Įkraunama...
Įkraunama...

Adenoidai IX

As savajai 4 metu panelei, nuskausminamus daviau apie 4-5 dienas, jai rode, kad skauda ausis, gerkle ir pan. Gydytoja sake, kad tai normalu, kadangi ten eina vieni nervai, todel skausmas i ausis ir gerkle gali eiti
Atsakyti
Labas rytas merginos, prisijungsiu i šią temą, mums operacija 04.02. (7 ryto liepė būti) Kažkuri mamytė rašė kad pas Minkevičienę eilės, bet mums po menesio paskyrė, tikėjausi ilgesnės eiles kelių mėnesių.
Labai nerimauju, kaip vaikas mano jausis po operacijos, jis toks jautruolis.
keltą klausimų:
kaip aprengti vaiką atvažiavus i palata? pižama? tapkytems ?/??
kaip man paciai reik ir tapkiu, o tik aš galiu buti toj palatoj, nes vyras nuvež mus, tai vyrui negalima buti ? gal juokingi klausimai, blush2.gif ax.gif
ir kaip dėl pinigėlių, ir ar tam kas daro narkoze ir reik duoti, ar cia tik gydytojai? ar kaip, net nzn. prieš , po duoti, (kas su tuo susidure) blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 24 vasario 2013 - 10:03
QUOTE(aitiii @ 2013 02 24, 10:00)
kaip man paciai reik ir tapkiu, o tik aš galiu buti toj palatoj, nes vyras nuvež mus, tai vyrui negalima  buti ? gal juokingi klausimai,  blush2.gif  ax.gif

Mes perrengėm pižamyte ir tapukais. Pati taip pat turėjau šlepetes. Daugiau nieko nepersirenginėjau, nes vasara buvo. Be to, tą pačią dieną juk ir paleidžia, tai sau neėmiau jokių kitų rūbų. Mūsų tėtis šiek tiek pabuvo kartu: pradžioj buvom palatoje, po to iš anksčiau gulinčioms mergaitėms atvežė pusryčius, o mums tai negalima buvo valgyti, todėl išėjom į koridorių. Vėliau tėtis išvažiavo, tada operacijos laukėme dviese. Tiesa, mes Santariškėse operavomės.
Atsakyti
QUOTE(Killing_me_softly @ 2013 02 24, 13:40)
Mes perrengėm pižamyte ir tapukais. Pati taip pat turėjau šlepetes. Daugiau nieko nepersirenginėjau, nes vasara buvo. Be to, tą pačią dieną juk ir paleidžia, tai sau neėmiau jokių kitų rūbų. Mūsų tėtis šiek tiek pabuvo kartu: pradžioj buvom palatoje, po to iš anksčiau gulinčioms mergaitėms atvežė pusryčius, o mums tai negalima buvo valgyti, todėl išėjom į koridorių. Vėliau tėtis išvažiavo, tada operacijos laukėme dviese. Tiesa, mes Santariškėse operavomės.

aciu labai, uz info. mes kauno klinikose. Nu kažkaip norėtusi su vyru but , ramiau bus nei vienai ax.gif blush2.gif wub.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2013 02 24, 10:00)
Labas rytas merginos, prisijungsiu i šią temą, mums  operacija 04.02. (7 ryto liepė būti) Kažkuri mamytė rašė kad pas Minkevičienę eilės, bet mums  po menesio  paskyrė, tikėjausi ilgesnės eiles kelių mėnesių.
Labai nerimauju, kaip vaikas mano jausis po operacijos, jis toks jautruolis.
keltą klausimų:
kaip man paciai reik ir tapkiu, o tik aš galiu buti toj palatoj, nes vyras nuvež mus, tai vyrui negalima  buti ? gal juokingi klausimai,  blush2.gif  ax.gif
ir kaip dėl pinigėlių,  ir ar  tam kas daro narkoze ir reik duoti, ar cia tik gydytojai? ar kaip, net nzn. prieš , po duoti, (kas su tuo susidure)  blush2.gif  ax.gif

laba,

mes irgi klinikose buvom, 13 d. turejom operacija, viskas oki, vakar jau leidau vonioj turkstis, oi kiek laimes buvo pupai biggrin.gif
apsirekit pizamuka ir tapukus turekit, siaip klinikose siltos palatos. pati turek sau slepetes ir uzteks, pasiimkit biski negazuoto vandens, po operacijos nores gerti, kai atsigaus po maza gurksniuka bus galima. as saviskei su sauksteliu daviau, paciai neleidau gert, nes butu puslitri is kart isgerus doh.gif
siaip ileidzia, mus kai operavo tevelio neleido, nes buvo karantinas del gripo, dabar manau jau leis, jei ka, paprasysit savo gydytojo ir leis.
mes niekam nedavem ir viskas buvo oki mirksiukas.gif

sekmes Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2013 02 24, 14:46)
aciu labai, uz info. mes kauno klinikose. Nu kažkaip  norėtusi su vyru but , ramiau bus nei vienai  ax.gif  blush2.gif  wub.gif  smile.gif

Maniškius operavo Klaipėdoje. Operacijų dieną vyras iš pat ryto buvo kartu su mumis.
Atsakyti
Mus operavo santariškėse tai palatoje buvome su vyro tol kol isleido tik i pooperacine ileido mane vieną bet ten gal kokia 20 minučiu išbuvom ir vežė i palatą kur laukė tėtis.
Sau turėjau tik tapkes, vaikui pižamas ir tapkes vandens ir jogurta
Atsakyti
QUOTE(renata 79 @ 2013 02 24, 19:17)
Mus operavo santariškėse tai palatoje buvome su vyro tol kol isleido tik i pooperacine ileido mane vieną bet ten gal kokia 20 minučiu išbuvom ir vežė i palatą kur laukė tėtis.
Sau turėjau tik tapkes, vaikui pižamas ir tapkes vandens ir jogurta

mums sake jogurtu nevalgyti, is vaisiu leido tik banana ir persika,, visa kita tabu 10 dienu. po operacijos pradejom valgyti po pora kasniuku banano.
Atsakyti
QUOTE(*Lapute* @ 2013 02 24, 19:23)
mums sake jogurtu nevalgyti, is vaisiu leido tik banana ir persika,, visa kita tabu 10 dienu. po operacijos pradejom valgyti po pora kasniuku banano.

O tai gal jum ne tik adenoidus operavo gal angina ar tonziles nes mum tai jokiu draudimu nebuvo tik saugoti karsto maistu o ligoninej ir kotletu atnese aisku nevalge bet draudimu nebuvo jokiu tik kad nebutu karstas maistas ir saugotis karstu patalpu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(renata 79 @ 2013 02 25, 19:33)
O tai gal jum ne tik adenoidus operavo gal angina ar tonziles nes mum tai jokiu draudimu nebuvo tik saugoti karsto maistu o ligoninej ir kotletu atnese aisku nevalge bet draudimu nebuvo jokiu tik kad nebutu karstas maistas ir saugotis karstu patalpu ax.gif

mes tik adenoidus operavom, pries operacija dave ale instrukcija paskaityt kas galima, ko ne, tai buvo parasyta vengti karsto, suraus, astraus, labai saldaus. na matomai kiekviena ligonine ir daktaras savaip sako ax.gif
Atsakyti
aciu merginos uz atsakymus. brrrrrr 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif kaip bijau, labaiu nei vaikas turbut. ax.gif
tik kaip suvalgymu doh.gif bus nzn, musu valgiukas, valgytu bet kiek ir bet kada. bet gal po operacijos nenores ax.gif o kiek mazdaug operuoja, is paskaitymu suprantu kad apie pusvalandi.
oi tikiuosi iskartpo velyku balandzio 2 atlaikysim ir parasysim kaip sekesi, bet kaip bijau tai net pagalvoti nesinori...bet vaikui bus lengviau kvepuoti, tuo save raminu wub.gif
Atsakyti
Kas vargsta su naktiniu kosuliu ir adenoidais, rekomenduočiau dėl GERL išsitirti. Mes pagaliau tai padarėm be narkozės tik su linksmaisiais vaistukais ir mums pasitvirtino. O GERL gali būti padidėjusių adenoidų priežastis, išsigydžius GERL ir reguliuojant maistą gali susitvarkyti ir adenoidai (čia pats LOR sakė).
Dabar gydysimės ir tikiuosi, kad sumažės adenoidai ir susitvarkys nuo adenoidų šiek tiek apkurtusi viena ausytė.

Po labai ilgų ieškojimų, manau, prasidėjo mūsų istorijos pabaigos pradžia smile.gif

Gal kas nors prisitaikys sau 4u.gif
Atsakyti