Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Siryt BT mane nudziugino pakilimu http://www.fertility...com/home/3e5298
Visas dienas po O sapnuoju baisius bjaurius sapnus. Pries tai ilgai nebuvau nieko sapnavus.

Taip nervina toks oras kai slidu. Siandien timptelejau sona, vos nenukritau. doh.gif Kaip nėščiai reiktų vaikščiot
Atsakyti
Labutis 4u.gif MANO BT. Manau, jau nėra abejonių, kad esu po O ax.gif Tik man kilo vienas klausimukas. TD brėžia liniją ties 36.5, tai yra pagal tą pakilimą prieš O. Manau, kad man BT tikrai daugiau vargu ar pakils, nes prieš O buvo labai žema, tai TD gali rodyti, kad ciklas anovuliacinis ir pan., nepažymėti O. Tai gal man išvis tuos BT duomenis 14 CD ištrinti? g.gif Įdomu, ką brėš FF g.gif Kol kas ten dar nieko nebrėžia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vicious_L @ 2012 12 27, 09:14)
Visas dienas po O sapnuoju baisius bjaurius sapnus. Pries tai ilgai nebuvau nieko sapnavus.

Taip nervina toks oras kai slidu. Siandien timptelejau sona, vos nenukritau.  doh.gif  Kaip nėščiai reiktų vaikščiot

Kaip gražiai pakilai thumbup.gif Lauksim džiuginančių NT rezultatų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgituxg @ 2012 12 27, 09:51)
Labutis  4u.gif MANO BT. Manau, jau nėra abejonių, kad esu po O  ax.gif Tik man kilo vienas klausimukas. TD brėžia liniją ties 36.5, tai yra pagal tą pakilimą prieš O. Manau, kad man BT tikrai daugiau vargu ar pakils, nes prieš O buvo labai žema, tai TD gali rodyti, kad ciklas anovuliacinis ir pan., nepažymėti O. Tai gal man išvis tuos BT duomenis 14 CD ištrinti?  g.gif Įdomu, ką brėš FF  g.gif Kol kas ten dar nieko nebrėžia  smile.gif

pas mane ir TD neteisngai pažymėta O, bet aš dėl to visai nesuku galvos, juk pati matai, kada ta O buvo, o kad čia paspalvina vienaip ar kitaip nematau reikalo nervuotis bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vicious_L @ 2012 12 27, 09:14)

Taip nervina toks oras kai slidu. Siandien timptelejau sona, vos nenukritau.  doh.gif  Kaip nėščiai reiktų vaikščiot

nu laikykis tose aukštumose 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

na per tiek matavimu ciklu nebuvau dar taip nusileidus g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltele99 @ 2012 12 27, 10:03)
pas mane ir TD neteisngai pažymėta O, bet aš dėl to visai nesuku galvos, juk pati matai, kada ta O buvo, o kad čia paspalvina vienaip ar kitaip nematau reikalo nervuotis bigsmile.gif

Tai aš visai ir nesinervinu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sunflowerr @ 2012 12 27, 10:06)
Labas rytas  4u.gif

na per tiek matavimu ciklu nebuvau dar taip nusileidus  g.gif  biggrin.gif

Manyčiau, kad tau šiandien gali vykti O 4u.gif Nes pastebėjau, kad O dieną BT pakrenta, man 17 CD irgi buvo BT nukritus iki 36,0, ko iki tol nebuvo. Kitą dieną jau pradėjo kilti mirksiukas.gif Manau, ir tu ryt gali pakilti, tad vaisingų ND thumbup.gif
Atsakyti
čia su tokiu kvailu klausimuku aš 4u.gif biggrin.gif o gali būti krūtų jautrumas O požymis? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(sunflowerr @ 2012 12 27, 10:06)
Labas rytas  4u.gif

na per tiek matavimu ciklu nebuvau dar taip nusileidus  g.gif  biggrin.gif

aš ir manyčiau, kad čia prieš O pakritai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgituxg @ 2012 12 27, 09:34)
Tai aš visai ir nesinervinu  biggrin.gif
Papildyta:

Manyčiau, kad tau šiandien gali vykti O  4u.gif Nes pastebėjau, kad O dieną BT pakrenta, man 17 CD irgi buvo BT nukritus iki 36,0, ko iki tol nebuvo. Kitą dieną jau pradėjo kilti  mirksiukas.gif Manau, ir tu ryt gali pakilti, tad vaisingų ND  thumbup.gif

na tikiuos ir as bigsmile.gif

butinai dirbsim ir siandien biggrin.gif blush2.gif ax.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Smiltele99 @ 2012 12 27, 09:36)
čia su tokiu kvailu klausimuku aš 4u.gif  biggrin.gif o gali būti krūtų jautrumas O požymis? ax.gif

manau, kad gali ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergaitės,
visoms norų pildymosi ateinančiais metais!!! newyear.gif
Maniškė BT juokina iki žemės graibymo... lotuliukas.gif bet kadangi termometras nesugedęs, rodo ir kitus skaičius, tai nelieka nieko kaip matuoti toliau ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2012 12 27, 10:46)
Labas rytas, mergaitės,
Maniškė BT juokina iki žemės graibymo...  lotuliukas.gif  bet kadangi termometras nesugedęs, rodo ir kitus skaičius, tai nelieka nieko kaip matuoti toliau ...  g.gif

Dar neteko tokios matyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2012 12 27, 09:46)
Labas rytas, mergaitės,
Maniškė BT juokina iki žemės graibymo...  lotuliukas.gif  bet kadangi termometras nesugedęs, rodo ir kitus skaičius, tai nelieka nieko kaip matuoti toliau ...  g.gif

Zek ir bus sekmingas bigsmile.gif
Atsakyti
nuva ... susitvarke mano BT
Papildyta:
o vakaryski ryta isbraukiau nesusipratimas ten kazkoks ,nes sian jau pradedu jaust O pozymius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 12 27, 10:11)
nuva ... susitvarke mano BT
Papildyta:
o vakaryski ryta isbraukiau nesusipratimas ten kazkoks ,nes sian jau pradedu jaust O pozymius  blush2.gif

nerodo schmoll.gif
Atsakyti