Siandien ir mes issioperavome adenoidus.Diena buvo pasibaisetina nuo pat ryto! Atlekem i klinikas kaip parasyta 6.55 val prieme, nuvede i skyriu pagulde i palata.Viena valanda pareina antra tylu ramu, jau mano mergaite ir gert praso ir toj palatoj nusibodo isejom i koridoriu pasivaiskcioti, o ten uzsipuole mus seseles ko cia vaikstome tupekit palatoj, suauges nesisedi o ka jau kalbeti apei maza vaika.Ziuriu gydytoja vaiksto su kuria taremes operacijai, laukiau menesi laiko eiles, o ji pasimetusi akis isputusi sako kas? operacija? kokia? negali buti?! manes sesele neinformavo! as vos nenugriuvau! jau nervai nelaike galvoju tuoj apsizliumbsiu! nuleke ji i operacine ateina sako nepergyvenkit jus isoperuos kita gydytoja, tai visa laime, nes buciau visai pasiutusi.Kita gydytoja net neatejo i palata pasiziureti mano vaiko, nunesiau ja i operacine nezinia kam atidaviau.Po to nulekiau pas sesutes pasake kas operuoja tai pasiseke - viena is geriausiu gydytoju, o ta Kuzminiene su kuria buvau susitarusi net neatsiprase, po to neuzejo net, visiskai dzin.Tai Didelis dekui tai gydytojai Minkevicienei kuri mus paeme, po to atejusi buvo net 3 kartus ziurejo mano mergyte, net padekos neeme.Vat tokie nuotykiai musu buvo siandieniniai
P.S. reikia isitikinti ar tikrai operuos nesvarbu kad yra lapas parasytas su data, ir kokio velnio ten buti 6.55val jei operacija vyko tik 11val, sunku vaikui atsikelusiam anksti isbuti ir dar negerus....