Įkraunama...
Įkraunama...

Metų atradimai

QUOTE(rentabili @ 2013 01 28, 20:39)
o ka reiskia atverineti poras?
Nesupykit bet is jusu posto atrodo kad poros kaip langai varstosi....

gal netaip išsireiškiau blush2.gif tiesiog būna pasakymas kimšti poras, tai panaudojau priešingą išsireiškimą ax.gif niekaip nesugalvoju, kaip čia aiškiau išsireikšti, jos pasidarė lengvai prieinamos doh.gif atsiprašau, nu nesugalvojau niekaip teisingo išsireiškimo hihihi.gif nenulaikiau nagų išspausti, jos tokios "pasiruošusios" atrodė blush2.gif o dabar jų pastebimai mažiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 01 28, 21:50)
gal netaip išsireiškiau  blush2.gif tiesiog būna pasakymas kimšti poras, tai panaudojau priešingą išsireiškimą  ax.gif niekaip nesugalvoju, kaip čia aiškiau išsireikšti, jos pasidarė lengvai prieinamos  doh.gif atsiprašau, nu nesugalvojau niekaip teisingo išsireiškimo hihihi.gif nenulaikiau nagų išspausti, jos tokios "pasiruošusios" atrodė  blush2.gif o dabar jų pastebimai mažiau  unsure.gif

jų nemažiau, tiesiog jos dar neužsikimšo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cuddle @ 2013 01 14, 11:59)
Mano atradimai :

3. LaMav serumas su vitaminu C. Labai lengvas, puikiai isigeria, kvepia. Naudoju vakare, oda ryte buna skaisti, svelni. Naikina ivairius randelius likusius nuo spuogeliu, didelis minusas, kad brangus ir mazas kiekis.
user posted image

Kur perkate? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta23 @ 2013 01 25, 10:33)
Noreciau ir as pasidalinti savo 2012 metu atradimais:

Biotherm Skin Energetic naudojau siuos kremukus sazingai puse metu, super drekina, maitina, kvepiai tiesiog nerealiai, oda atsigavo, svyti is vidaus. Pirksiu vel pavasari.
user posted image

sakykite kiek mazdaug kainuoja tas orandzinis kremas? kur jo lietuvoj yra pirkti? as ji gavau dovanu is uzsienio, man irgi jis dieviskas, noreciau vel ji kartoti .
Atsakyti
QUOTE(R-U-S-N-E @ 2013 01 30, 16:37)
sakykite kiek mazdaug kainuoja tas orandzinis kremas?  kur jo lietuvoj yra pirkti? as ji gavau dovanu is uzsienio, man irgi jis dieviskas, noreciau vel ji kartoti .

O pagooglint niekaip neįmanoma? g.gif
Atsakyti
QUOTE(R-U-S-N-E @ 2013 01 30, 17:37)
sakykite kiek mazdaug kainuoja tas orandzinis kremas?  kur jo lietuvoj yra pirkti? as ji gavau dovanu is uzsienio, man irgi jis dieviskas, noreciau vel ji kartoti .

douglase 160lt.
Atsakyti
2013 m. pradedu su kol kas puikiu metų atradimų bigsmile.gif

user posted image

N-laiko buvau ištikima savo Garnier Mineral purškiamam antiperspirantui, bet atradusi šį negaliu atsidžiaugti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2013 02 07, 11:52)

N-laiko buvau ištikima savo Garnier Mineral purškiamam antiperspirantui, bet atradusi šį negaliu atsidžiaugti  bigsmile.gif

kuo skyriasi nuo kitu? vis pagailiu jam 30 lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 02 07, 09:58)
kuo skyriasi nuo kitu? vis pagailiu jam 30 lt ax.gif

kadangi ilgą laiką naudojau purškiamą Garnier antiperspirantą, tai man skiriasi vien jau konsistencija ir naudojimo būdu smile.gif
šiaip asmeniškai man patinka tai, kad jis turi lengvą, vos jaučiamą, tokį tarsi kreminį gaivos kvapą; netepa rūbų; gana greit susigeria į odą; neerzina odos (kaip iš Dove reiklamos - oda būna švelni bigsmile.gif biggrin.gif ); puikiai atlieka savo darbą. Manau, kad išbandyti bent vieną butelaitį tikrai verta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2013 02 07, 12:10)
Manau, kad išbandyti bent vieną butelaitį tikrai verta  mirksiukas.gif

turbut pradziai vien del to verta drinks_cheers.gif nors apie ji girdziu vien gerus atsiliepimus smile.gif beje, baltu kamsteliu ir zydru - skyriasi kazin savo poveikiu?
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 02 07, 10:12)
turbut pradziai vien del to verta drinks_cheers.gif nors apie ji girdziu vien gerus atsiliepimus smile.gif beje, baltu kamsteliu ir zydru - skyriasi kazin savo poveikiu?

tikrai nežinau - pirkau 2 vnt. žydru kamšteliu (buvo specialus pasiūlymas) smile.gif
tiesa - manau, kad dar vienas pliusas turbūt bus tas, kad jis gana skalsus, nereikia jo tiek, kiek pvz. purškiamo antiperspiranto ax.gif smile.gif bet čia turbūt priklauso nuo naudotojos ir naudojimo įpatumų..
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2013 02 07, 11:52)
2013 m. pradedu su kol kas puikiu metų atradimų  bigsmile.gif

user posted image

N-laiko buvau ištikima savo Garnier Mineral purškiamam antiperspirantui, bet atradusi šį negaliu atsidžiaugti  bigsmile.gif

thumbup.gif thumbup.gif wub.gif ,pritariu 100proc.
Atsakyti