Įkraunama...
Įkraunama...

Metų atradimai

QUOTE(guodzik @ 2013 01 03, 09:32)
tai as ji darausi uz 35 Lt  biggrin.gif beto sitas islaiko ilgiau tik nuauga  doh.gif  biggrin.gif

Gal Vilniuje? biggrin.gif
Atsakyti
1.Sirius Skinsonic. Pirkau berods praėjusią žiemą ir tikrai man jis pasiteisino, net nebeįsivaizduoju savo vakaro be jo, nes puikiai nuplauna odą, ji tuo pačiu nušveičiama, taigi tampa labai švelni, kremas įsigeria geriau bei veido būklė pagerėjo. Mano oda riebi/mišri.
user posted image
2. Jajobos ir salierų AE. Priemonė nuo spuogų nugalėjusi visus konkurentus. Padeda greičiau išlysti spuogui, arba jį sunaikina. Mažina dėmeles po spuogų, padeda žaizdelėms greičiau gyti. Tiesa, veidas dabar jau, po metų naudojimo, priprato, tai stengiuosi daryti pertrauką.
3. Sebamed clear face care gel'is. Turbūt naudoju jau treti metai, bet kiekvieną dieną supratu, kad jis man - didžiausias atradimas. Padrėkina odą pakankamai, jos nedirgina, bet svarbiausia, kad nekemša porų.
user posted image
4. Rasa kremas - kremas gelis arba PC weightless body treatment. Man jos abi vienodai geros, naudoju abi po depiliacijos, kad plaukeliai neįaugtų.
5. L'Oreal color riche nagų lakai. Pedikiūras išlieka tobulas dvi savaites, o rankų nagai apie savaitę. Puikiai džiūna, gražios spalvos ir tūris išnaudojamas.
6. Alterna tiesinantis šampūnas ir kondicionierius. Man plaukų gal ir nelabai ištiesina, bet jie po šių priemonių lengviau krenta, labiau blizga, labai švelnūs. Ir dar puikiai išplauna. Tiek vienintelis minusas - kaina.
user posted image
7. Bantu knots plaukų garbanojimui wub.gif http://www.youtube.c...h?v=i1iD759oruA
8. Sigma šepetėliai P80 - dėmelių maskavimui ir tobulam makiažui sukurti.. Patogus, puikiai dengia krempudrą. Ir E40 šešėlių blendinimui. Tai pirmas mano tokio tipo šepetėlis tai man jis atradimas, tačiau nesu bandžius kitokių smile.gif
9. Dr. Hauchka Moisturizing mask. Mano riebiai/mišriai, labai besikemšančioms poroms tiko. Kartais oda labai išssausėja nuo šalčio tai po vieno karto viskas susitvarko..
user posted image
10. Venus embrace daugkartiniai skustukai bei wilinson skustukai delikatesnėm vietom biggrin.gif
11. Dior Rogue lūpdažis (028). Puiki spalva, nuostabus dengimasis ir ilgas išsilaikymas
user posted image
12. Montage Jauneese braškinė kaukė. Puiki iatgaivina, kiek pravalo.. Man ji puikiai tinka kai kitą dieną norisi būti labai gražiai biggrin.gif
user posted image
13. Darphin Camomile Aromatic Care. Jei oda ir buvo pavalgus, bespalvė, negraži, tai po šio aliejuko palaimymo per naktį viskas susitvarko ir oda net spindi grožiu.
user posted image
14. Philip Kingsley Elasticizer - kai plaukai be energijos, išsausėję ir nebežinai ka su jais daryti - ši kaukė tikrai padės.. Man plaukai stori, pasipūtę, banguoti, nepaklusnūs, šviesūs.
user posted image
15.John frieda go blonder purškalas. Puikiai pašviesina vienu tonu ir nesukelia (bent man) jokių negiamų dalykų..
user posted image
16. Ir mano didžiausias visų laikų atradimas - Lijana tvarkyti antakiams wub.gif wub.gif
17. Kanebo sensai Fluid finish krempudra. Nekemša porų, gerai maskuoja, yra man tinkamas atspavis..
Atsakyti
Prietarai, papasakokit placiau apie tuos bantu plauku garbanojimui!!! bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
nezinau ka paskot... kazkada rodziau cia va http://www.supermama...?...&p=59806319
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2013 01 03, 15:55)
6. Alterna tiesinantis šampūnas ir kondicionierius. Man plaukų gal ir nelabai ištiesina, bet jie po šių priemonių lengviau krenta, labiau blizga, labai švelnūs. Ir dar puikiai išplauna. Tiek vienintelis minusas - kaina.

15.John frieda go blonder purškalas. Puikiai pašviesina vienu tonu ir nesukelia (bent man) jokių negiamų dalykų..

Alterna - sudomino ir mane labai sios priemones, ypac kad organic smile.gif tik kad kaina labai nemaza...
O John Frieda go blonder man nelabai patiko tuo, kad issipurskus labai jauciu ta peroksido kvapa smile.gif
Labai idomus buvo atradimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 01 03, 16:10)
Alterna - sudomino ir mane labai sios priemones, ypac kad organic smile.gif tik kad kaina labai nemaza...
O John Frieda go blonder man nelabai patiko tuo, kad issipurskus labai jauciu ta peroksido kvapa smile.gif
Labai idomus buvo atradimai  4u.gif

man tai tas Alterna sampunas net labai nieko gero....manau pirma pabandykit gal koki likuti nusipirkt SM isparduotuvej...ne viena skelbima su siuo raudonuoju esu macius ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Prietarai @ 2013 01 03, 16:07)
nezinau ka paskot... kazkada rodziau cia va http://www.supermama...?...&p=59806319

o kur juos pirkot? atrodo graziai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2013 01 03, 14:55)

16. Ir mano didžiausias visų laikų atradimas - Lijana tvarkyti antakiams  wub.gif  wub.gif

kas per Lijana?
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 01 03, 17:10)
Labai idomus buvo atradimai  4u.gif

4u.gif
as jautri tik duso geliu kvapams ir kvepalams, visi kiti man nesijaucia biggrin.gif
Alterna tikrai kaina nemaza, bet man negaila isleistu pinigu..be to naudoju as 'sventinem' progom biggrin.gif

QUOTE(annesears @ 2013 01 03, 17:32)
o kur juos pirkot? atrodo graziai bigsmile.gif

nieko pirkti nereikia, nebent keleta gumeliu ir segtuku.. sruogas susuki ir tada dar labiau suki i kuodukus..palaikai pora valandu ant kiek dregnu plauku ir grazios garbanos gaunas.. nuorodoj mano pirmas bandymas, dabar jau gerokai pramokus esu smile.gif

Ailyn, klaipediete ji. Yra daug kartu mineta "antakiu prieziuros" temoj 4u.gif
Atsakyti
Prietarai, iš kur pirktas Sirius Skinsonic? smile.gif
Atsakyti
user posted image
ir
user posted image
Atsakyti
2012 metais nedaug buvo atradimų ax.gif
1. Iš dekoratyvinės kosmetikos - Flormar first.gif Puikūs, nerealūs šešėliai, blizgūs skaistalai ir bronzeriai wub.gif
2. Iš odos priežiūros priemonių ko gero išskirčiau Organic Therapy - ką bebandžiau, viskas patiko, kai kurie produktai tiesiog wow bigsmile.gif
3. Naujas produktas mano kosmetinėje - BB kremas. Mano bandytas gal ir ne pats geriausias iš galimų, bet man labai patiko - Eveline. Šiais metais išbandysiu ir kitus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-čiobrelis- @ 2013 01 03, 10:33)
Gal Vilniuje? biggrin.gif

taip, pazytama mergaite namuose dirba smile.gif as visai patenkinta.
Atsakyti