic naudojau siuos kremukus sazingai puse metu, super drekina, maitina, kvepiai tiesiog nerealiai, oda atsigavo, svyti is vidaus. Pirksiu vel pavasari.

Benefit Hoola. Bandziau ir EZ ir Guerlain terracota ir Dior ir Nars Laguna. Sitas bronzantas yra tobulas, labai grazi spalva, lengva paskirstyti, konturuoti. Jokiu priekaistu

Mano atradimai:
1. Fenjal deodorant (sutvarke mano niezejimo bedeles)

2. Batiste dry shampoo (tiesiog geras dalykas
)

3. Wibo Eyebrow Stylist (kol kas man labiausiai patinka antakiams)

4. Lush Seaweed Shampoo Bar (gera keliauti su juo, plaukucius palieka svelnius, gerai putoja, na is tikro neblogas sampunas)

5. Colection 2000 Scyscraper Waterproof Mascara (patinka kad ilgai islaiko uzriestas blakstienas, sepetelis turi trumpesnius ir ilgesnius serelius, ir tikrai prailgina blakstienas (bent jau man))

6. - 7. Schwarzkopf Osis+ Design Mix Smooth Smoothing Cream ir Body Shop Grapeseed Oil (kartu jie mano plaukucius, kurie yra labai linke veltis, padaro lengvai issukuojamus ir labai labai svelnius..o dar kvapas!)

8. Nails Inc nagu lakai (ilgai laikosi, lygiai dengiasi, spalvos grazios)

9. Fearne Body Scrub (deja foto nerandu, nes kiek matau tai isleista tik rinkiniais, bet sis sveitiklis man patinka, nes granules pakankamai astrios, nusveicia labai gerai, o tas 'kremas' susigeria labai reitai ir palieka odele labai svelnia)
10. Sensodyne Toothbrush (mano jautrioms dantenoms kaip tik)

11. Sally Hansen Cream Blush (gerai pigmentuota, gerai laiko, spalva grazi, atrodo naturaliai, kol kas mano megemiausias blushas)

Na kol kas tiek prisimenu
tikrai atradimai man buvo sie dalykeliai
1. Fenjal deodorant (sutvarke mano niezejimo bedeles)

2. Batiste dry shampoo (tiesiog geras dalykas

3. Wibo Eyebrow Stylist (kol kas man labiausiai patinka antakiams)

4. Lush Seaweed Shampoo Bar (gera keliauti su juo, plaukucius palieka svelnius, gerai putoja, na is tikro neblogas sampunas)

5. Colection 2000 Scyscraper Waterproof Mascara (patinka kad ilgai islaiko uzriestas blakstienas, sepetelis turi trumpesnius ir ilgesnius serelius, ir tikrai prailgina blakstienas (bent jau man))

6. - 7. Schwarzkopf Osis+ Design Mix Smooth Smoothing Cream ir Body Shop Grapeseed Oil (kartu jie mano plaukucius, kurie yra labai linke veltis, padaro lengvai issukuojamus ir labai labai svelnius..o dar kvapas!)

8. Nails Inc nagu lakai (ilgai laikosi, lygiai dengiasi, spalvos grazios)

9. Fearne Body Scrub (deja foto nerandu, nes kiek matau tai isleista tik rinkiniais, bet sis sveitiklis man patinka, nes granules pakankamai astrios, nusveicia labai gerai, o tas 'kremas' susigeria labai reitai ir palieka odele labai svelnia)
10. Sensodyne Toothbrush (mano jautrioms dantenoms kaip tik)

11. Sally Hansen Cream Blush (gerai pigmentuota, gerai laiko, spalva grazi, atrodo naturaliai, kol kas mano megemiausias blushas)

Na kol kas tiek prisimenu

QUOTE(Ernesta23 @ 2013 01 25, 11:33)
Noreciau ir as pasidalinti savo 2012 metu atradimais:

Kur pirkote? Kuo patinka? Kokia Jusu oda?

[quote=rasabakiene,2013 01 25, 14:15]
man drauge nupirko Dubline, pati nezinau kur pirkti, kai baigsis vel prasysiu
oda mano sausa, dabar ja sutvarkius tai problemu nekyla, bronzantas neparyskina serpetojimu, lengavai skirstosi, sunku padauginti, vienu zodziu liuks
ir taupiai naudojasi, nes pvz Laguna sunaudojau per 4 menesius, buvau sokiruota

man drauge nupirko Dubline, pati nezinau kur pirkti, kai baigsis vel prasysiu

oda mano sausa, dabar ja sutvarkius tai problemu nekyla, bronzantas neparyskina serpetojimu, lengavai skirstosi, sunku padauginti, vienu zodziu liuks

mano atradimai:
1.Elgon diamond mask kaukė ploniems plaukams.
2. Uriage Hyseac tonikas veidui.
3.Styx shea butter kūno kremas.
4. Kerastase Lait vital kondicionierius.
5. Lancome Teint Idole kreminė pudra.
6. Collistar Thalasso Scrub kūno scrabas.
7. Noreva Exfoliac 200 Ancomega kremas nuo spuogų.
8.Alpha Hydrox Foaming Face Wash veido prausiklis.
1.Elgon diamond mask kaukė ploniems plaukams.
2. Uriage Hyseac tonikas veidui.
3.Styx shea butter kūno kremas.
4. Kerastase Lait vital kondicionierius.
5. Lancome Teint Idole kreminė pudra.
6. Collistar Thalasso Scrub kūno scrabas.
7. Noreva Exfoliac 200 Ancomega kremas nuo spuogų.
8.Alpha Hydrox Foaming Face Wash veido prausiklis.
QUOTE(style18 @ 2013 01 27, 20:54)
Kaip atrodo, kokia kaina, kur perkate?

ateinu su 2013 atradimu
Missha time repair serumas ir losjonas, pirktas ebay, mini (5ml)

per naktį stebuklų nepadarė, bet apramino po eksperimentinių kaukių sudirgintą odą, po trečios nakties pradėjo atvėrinėti poras, po penktos poros arba užsidarė, arba sumažėjo, bet liko ne taip matomos, po savaitės naudojimo oda pastebimai skaistesnė, lygesnė, gaivesnė, vienintelis minusas, man rodos, odą šiek tiek šviesina, tai mėgstančioms rudumą netiks

per naktį stebuklų nepadarė, bet apramino po eksperimentinių kaukių sudirgintą odą, po trečios nakties pradėjo atvėrinėti poras, po penktos poros arba užsidarė, arba sumažėjo, bet liko ne taip matomos, po savaitės naudojimo oda pastebimai skaistesnė, lygesnė, gaivesnė, vienintelis minusas, man rodos, odą šiek tiek šviesina, tai mėgstančioms rudumą netiks

QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 01 28, 20:04)
ateinu su 2013 atradimu

o ka reiskia atverineti poras?
Nesupykit bet is jusu posto atrodo kad poros kaip langai varstosi....