QUOTE(Chianty @ 2013 09 30, 11:35)
Ne, ne nevengsim, jei reikia tai reikia. Nėštukė aš jau paskuttinis mėnuo praktiškai, o ttaip greit nepaskirs opercijos, jei paskirtu kol as
tai tikrai atgulėčiau su juo ligoninėj. O vat kai pagimdysiu jau niekaip. Matyt, kad tėveliui teks, bet man kaip mamai labai širdelę dėl to skaudentų
Gavom šiandieną siuntimą konsultacijai, žiūrėsim ką sakys. Kad aš jau nežinau su kokių ngydytoju konsultuotis. Aną kart operavo ir konsultavo skyriaus vedėjas.
Ssaule, o Jūs tikrai nueikite pas pulmonologą. Taip pat kaip ir minėjo pas alergologą. Kažkas vistiek Jūsų bėdelę atkrapštys.

Gavom šiandieną siuntimą konsultacijai, žiūrėsim ką sakys. Kad aš jau nežinau su kokių ngydytoju konsultuotis. Aną kart operavo ir konsultavo skyriaus vedėjas.
Ssaule, o Jūs tikrai nueikite pas pulmonologą. Taip pat kaip ir minėjo pas alergologą. Kažkas vistiek Jūsų bėdelę atkrapštys.
eikit, berniukui su tėveliu gal net ir smagiau, nei su mamyte bus

nežinau ir aš su tais gydytojais.šiaip einam pas tą pas kuri lapuką gaunam (apie Lor kalbant) aš iš tų mamų kur pasitiki gydytojais, bet ir pati domisi
QUOTE(ssaule @ 2013 09 30, 11:52)
Tai jau matyt, kad teks, nes laukti, kol pati gydytoja pati nusiųs beviltiška. Pas LOR irgi pati pasiprašiau. Sūnus serga atopiniu dermatitu nuo 5 men. buvo pavasarį ir alerginis rinitas. Močiutė serga bronchų atsma, vyras sirgo astma iki 4 m. bet išaugo, taigi polinkis tikrai yra. Tik va šiandien jau nuvedžiau į darželį, nes per savaitgalį tas spazminis kosulys aprimo, bet turbūt ir asveikusį pas pulmonologą galiu vesti. Zyrteką pradėjom gerti prieš savaitę, nes būklės paūmėjimas dabar, kasosi labai ir nosis užgulta, knarkia.
teisingas požiūris.
pas pulmonologą tikrai eikit, maniškiui AD buvo iki 3m, paskui 6 m AR ir tik neseniai bronchų astmą parašė.
o jus gal turit namie ventolino sirupo? galėtute duoti. o vietoje zirteko (jai efekto nėra) galit tevegil pusė tabletes duoti (aš duodu kelias dienas, jai viskas gerai -nuima kosuliukus)