1.Sirius Skinsonic. Pirkau berods praėjusią žiemą ir tikrai man jis pasiteisino, net nebeįsivaizduoju savo vakaro be jo, nes puikiai nuplauna odą, ji tuo pačiu nušveičiama, taigi tampa labai švelni, kremas įsigeria geriau bei veido būklė pagerėjo. Mano oda riebi/mišri.

2. Jajobos ir salierų AE. Priemonė nuo spuogų nugalėjusi visus konkurentus. Padeda greičiau išlysti spuogui, arba jį sunaikina. Mažina dėmeles po spuogų, padeda žaizdelėms greičiau gyti. Tiesa, veidas dabar jau, po metų naudojimo, priprato, tai stengiuosi daryti pertrauką.
3. Sebamed clear face care gel'is. Turbūt naudoju jau treti metai, bet kiekvieną dieną supratu, kad jis man - didžiausias atradimas. Padrėkina odą pakankamai, jos nedirgina, bet svarbiausia, kad nekemša porų.

4. Rasa kremas - kremas gelis arba PC weightless body treatment. Man jos abi vienodai geros, naudoju abi po depiliacijos, kad plaukeliai neįaugtų.
5. L'Oreal color riche nagų lakai. Pedikiūras išlieka tobulas dvi savaites, o rankų nagai apie savaitę. Puikiai džiūna, gražios spalvos ir tūris išnaudojamas.
6. Alterna tiesinantis šampūnas ir kondicionierius. Man plaukų gal ir nelabai ištiesina, bet jie po šių priemonių lengviau krenta, labiau blizga, labai švelnūs. Ir dar puikiai išplauna. Tiek vienintelis minusas - kaina.

7. Bantu knots plaukų garbanojimui
http://www.youtube.c...h?v=i1iD759oruA8. Sigma šepetėliai P80 - dėmelių maskavimui ir tobulam makiažui sukurti.. Patogus, puikiai dengia krempudrą. Ir E40 šešėlių blendinimui. Tai pirmas mano tokio tipo šepetėlis tai man jis atradimas, tačiau nesu bandžius kitokių
9. Dr. Hauchka Moisturizing mask. Mano riebiai/mišriai, labai besikemšančioms poroms tiko. Kartais oda labai išssausėja nuo šalčio tai po vieno karto viskas susitvarko..

10. Venus embrace daugkartiniai skustukai bei wilinson skustukai delikatesnėm vietom
11. Dior Rogue lūpdažis (028). Puiki spalva, nuostabus dengimasis ir ilgas išsilaikymas

12. Montage Jauneese braškinė kaukė. Puiki iatgaivina, kiek pravalo.. Man ji puikiai tinka kai kitą dieną norisi būti labai gražiai

13. Darphin Camomile Aromatic Care. Jei oda ir buvo pavalgus, bespalvė, negraži, tai po šio aliejuko palaimymo per naktį viskas susitvarko ir oda net spindi grožiu.

14. Philip Kingsley Elasticizer - kai plaukai be energijos, išsausėję ir nebežinai ka su jais daryti - ši kaukė tikrai padės.. Man plaukai stori, pasipūtę, banguoti, nepaklusnūs, šviesūs.

15.John frieda go blonder purškalas. Puikiai pašviesina vienu tonu ir nesukelia (bent man) jokių negiamų dalykų..

16. Ir mano didžiausias visų laikų atradimas - Lijana tvarkyti antakiams
17. Kanebo sensai Fluid finish krempudra. Nekemša porų, gerai maskuoja, yra man tinkamas atspavis..