gal netaip išsireiškiau tiesiog būna pasakymas kimšti poras, tai panaudojau priešingą išsireiškimą niekaip nesugalvoju, kaip čia aiškiau išsireikšti, jos pasidarė lengvai prieinamos atsiprašau, nu nesugalvojau niekaip teisingo išsireiškimo nenulaikiau nagų išspausti, jos tokios "pasiruošusios" atrodė o dabar jų pastebimai mažiau
gal netaip išsireiškiau tiesiog būna pasakymas kimšti poras, tai panaudojau priešingą išsireiškimą niekaip nesugalvoju, kaip čia aiškiau išsireikšti, jos pasidarė lengvai prieinamos atsiprašau, nu nesugalvojau niekaip teisingo išsireiškimo nenulaikiau nagų išspausti, jos tokios "pasiruošusios" atrodė o dabar jų pastebimai mažiau
3. LaMav serumas su vitaminu C. Labai lengvas, puikiai isigeria, kvepia. Naudoju vakare, oda ryte buna skaisti, svelni. Naikina ivairius randelius likusius nuo spuogeliu, didelis minusas, kad brangus ir mazas kiekis.
Noreciau ir as pasidalinti savo 2012 metu atradimais:
Biotherm Skin Energetic naudojau siuos kremukus sazingai puse metu, super drekina, maitina, kvepiai tiesiog nerealiai, oda atsigavo, svyti is vidaus. Pirksiu vel pavasari.
sakykite kiek mazdaug kainuoja tas orandzinis kremas? kur jo lietuvoj yra pirkti? as ji gavau dovanu is uzsienio, man irgi jis dieviskas, noreciau vel ji kartoti .
sakykite kiek mazdaug kainuoja tas orandzinis kremas? kur jo lietuvoj yra pirkti? as ji gavau dovanu is uzsienio, man irgi jis dieviskas, noreciau vel ji kartoti .
kadangi ilgą laiką naudojau purškiamą Garnier antiperspirantą, tai man skiriasi vien jau konsistencija ir naudojimo būdu
šiaip asmeniškai man patinka tai, kad jis turi lengvą, vos jaučiamą, tokį tarsi kreminį gaivos kvapą; netepa rūbų; gana greit susigeria į odą; neerzina odos (kaip iš Dove reiklamos - oda būna švelni ); puikiai atlieka savo darbą. Manau, kad išbandyti bent vieną butelaitį tikrai verta
tikrai nežinau - pirkau 2 vnt. žydru kamšteliu (buvo specialus pasiūlymas)
tiesa - manau, kad dar vienas pliusas turbūt bus tas, kad jis gana skalsus, nereikia jo tiek, kiek pvz. purškiamo antiperspiranto bet čia turbūt priklauso nuo naudotojos ir naudojimo įpatumų..