Sveikos.visada jutau silpnybe vaikams,savu turiu du

kol jauna buvau po pirmo sunaus ilgai laukiau,nes prigasdinti buvom daktaru,kad musu kraujo grupes rezusai nesutampa..ir taip praejo 10 metu kai visgi ryzomes antram

ir vel sunelis,gimdymas buvo sunkus,dartarai inese infekcija..man nesustojo kraujavimas ir turejau dvi operacijas ir laiku isgelbejo suneli.praejo dar keli metai panorom 3,bet man jau buvo 40 m.pasitarus su daktarais jie skatino tik gimdyti,planavom rudeni,per vasara stiprinau organizma,bet vasara man prasidejo siaubingi skausmai nugaros

rado isvarzas stuburo

ir taip mes teturime tik du sunus.jau senokai kalbames su vyru apie globa,bet yra toks dalykas,kad mes dirbame pagal verslo liudijima,moksecius mokame tik tiek kiek priklauso sodrai,kaip ir skaitoma,kad oficialiai nedirbame,nors visa savo gyvenima taip abu dirbome.Todel mums vaikelio greiciausia neduos

Statomes nama ir jau galetume siais metais padaryti viena mergaite laiminga bet...
Negalime pamirsti vienos mergaites,nugirdome pokalbi,kai tvarkem namo dokumentus,mergaite veze i globos namus,motina mirusi,tevas ir senelis invalydai ir isgerentis,paskojo kokia ta mergaite protinga ir kaip ji rupinosi,kad nepamirstu kokios tai knygutes...jau metai praejo,bet mes nors jos ir nemateme,bet apie ja daug kalbame,pamylome abu ja nuo to ka girdejome,manau galetume susirasti ir pasimti,bet kaip?