Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

sveikos mergaites 4u.gif su sventemis jus 4u.gif
o as laukiu O ax.gif tik nesuoratau, sian taip svelniai rudai ant WC popieriaus pamaciau unsure.gif bijau, kad kas blogai nebutu unsure.gif

dabar jau lengvai rusvai tepa...nebesuprantu nieko...taip kaip butu pirma mmm diena unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunflowerr: 26 gruodžio 2012 - 12:33
bt Siaanak ejau gult 2 nakties ,baisiai skaudejo pilva ... vaikai prastai miegojo kilnojausi gal del to BT taip uzkilo nes O simptomus dar tik pradedu jaust ,ji numatoma buvo 29 g.gif o ND neatlikti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 26 gruodžio 2012 - 12:54
Sveikutės! MANO BT, rodos, pradeda kilti wub.gif Nors bijau, kad TD nepažymės man O dėl to didelio pakilimo 14 CD g.gif Na, bus matyt. Bet tikiuosi, kad ryt tik toliau kilsiu blush2.gif Reikės dar šiandien OT pasidaryti, nors vakar jau buvo super teigiamas - testinė juostelė aiškiai ryškesnė už kontrolinę. Taip dar nėra buvę smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Miledi @ 2012 12 26, 11:05)
Labas rytas 4u.gif

rodausi savo pakritimą - bet naktį labai prastai miegojau doh.gif

Net neabejoju, kad ryt vėl pakilsi drinks_cheers.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Iveina @ 2012 12 26, 11:16)
Pakritimas 9 DPO tikrai nieko nereiškia, o juo labiau, kad prastai miegojai  4u.gif
Na, nebent tao antroji fazė buso kokių 10-11 dienų. Bet labai labai tuom abejoju  4u.gif
O pas mane... be ryšio BT  unsure.gif

Svarbiausia, kad matosi, jos ji po O aukštesnė, o kad pasvyruoja truputį, tai nieko tokio, manau 4u.gif Dabar svarbiausia nedribtelt žemiau linijos drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2012 12 26, 13:52)
bt  Siaanak ejau gult 2  nakties ,baisiai skaudejo pilva ... vaikai prastai miegojo kilnojausi gal del to BT taip uzkilo nes O simptomus dar tik pradedu jaust ,ji numatoma buvo 29  g.gif o ND neatlikti schmoll.gif

NikeZ, man neatidaro tavo bt g.gif rašo, kad puslapis nerastas. Gal nuorodą ne visą nukopijavai? smile.gif Bet įsivaizduoju tavo pakilimą, nes pati tokį turėjau, tai ohoho kiek stresiuko buvo, nes irgi ND nebuvo atlikti. Bet kitą dieną BT vėl smuko žemyn ir tik šiandien kiek pakilo. smile.gif Aš tą naktį, po kurios netikėtai BT pakilo, irgi vėlai užmigau, dar prieš užmigdama daug įtampos turėjau, tai galvoju, kad dėl to smile.gif Matyt, ir tau panašiai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sunflowerr @ 2012 12 26, 13:15)
sveikos mergaites 4u.gif  su sventemis jus  4u.gif
o as laukiu O  ax.gif  tik nesuoratau, sian taip svelniai rudai ant WC popieriaus pamaciau  unsure.gif  bijau, kad kas blogai nebutu unsure.gif

dabar jau lengvai rusvai tepa...nebesuprantu nieko...taip kaip butu pirma mmm diena  unsure.gif

Man rodos, pasitaiko tokių patepliojimų ciklo vidury, tad kol kas nerimauti gal ir nereikia. Žiūrėk, kaip toliau bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgituxg @ 2012 12 26, 14:10)
Sveikutės! MANO BT, rodos, pradeda kilti  wub.gif Nors bijau, kad TD nepažymės man O dėl to didelio pakilimo 14 CD  g.gif Na, bus matyt. Bet tikiuosi, kad ryt tik toliau kilsiu  blush2.gif Reikės dar šiandien OT  pasidaryti, nors vakar jau buvo super teigiamas - testinė juostelė aiškiai ryškesnė už kontrolinę. Taip dar nėra buvę  smile.gif
Papildyta:

Net neabejoju, kad ryt vėl pakilsi  drinks_cheers.gif  4u.gif
Papildyta:

Svarbiausia, kad matosi, jos ji po O aukštesnė, o kad pasvyruoja truputį, tai nieko tokio, manau  4u.gif Dabar svarbiausia nedribtelt žemiau linijos  drinks_cheers.gif
Papildyta:

NikeZ, man neatidaro tavo bt  g.gif rašo, kad puslapis nerastas. Gal nuorodą ne visą nukopijavai?  smile.gif Bet įsivaizduoju tavo pakilimą, nes pati tokį turėjau, tai ohoho kiek stresiuko buvo, nes irgi ND nebuvo atlikti. Bet kitą dieną BT vėl smuko žemyn ir tik šiandien kiek pakilo.  smile.gif Aš tą naktį, po kurios netikėtai BT pakilo, irgi vėlai užmigau, dar prieš užmigdama daug įtampos turėjau, tai galvoju, kad dėl to  smile.gif Matyt, ir tau panašiai  4u.gif
Papildyta:

Man rodos, pasitaiko tokių patepliojimų ciklo vidury, tad kol kas nerimauti gal ir nereikia. Žiūrėk, kaip toliau bus  4u.gif

va BT
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 12 26, 14:52)

Man irgi TD buvo pažymėjęs, kad "galima ovuliacijos data", bet įdomu tai, kad vakare jau buvo liniją nubrėžęs aukščiau ir rašė, kad numatoma O data tada ir tada smile.gif Pagal TD, O turėjo būti 24 d., bet nebuvo, tai, matyt, dabar ir TD pasimetė lotuliukas.gif Tikiuosi, ryt dar daugiau pakilsiu ir jau TD galės normaliai O datą nustatyti. Jeigu ryt tau BT nukris, tai irgi pakeis liniją mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgituxg @ 2012 12 25, 16:03)
Migluže, buvai teisi  thumbup.gif Šiandieninis OT tikrai teigiamas  clap.gif

Linkiu sėkmingo ciklo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2012 12 26, 15:07)
Linkiu sėkmingo ciklo  4u.gif

drinks_cheers.gif Tau taip pat sėkmingo Naujametinio ciklo mirksiukas.gif
Atsakyti
gaila ,neturiu ot schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 12 26, 16:24)
gaila ,neturiu ot  schmoll.gif

Svarbiausia reguliariai ND daryti. O jau kada buvo O, pamatysi pagal BT. Jeigu ryt nenusileis, tai galima manyti, kad O buvo ankstyvesnė, bet kažkaip tikiu, kad ryt BT vėl grįš į normą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgituxg @ 2012 12 26, 16:27)
Svarbiausia reguliariai ND daryti. O jau kada buvo O, pamatysi pagal BT. Jeigu ryt nenusileis, tai galima manyti, kad O buvo ankstyvesnė, bet kažkaip tikiu, kad ryt BT vėl grįš į normą  smile.gif

na patiu maanau O nebuvo ,nes nakstis ir savijauta siaubingi buvo doh.gif ND sian padarem blush2.gif ryt ziuresim ,kas bus su BT ,gal nukris ,nes pozymiu O nejauciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 12 26, 16:31)
na patiu maanau O nebuvo ,nes nakstis ir savijauta siaubingi buvo  doh.gif  ND sian padarem  blush2.gif ryt ziuresim ,kas bus su BT ,gal nukris ,nes pozymiu O nejauciu  g.gif

Man irgi panašiai buvo, jokių O požymių, tik po kelių dienų vaisingos išskyros pasirodė mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www.fertility...com/home/3e5298

Pakilau siandiena, bet maziau nei tikejausi. Testuka neistverus pasidariau tai neigiamas. Nedziugina tokia zema temperatura, kitais menesiais iki 37 pakilavo, o tokiu mertu jau po truputi po truputi leistis pradedavo. Idomu ka ryt termometras parodys
Atsakyti